Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moher,z pewnością...One są zdolne do tego...W Przemyślu jest jedna suczka,która ma duże szanse by kiedyś wyglądać jak ta Wasza...Babcia karmi ją non-stop,ciasteczka,smakołyczki,szyneczka...Mała ledwo chodzi.Próbowałam rozmawiać z właścicielką,ale usłyszałam,że "nie będzie głodziła psa"...:angryy: Argumenty zdrowotne nie trafiały jej w ogóle do przekonania...:shake:
Ciekawe,jakie Wasza suńka ma szanse na odchudzenie...:roll: Czy w ogóle ma taką szansę...:oops:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lilmo']Cały czas mam w myślach to sunię :-( Jestem przerażona tym,że ktoś mógł doprowadzić ją do takiego stanu :-([/quote]

[quote name='xmartix']pewnie jakiś moher:angryy:[/quote]

[quote name='Wet-siostra']Moher,z pewnością...One są zdolne do tego...W Przemyślu jest jedna suczka,która ma duże szanse by kiedyś wyglądać jak ta Wasza...Babcia karmi ją non-stop,ciasteczka,smakołyczki,szyneczka...Mała ledwo chodzi.Próbowałam rozmawiać z właścicielką,ale usłyszałam,że "nie będzie głodziła psa"...:angryy: Argumenty zdrowotne nie trafiały jej w ogóle do przekonania...:shake:
Ciekawe,jakie Wasza suńka ma szanse na odchudzenie...:roll: Czy w ogóle ma taką szansę...:oops:[/quote]
[FONT=Arial Black][SIZE=4]
Proponuję ciupasem zabrać mi psy, jestem moher czyli jestem zdolna do tego.[/SIZE][/FONT] :p

Posted

[quote name='Isadora7']
[SIZE=4][FONT=Arial Black]Proponuję ciupasem zabrać mi psy, jestem moher czyli jestem zdolna do tego.[/FONT][/SIZE] :p[/quote]

Po Twoich psach spasienia nie widać...Widocznie jesteś chlubnym wyjątkiem...:p

Posted

[quote name='Wet-siostra']Po Twoich psach spasienia nie widać...Widocznie jesteś chlubnym wyjątkiem...:p[/quote]

Albo nie mam klapek na oczach i patrzę na człowieka jak na człowieka, niezależnie od wieku, rasy, pozycji społecznej. Oceniam po zachowaniu.
Tylko patrzeć jak się okaże, że zawinił Żyd, Murzyn i Cyklista.

A tak poza tym to Rambo ma nadwagę bo ja moher tucze go luminalem (takież tego skutki), ale co ja ciemna baba na to poradzę. Ruda też się zaokragliła po sterylce... upss sorry nie po sterylce po moherze czyli po mnie :).

Posted

straaaaaszne z tą sunię.Znam niemohery, które tez tak potrafią z psem zrobić :angryy:, ale jak jej pomóc? Ona zejdzie na niewydolność oddechowo-krązeniową , a może i zawał :diabloti:

Posted

to nie wet siostra wyskoczyla z tym moherem!!!
tylko jakas inna pannica. stwierdzenie bynajmniej smeiszne. nie trzeba nosic moherowego bereciku, zeby tak psa skrzywdzic.
to moze kolezanka jeszcze napisze, kto przywiazuje psy do drzew w lesie, kto specjalizuje sie w glodzeniu itd. isadora ma racje, zaraz dojdzie do Żyda, murzyna itd. Żalosne, juz wierzylam, ze rasizm w polsce sie cofa.
sunia skrzywdzons strasznie. ale jak jej mozna pomoc nie mam pojecia. (moze tak jak sie czasem u ludzi robi, wyciac faldy tluszczu wraz ze zbedna skora... jest to mozliwe?) wiadomo ile ma lat, bo jak staruszka to nie w kazdy sposob bedzie mozna jej pomoc...

Posted

Isadorko, nie wkurzaj się.Moherowe berety jak zapewne wiesz , boś inteligentna nadzwyczaj kobieta, kojarzą się właśnie z określonymi poglądami, co nie ma związku z pozycją społeczną, statusem finansowym itp., itd.Miało być śmiesznie ,a wyszło jak wyszło.

Posted

[quote name='Isadora7']Albo nie mam klapek na oczach i patrzę na człowieka jak na człowieka, niezależnie od wieku, rasy, pozycji społecznej. Oceniam po zachowaniu.
Tylko patrzeć jak się okaże, że zawinił Żyd, Murzyn i Cyklista.

A tak poza tym to Rambo ma nadwagę bo ja moher tucze go luminalem (takież tego skutki), ale co ja ciemna baba na to poradzę. Ruda też się zaokragliła po sterylce... upss sorry nie po sterylce po moherze czyli po mnie :).[/quote]

oo Isadoro nie wkurzaj się, nikt nie chciał pojechać mohery, dla mnie określenie moher to nie jest negatywne, po prostu mam cięty język i takie teksty rzucam ale z natury nie jestem nietolerancyjna!!! ;) spokojnie

Posted

[B]Normalnie nie mogę się otrząsnąc z szoku odkąd zobaczyłam tą sunię...nie macie wrażenia, że jest ona podobna do mojej Kanapki???

Mój TZ na 100 procent będzie w czwartek we Wrocławiu, to podjedzie do schroniska i dowie się na temat tej suńki, chyba, że ktoś już to zrobił i ktoś może będzie wcześniej?[/B]

pogrubiłam, bo posty latają!

Posted

[quote name='irysek']to nie wet siostra wyskoczyla z tym moherem!!!
tylko jakas inna pannica. stwierdzenie bynajmniej smeiszne. nie trzeba nosic moherowego bereciku, zeby tak psa skrzywdzic.
to moze kolezanka jeszcze napisze, kto przywiazuje psy do drzew w lesie, kto specjalizuje sie w glodzeniu itd. isadora ma racje, zaraz dojdzie do Żyda, murzyna itd. Żalosne, juz wierzylam, ze rasizm w polsce sie cofa.
sunia skrzywdzons strasznie. ale jak jej mozna pomoc nie mam pojecia. (moze tak jak sie czasem u ludzi robi, wyciac faldy tluszczu wraz ze zbedna skora... jest to mozliwe?) wiadomo ile ma lat, bo jak staruszka to nie w kazdy sposob bedzie mozna jej pomoc...[/quote]
ta pannica Irysek jak to określiłaś to ja.. rozumiem że żartobliwie a nie sugerując coś.. to ta sama sytuacja co z "moherem" :lol:
uważam że się za bardzo wkręciłyście w ten tekst któy miał być śmieszny, a nie obraźliwy, trzeba mieć dystans do siebie bo jak się nie ma to od razu właśnie człowiek się obrusza jak Ty Irysku i Isadora, spokojnie, nie jestem rasistką, napisałam tak, bo uważam że "standardowo" osoby starsze (tu nazwałam żartobliwie mohery) w ten sposób robią, że tuczą psa, co nie znaczy że teraz wszystkie starsze panie są do bani bo xmartix napisała o nich moher, nie ma sensu dyskutować, wyraziłam swoje zdanie, miał być żart, ale nie zrozumieliście lub po prostu was to nie bawi, nie musi.
skończmy tą dyskusję, zajmijmy się psem

Posted

[quote name='irysek']to nie wet siostra wyskoczyla z tym moherem!!!
sunia skrzywdzons strasznie. ale jak jej mozna pomoc nie mam pojecia. (moze tak jak sie czasem u ludzi robi, wyciac faldy tluszczu wraz ze zbedna skora... jest to mozliwe?) wiadomo ile ma lat, bo jak staruszka to nie w kazdy sposob bedzie mozna jej pomoc...[/quote]
To prawda,nie ja wyskoczyłam...Ale głupio mi,bo kontynuowałam temat...Sama czasem coszę moherowy berecik...(bo jestem już z lekka starawa..:eviltong: )
Nieważnie jest,co się ubiera lub w co się wierzy,tylko jakim jest się człowiekiem...W życiu nie skrzywdziłabym zwierzaka...
Żal tej suńki... Wracając do małej-może rzeczywiście przydałby się jej osobny wątek?

Posted

[quote name='Isadora7']Ciotki jak będzie trzeba tej biednej kanapce jakieś allegro to powiedzcie. Może jakieś zdjęcia by jeszcze się przydały (chętnie Kopereczkowe)[/quote]
Póki co fotosik mnie [I]znielubił[/I]:cool1: Jak się na powrót dogadamy to się wystaram o fotki malutkiej. Albo pojutrze jej zrobię i prześlę na maila- tak będzie najlepiej ;)

Posted

[quote name='Koperek']Póki co fotosik mnie [I]znielubił[/I]:cool1: Jak się na powrót dogadamy to się wystaram o fotki malutkiej. Albo pojutrze jej zrobię i prześlę na maila- tak będzie najlepiej ;)[/quote]

a na stronie [url=http://www.imageshack.us]ImageShack® - Image Hosting[/url]
ja zawsze tutaj wrzucam zdjęcia bez żadnego logowania się i wyskakuje adres żeby wrzucać na fora

Posted

[quote name='Lilmo']Ja jeszcze raz zgłaszam się z prośbą założenia wątku tej bieduli, będzie łatwiej znaleźć pomoc.[/quote]
Ale nie wystarczy założyć wątek i palnąć jedno zdjęcie w pierwszym poście nic o suczce nie wiedząc!

Żeby założyć wątek to najpierw trzeba się zorientować w sytuacji, bo będzie od groma niepotrzebnych pytań, zamiast oferowania pomocy.

Posted

[quote name='xmartix']a na stronie [URL="http://www.imageshack.us"]ImageShack® - Image Hosting[/URL]
ja zawsze tutaj wrzucam zdjęcia bez żadnego logowania się i wyskakuje adres żeby wrzucać na fora[/quote]

Kopereczku miesieczny limicik przekroczyłaś na fotosiku.
Tutaj tez można wstawiać [url=http://tinypic.com/]TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting[/url]

Posted

Dziewczyny , proszono mnie o wklejenie na wrocławski watek . Który to jest ?

Zaginela suka bialo czarna w typu Pit Bull
W Marcu br, w okolicach Obornik Sl (Osolin) zaginela suka w typie Pit Bulla. Znaki szczegolne - jedno oko koloru niebieskiego. Wszelkie inf. prosze pod nr [IMG]chrome://skype_ff_toolbar_win/content/cb_transparent_l.gif[/IMG][IMG]chrome://skype_ff_toolbar_win/content/space.gif[/IMG]785 654 582
Kontakt:
bielikow reginald

Wroclaw
dolnoslaskie

Telefon 1: 785654582

Posted

Ulv mówiła w rozmowie telefonicznej sprzed kilku dni, że sunieczka ma 9 lat.Ona już kiedyś była w Schronisku - oj,już wtedy była gruba, ale teraz to co widzę nie mieści się już nawet w tym słowie :crazyeye:Trafiła do Schroniska, tak jak poprzednim razem - z drugą sunią, także grubą.Obie zostały znalezione.Poprzednim razem odebrała je właścicielka.Ta ruda tłuściocha przy przyjęciu , tym drugim, miała strasznie wyciągnięte suty - na bank jest świeżo po szczeniakach :shake:

ps.

Ecci, to faktycznie skórka zdjęta z Twojej Kan, tylko bardziej rozciągnięta :shake: