ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 fajnie będzie!!!:loveu: Ale dopiero na Matki Boskiej Pieniężnej w lipcu, teraz mamy za dużo wydatków!!!:placz: Quote
gosikf & dogs Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Taaa... wydatki... Dzisiaj wydałam 450zł na swoje potwory, karma na miesiąc, witaminy i leki średnio na 30 dni... To taki nasz miesięczny wydatek. Ale spoko maroko, to jeszcze nie wszystko. Jeszcze tylko Arthroflex = 130zł Robimy te ogłoszenia i to już! Do wyborczej któregoś dam jak się połapię który jest który. Powiedzcie mi tylko jak się zmniejsza zdjęcia żeby im dac do ogłoszenia:oops: Czy psy z pierwszego postu wszystkie są dalej?(oprócz tych które zostały odebrane itd.) Quote
Rybka_39 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Póki co na kuppsa nadal mam kudłatą: [URL]http://www.kupiepsa.pl/detail.php?siteid=25942[/URL] Ona jest w DT czy nie? Możecie mu jakąś ładną fotkę pstryknąc? [URL]http://www.kupiepsa.pl/detail.php?siteid=25938[/URL] No i kiedy ten jedzie do DT? [URL]http://www.kupiepsa.pl/detail.php?siteid=25940[/URL] Staruszek z 1 postu: [url]http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=26879[/url] Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='gosikf & dogs']Taaa... wydatki... Dzisiaj wydałam 450zł na swoje potwory, karma na miesiąc, witaminy i leki średnio na 30 dni... To taki nasz miesięczny wydatek. Ale spoko maroko, to jeszcze nie wszystko. Jeszcze tylko Arthroflex = 130zł Robimy te ogłoszenia i to już! Do wyborczej któregoś dam jak się połapię który jest który. Powiedzcie mi tylko jak się zmniejsza zdjęcia żeby im dac do ogłoszenia:oops: Czy psy z pierwszego postu wszystkie są dalej?(oprócz tych które zostały odebrane itd.)[/quote] o ludu, 450 złotych to ja mam na przeżycie całego miesiąca!!! Quote
gosikf & dogs Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 No widzisz, a ja mam pieski, takie fajne kolorowe z różnymi wadami:diabloti: Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='gosikf & dogs']No widzisz, a ja mam pieski, takie fajne kolorowe z różnymi wadami:diabloti:[/quote] rozwaliłaś mnie, nie wiem czy śmiac się, czy może lepiej płakac... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 czy ktos z Wawy moglby poznym wieczorem odebrac dziadka kudlatego od osoby transp. i przetrzymac jedna noc z niedzieli na poniedzialek? od tego moze znalezec, czy pies wreszcie pojedzie Quote
iwa77 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Czy temu biednemu rudemu kudłaczkowi nie pisane jest bycie szczęśliwym staruszkiem ? Jemu cały czas jest pod górę ! [COLOR="Red"][SIZE="5"][B]Warszawo - kto może przetrzymać jedną noc małego starego dziadka ??????[/B][/SIZE][/COLOR] Quote
teapot Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Zgłaszam się! Zaraz przeczytam dokładniej, ale noc z niedzieli na poniedziałek dziadzio może spędzić u mnie. Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='teapot']Zgłaszam się! Zaraz przeczytam dokładniej, ale noc z niedzieli na poniedziałek dziadzio może spędzić u mnie.[/quote] Dzięki [B]teapot[/B] wiedziałam ze na ciebie można liczyć. Iwonko to już dogadujcie się żeby już do końca było dograne. Klatka która dałam Justynie może nawet zostać i ja się już z [B]teapot[/B] ustawie na odbiór. Quote
iwa77 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Teapot i Dorotko bardzo dziękujemy . Już wysłałam info sms-em do Visenny ,żeby uzgodniła szczegóły . Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Ok, dziekuje dziekuje dziekuje kochane teapot ,iwo i isadorko!!! Justynam wyrusza z Wroclawia ok. godz 16-17 (mam rozumiec, ze ma klatke transportowa?).Nie ma jej juz dzisiaj na necie, wiec zadzwonie jutro i dogadam szczegoly :cool3: wyglada na to, ze wreszcie sie uda :loveu:! Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Ok, dziekuje dziekuje dziekuje kochane teapot ,iwo i isadorko!!! Justynam wyrusza z Wroclawia ok. godz 16-17 (mam rozumiec, ze ma klatke transportowa?).Nie ma jej juz dzisiaj na necie, wiec zadzwonie jutro i dogadam szczegoly :cool3: wyglada na to, ze wreszcie sie uda :loveu:![/quote] Tak ma klatkę odebrała ją ode mnie. Quote
iwa77 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Boże proszę niech się tym razem uda uratować to istnienie ! Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Tym razem musi sie udac!!! Ale jakby co to mur beton jadę na początku lipca, zaraz po sesji do Wawy. Quote
GoskaGoska Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 wychodzi na to , ze najbardziej zagorożony jest ten czarny pies!!! Rudzielec ma jechac do W-wy, a jasnej kudlatej dano ciut więcej czasu i jest po sterylce , ale oczywiscie rownież trzeba szukac, bo nie wiadomo co będzie. Ale najgorzej jest z tym czarny pieskie, kurcze czy on wogole jeszcze jest w schronisku?! Ile danu mu jeszcze dni? Quote
Isadora7 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Z ciekawości zapytam czy jest już dograne z [B]teapot[/B]? Quote
iwa77 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ja już odpowiedziałam Teapot na PW , ponieważ miała parę pytań. I mam nadzieję , ze Visenna się już skontaktowała :roll: Quote
teapot Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Pytań kilka miałam- i dzięki za odpowiedź! Visenna jeszcze się nie odezwała... Moje gg jest dostępne, telefon też podam więc jestem raczej dostępna. Nie bójcie się kontaktu nie zamierzam unikać ;-) tym bardziej, że TZ już uświadomiony... Wyraził tylko wątpliwości natury zapachowej i poprosił, żeby w sytuacji krytycznej dziadusia wykąpać... Isadorko -poproszę instrukcję gotowania papu, tylko taką coby w połowie dało się oddzielić porcję dla TZ, bo jak się dowiedział, że wejdę w gary to wyraźnie zażądał czegoś jadalnego dla siebie. :cool3: Quote
ecci Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='teapot']Pytań kilka miałam- i dzięki za odpowiedź! Visenna jeszcze się nie odezwała... Moje gg jest dostępne, telefon też podam więc jestem raczej dostępna. Nie bójcie się kontaktu nie zamierzam unikać ;-) tym bardziej, że TZ już uświadomiony... Wyraził tylko wątpliwości natury zapachowej i poprosił, żeby w sytuacji krytycznej dziadusia wykąpać... Isadorko -poproszę instrukcję gotowania papu, tylko taką coby w połowie dało się oddzielić porcję dla TZ, bo jak się dowiedział, że wejdę w gary to wyraźnie zażądał czegoś jadalnego dla siebie. :cool3:[/quote] Twój TZ mnie rozbroił, u mnie zaś jest taka sytuacja, że mój teściu zawsze wyjada pieskowi mięsko, które ugotowała moja teściowa, zawsze kończy się awanturą, że przecież to było dla pieska, teśc zaś ma pretensje, że teściowa dla pieska gotuje lepiej jak dla niego:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='teapot'][...ciach...] Isadorko -poproszę instrukcję gotowania papu, tylko taką coby w połowie dało się oddzielić porcję dla TZ, bo jak się dowiedział, że wejdę w gary to wyraźnie zażądał czegoś jadalnego dla siebie. :cool3:[/quote] [FONT=Impact][SIZE=3]INSTRUKCJA[/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3]pierwsi indycze+włoszczyzna+ryżyk+świeżutka pręga wołowa [/SIZE][/FONT][LIST] [*][FONT=Century Gothic][SIZE=3]dla pieska nie solić [/SIZE][/FONT] [*][FONT=Century Gothic][SIZE=3]dla TZta solić i dopieprzyć niekoniecznie TZ-towi[/SIZE][/FONT][/LIST]:cool1: Quote
iwa77 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Isadora7'][FONT=Impact][SIZE=3]INSTRUKCJA[/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3]pierwsi indycze+włoszczyzna+ryżyk+świeżutka pręga wołowa [/SIZE][/FONT][LIST] [*][FONT=Century Gothic][SIZE=3]dla pieska nie solić [/SIZE][/FONT] [*][FONT=Century Gothic][SIZE=3]dla TZta solić i dopieprzyć niekoniecznie TZ-towi[/SIZE][/FONT][/LIST]:cool1:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::sabber::shiny::shiny::shiny: Quote
teapot Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Wiktuały kupione. W sklepie zrobiłam z siebie totalną idiotkę, bo mięsa kupować nie umiem i wyszedł mój kolor włosów w całek okazałości... :placz: Dla mnie wszyscy powinni jeść co najwyżej kurczaki. No cóż- pomimo wskazówek wyszło PRAWIE dobrze. [B] Czekam na kontakt w sprawie przejęcia![/B] Mam nadzieję, że dziadek będzie miał smycz, bo ja co najwyżej mogę pożyczyć kocie szelki... Quote
kikou Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ...i co tam dotarl już staruszek, podróżniczek na miejsce..? Quote
Recommended Posts