Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kikou']wydaje sie, ze to troche rozmydla problem jak watek jest tak mocno zbiorowy........koniec koncow nikt nie wie co trzeba zrobic, a co juz jest...

no a te dwa czarne: strachliwy i 10ciolatek to potrzebuja chyba takie wyroznione allegro, bo nie ma juz na co czekac, noz jest na gardle....czy nie?[/QUOTE]

Z tym strachliwym to jest chyba większy problem , bo on ponoć kogoś pogryzł i w ogóle jego historia jest zagmatwana.Nie wiem co z nim robic ?
Natomiast ten 10 letni czarny kudłacz to jest bardzo kochany pies i jemu trzeba
koniecznie pomóc!!!!!

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie umie, moze negri, no to jak my czekamy na pomoc, jesli nie sa nigdzie oglaszane !!!
(aga, paczka jest jakas dla ulv w ksiegarni i podobno zalega, odbierzcie ja, pucka sie skarzy)

Posted

z tego co pamietam Isadora raz przymierzala sie do allegra dla strachliwego... ale potem ciągle wypadało coś ważniejszegi i ostatecznie zaden z czarnych nie ma nawet allegra...

jak ktos ma je zauwazyc skoro nigdzie nie sa oglaszane...?

Posted

to czekamy w takim razie na allegro, im szybciej tym lepiej.
(aga dla ulv jest paczka w ksiegarni, pucka sie wkurzyla, bo zalega tam a wy nie odbieracie)

Posted

oczywiscie wiem, ze najlepiej gadac, a trudniej zrobic.....
bardzo ubolewam ale osobiscie nie jestem dosc mądra zeby wystawic tak piekne (czytaj jakiekolwiek) aukcje jak Isadora

Posted

oj, cos sie dzieje z dogo, teraz widac dolnyslask zaatakowalo, agnieszka napisz u mnie na watku torebkowym, ze chcesz ta czarna torebke, bo ja ja jak narazie za ciebie zalicytowalam, a ty musisz potwierdzic...

Posted

Jeśli paczka jest do Ulv, to niech ją odbierze:cool3:
przypomnę jej.

allegro jest niezbędne, prosimy kogoś władnego o wystawienie aukcji - one przynoszą największe efekty.Wieczorem - jak komp będzie chodził, zrobię ogł na alegratce, też jest jakiś odzew.Gdybym nie dała rady - komp komp komp to proszę, by ktoś za mnie przejął deklarację.

Posted

[quote name='kikou']z tego co pamietam Isadora raz przymierzala sie do allegra dla strachliwego... ale potem ciągle wypadało coś ważniejszegi i ostatecznie zaden z czarnych nie ma nawet allegra...

jak ktos ma je zauwazyc skoro nigdzie nie sa oglaszane...?[/quote]

[quote name='kikou']oczywiscie wiem, ze najlepiej gadac, a trudniej zrobic.....
bardzo ubolewam ale osobiscie nie jestem dosc mądra zeby wystawic tak piekne (czytaj jakiekolwiek) aukcje jak Isadora[/quote]

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Jeśli paczka jest do Ulv, to niech ją odbierze:cool3:
przypomnę jej.

allegro jest niezbędne, prosimy kogoś władnego o wystawienie aukcji - one przynoszą największe efekty.Wieczorem - jak komp będzie chodził, zrobię ogł na alegratce, też jest jakiś odzew.Gdybym nie dała rady - komp komp komp to proszę, by ktoś za mnie przejął deklarację.[/quote]

Ciotki ja bardzo chętnie wystawię allegro, tylko bardzo prosze , abym nie musiała biegać po wątku o parę zdań podsumowujących i linka do zdjęć o ile jest więcej niż na 1 stronie. Proszę o bardzo wyraźne opisanie który piesek na zdjęciu. Sorry ale tyle nieszczęść ostatnio pchnęła że mi się mylą. Odróżniam tylko jamniki. Alegratkę też mogę i parę innych. Tylko naprawdę muszę mieć trochę na talerzu podane. Tym bardziej ze do niedzieli jeszcze siedzę nad materiałami na niedzielną imprezę "Pokochaj Sierściucha" organizowaną przez EMIR

Posted

[quote name='iwa77']Dorotko ja przeszukałam właśnie wątek Dymeczka , bo tam Negri pisała o tym czarnym piesku.On kiedys atakowal Dymeczka w boksie i stąd była o nim mowa!

Co znalazłam w streszczeniu :

Mały , czarny , z białym krawatem - wiek ok. 4 lat ( to nie pomyłka!)
Uciekł z domu , pogryzł kogoś , był na obserwacji w klinice 2 tyg. , potem trafił do schronu , właściciele niby go szukali a jak znaleźli w schronie , to stwierdzili ,ze maja małe dziecko i sie sami go boja i go nie chcą .
Ja o nim nie wiem nic poza tym , że dawał w kość innym biedakom w boksie (sama widziałam )
Wiem , że to nie wiele i na dodatek żadne dobre wiadomości ale tyle wiadomo![/quote]

tyle w starych notatkach znalezlam, co dawniej zebrala o nim Iwa.....

Posted

Miałam być dzisiaj w schronie ale nie dam rady ! Niestety nowych info. ode mnie nie będzie dzisiaj - przykro mi!
Musimy bazować na tym co wiemy do tej pory !
Najgorsze jest to ,że nie wiemy ile mamy czasu i czy w ogóle go jeszcze mamy!

Kikou - bardzo dobra robota ! Dziękuję !

Posted

Wiecie co wstawiłam te psy na charcie...w sumie co mi szkodziło.
I odezwała się osoba chętna na tymczas dla czarnego kudłetego!
Potrzebny tylko transport do Wawy:multi:, a czy kudłatek dogada się z samcami?

Posted

[quote name='Rybka_39']Wiecie co wstawiłam te psy na charcie...w sumie co mi szkodziło.
I odezwała się osoba chętna na tymczas dla czarnego kudłetego!
Potrzebny tylko transport do Wawy:multi:, a czy kudłatek dogada się z samcami?[/quote]

[COLOR=Red][B]
Halo Wrocek, halo Wrocek na gwałt transport do Wawki[/B][/COLOR]

Posted

[B][URL]http://www.swiatchartow.net/viewtopic.php?p=20231#20231[/URL]
Są 2 oferty DT!
Jedna oferta z Warszawy, druga z Katowic!!
Tyle, ze w Wawie warunek do spełnienia, pies musi dogadywać się z samcami, a w Katowicach z suką i kotami!

Nie zmarnujcie szansy!
Znajoma z Wrocka zaoferowała, że w poniedziałek, po 16 może przetrzymac psa kilka godzin u sebie, jakby ktos chcial po niego przyjechać.

[/B]

Posted

No więc DT w Wawie, zaoferował, że jak się psiak zadomowi to psiak zostanie.
Aga mowiła przez telefon, ze ten transport co nim kudlaty jedzie do Wawy chyba juz za bardzo obładowany...ale nie jestem pewna:roll: