GoskaGoska Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 no naszczęscie Mapet umarl naturalnie, ale nad tymi pieskami to juz nie natura krązy Quote
mysza 1 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='GoskaGoska']no naszczęscie Mapet umarl naturalnie, ale nad tymi pieskami to juz nie natura krązy[/quote] Niestety wiem... Quote
kikou Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [SIZE=3][COLOR=red][B]NOWE PSY DO USPIENIA!!! [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]ZOSTALO BARDZO MALO CZASU[/B][/COLOR][/SIZE] [IMG]http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/ru1.jpg[/IMG][IMG]http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/ss1.jpg[/IMG] Quote
Wet-siostra Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Cioteczki,skoro suńka z guzem jest bezpieczna,to może jakiś inny psiak by się załapał na miejsce??? Na razie na okres zimy(gdzieś do marca)),bo jestem zapsiona po uszy,ale gdyby te kilka miesiący Wam odpowiadało(wstępnie),to można by jakiegoś biedaka ocalić przed strzykawką...Tyle,że nie za dużego i w miarę łagodnego,bo musiałby się doszczekać z moimi wariatuńciami... Co Wy na to???Wiem,że to daleko ale wiem też,że jesteście w stanie załatwić transport... Pomyślcie o tym... Zgodnie z tym,co pisałam psię spałoby w holo-kuchni,miałoby do dyspozycji podwórko.No i oczywiście mnie... Quote
kikou Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 choroba tylko, ze te dwa do uspienia sa takie wieksze.... Quote
GoskaGoska Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Zalozylam osoby wątek tej dwojce : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11052779#post11052779[/URL] proszę zaglądajcie do niego dziś moze ktos cos wymysli. Jakas nowa krew. Ja niestety zaraz muszę wychodzic. A jakos naiwnie liczę, ze moze ktos pomoze :( Quote
Wet-siostra Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Na większego niż do kolana TZ się nie zgodzi...:-( Niestety...:-( Quote
jogi Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ja proponuje basie-pusię Z wrocka transport będzie na pewno do mnie czyli Stalowa Wola, a dalej coś pomyslimy. ja jej tu będe też szukać domu. Pusia jest zgodna z psami niewielka i nada się idealnie Quote
GoskaGoska Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [SIZE=6][COLOR=red]dziewczyny czerwony alarm!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=#ff0000]dzis sié dowiedzialam od Negri te psy juz majá L w karcie . Negri powiedzieli, ze jak szybko sié czegos dla niech nie znajdzie dostajá zastrzyk!!!!!![/COLOR][/SIZE] Quote
kikou Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 moze pomyslec o tym nowym hoteliku w Uciechowie na szybko... ale to koszt 350 za jednego biedaka.... Pani z Przyborowka chyba tez by pomogla za 150,- zlotych nawet miesiecznie... ale w tej chwili nie mamy nawet deklaracji na 5 groszy.... Quote
GoskaGoska Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Koperek jeszcze miala kolo siebie jakis hoteliki i tam pani dawala jej jakies znizki!!! Kikou ja ma dzis urwanie glowy zrobilas byc wyroznione allegro dla tej dwojki razem, ja ci pozniej przesle 14zl. znaczy jutro. Quote
Slomka22 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='GoskaGoska'][SIZE=6][COLOR=red]dziewczyny czerwony alarm!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=#ff0000]dzis sié dowiedzialam od Negri te psy juz majá L w karcie . Negri powiedzieli, ze jak szybko sié czegos dla niech nie znajdzie dostajá zastrzyk!!!!!![/COLOR][/SIZE][/quote] Wkurzac mnie zaczyna takie granie na uczuciach Moze jakies cegielki by zrobic na allegro i uzbierac troche na hotelik? Quote
GoskaGoska Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Slomka to nie jest granie na uczuciach, bo wlasnie odczytalam maila od Negri i to niestety to sa fakty. Oni juz w schronie tak zrobili nie raz. A jesli pies ma L to niestety ....nie ma zartow Quote
Isadora7 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='GoskaGoska'][SIZE=6][COLOR=red]dziewczyny czerwony alarm!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=#ff0000]dzis sié dowiedzialam od Negri te psy juz majá L w karcie . Negri powiedzieli, ze jak szybko sié czegos dla niech nie znajdzie dostajá zastrzyk!!!!!![/COLOR][/SIZE][/quote] [SIZE=5][B]Q~ ~ ~ flaki mi się ze złości wywracaja. Przypomina sie co przeżywalam jak wsytawiałąm garść aukcji przy jednej z poprzednuich aukcji, ile kuźwa nerwów - szlag by trafił takie załatwianie problemu bezdomości psiaków.[/B][/SIZE] Quote
kikou Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 te allegra cegielkowe to musza byc zrobione z patronatem jakiejs zarejestrowanej fundacji... prywatnie chyba nie mozna sobie takiego allegro zrobic... tu pewnie moglaby pomoc Isadora, Ona zna sie na tym! Quote
Isadora7 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='kikou']te allegra cegielkowe to musza byc zrobione z patronatem jakiejs zarejestrowanej fundacji... prywatnie chyba nie mozna sobie takiego allegro zrobic... tu pewnie moglaby pomoc Isadora, Ona zna sie na tym![/quote] Cholere w bok wieczorem odgrzebie gdzieś mam na płytkach te aukcje co robiłam. Quote
Negri Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [SIZE=6][B][COLOR=Red]nie mają L !!!!!!!!!!!!!! Ale są zagrozone mocno[/COLOR][/B][/SIZE] Quote
GoskaGoska Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ma ktos nr do Pani Wandy z Przyborowka? Moze ona by wziala choc jednego za 150-200zl? Quote
Negri Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Gosia przeciez Ci pisałam że[COLOR=DarkRed][B] NIE[/B][/COLOR] mają L tyle ze dano do zrozumienia ze mamy szukac coś na szybko Quote
Isadora7 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='GoskaGoska']Ma ktos nr do Pani Wandy z Przyborowka? Moze ona by wziala choc jednego za 150-200zl?[/quote] Tu jest www Pani Wandy: [COLOR=royalblue][COLOR=black][URL]http://www.zwierzakiuwandy.ovh.org[/URL] :cool1: [/COLOR][/COLOR] Quote
GoskaGoska Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Dala sie poniesc emocja i zle przecytalam maila do Negri . przepraszam w karcie nie majá L, ale powiedzieli ze jak szybko czegos sie nie znajdzie to podjá pierwsze do uspienia. Generalnie brak L w karcie nie zmienia za wiele, jedynie moze daje na pare dni wiécej. Bo juz sá na odstrzal przeznaczone. Quote
GoskaGoska Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 to jeszcze tak , w pierwszej kolejnosci trzeba zajác sié suniá, bo ona ma problemy z tylnymi lapkami i za niá sié wezná pierwszá. Tak czy siak allegro z wyroznieniem trzeba im robic , moze ktos sié zlituje i mysle o jakis miejscach dla nich. ok musze uciekac od komp, ale cholera te psy spokoju mi nie dadzá Quote
GoskaGoska Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Isadora7']Tu jest www Pani Wandy: [COLOR=royalblue][COLOR=black][URL]http://www.zwierzakiuwandy.ovh.org[/URL][/COLOR] [COLOR=royalblue]:cool1:[/COLOR] [/COLOR][/quote] proszé jeszcze o zadzwonienie do Pani Wandy i dowiedzenie sié czy by nie wziéla suki i za ile. Wieczorem postaram sié zrobic juz bazarek dla nich. Ja moge zadeklarowac 20 zl co miesiác. C\y ktos jest w stanie chociaz po 5 zl miesiécznie placi? Quote
Poker Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 mozna się spytać pani Wandy,ale sama jest w coraz gorszej sytuacji.Boje się ,że w pewnym momencie powtórzą się Harbutowice. Jej trzeba pomóc w wyadoptowywaniu psów za wszelką cenę. Quote
Recommended Posts