Agnieszka(Visenna) Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Wreszcie komp dziala.To prawda - Misiek pojechal do Warszawy, ale z racji stale rosnacej nagonki na Neris oraz masy bezpodstawnych i okrutnych oszczerstw kierowanych naprzeciw jej osoby, nie bedzie wypowiadac sie juz na dogo i oficjalnie informowac o stanie zdrowia i poczynaniach Misia.I ja rozumiem. Bardzo personalnie odbieram ataki na osoby, ktore cenie.I tak jest tez w tym przypadku.[B]Paradoksalnie najwiecej do powiedzenia maja te osoby, ktore nie robia dla psow nawet cwierci tego co Neris.[/B]Coz, plucie, knucie i obrzucanie blotem zrobilo sie powszechne na tym forum.Szkoda.Wzniosla rozrywka po ciezkim dniu pracy? Bywa. Tymczas dla czarnego kudlacza jest niepewny, gdyz kwestia domu stalego dla Misia stanela pod znakiem zapytania.Na pewno miejsce czeka na rudego kudlacza.Transport jest niezbedny, ale poniewaz nie mam jeszcze dokladnych danych nt. ilosci psow na niego czekajacych proponuje sie po prostu wstrzymac ze zbieraniem pieniedzy, skoro Ecci bedzie jechac pod koniec maja i moze zabrac jednego psa (rudasa?).. chociaz z tego co czytalam ma jechac jeszcze jakis staruszek z ramienia Koperek? przepraszam, nie mam czasu przebijac sie przez watek.Prosze o streszczenie wnioskow z ostatnich postow ps misiek jeszcze przed opuszczeniem schroniska [URL]http://img223.imageshack.us/img223/1995/misiolcz0.jpg[/URL] Quote
Isadora7 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Bardzo ładny jest Misiek. Współczuję Neris i rozumiem. Cóż niemal narodową cechą Polaków jest skłonność do "bicia piany". Zawsze mnie wkurza jak np za ścianą dzieje się coś złego, facet leje kobitkę dzieciaki itp. I nikt nie raguje bo przecież nie wypada się wtrącać do rodziny. A już np podanie własnego dziecka do prokuratury za znęcanie się nad matką, ojcem to pewne wyklęcie ze społeczeństwa. Ale jak stanie się coś złego i przyjdą z taśmami i ogrodzą teren to natychmiast mnóstwo osób wie co się działo, opowiada byle twarz w kamerze pokazać. Zapytałam kiedyś w czasie takiej "akcji" a gdzie Q~~ byliście do tej pory? Niestety. [B]Neris jak czytasz to - jestem z Tobą serduchem i duszą.[/B] Quote
Poker Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 chyba trze ba w końcu na jakiś bank napaść.Już nie wiadomo na co wpłacać:-( Quote
iwa77 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dobrze Aguś , że już jesteś .Czyli nie zbieramy kasy i czekamy ? Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Na innym wątku już napisałam,ale pozwolę sobie na powtórzenie prośby: bardzo,bardzo proszę o ajkiekolwiek wiadomości o zdrowiu Malizny. Bardzo lubię tego psa.Jestem naprawdę szczerze zainteresowana jej losem,zdrowiem itd. Z góry dziękuję za spełnienie prośby. Elżbieta Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Iwuś-Chyba tak.. postaram sie dzisiaj skontaktowac z Neris, moze juz cos wiecej wie. Waldi- Misiek ma na szyi duzy, twardy guz, ktorego wczesniej nie zauwazylismy.Na szczescie nie jest usadowiony w miesniu.Jezeli wet zdecyduje, pies bedzie musial przejsc operacje. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [URL]http://img117.imageshack.us/img117/2382/150508031xa5.jpg[/URL] Weterynarz u którego był wczoraj Misiek stwierdził, że ma on raka.Podejrzewa przerzuty do płuc.W poniedziałek powinny być bardziej szczegółowe wyniki badań. Uważam, że w związku z zaistniałą sytuacją - nieprzewidzianymi problemami, jakich dostarczył wysłany pies i wystarczającą dozą nerwów jaką dostarczyły Neris ataki na jej osobę nie wporządku byłoby obarczać ją kolejnym psem.Powinna odpocząć.Kudłaczowi i czarnusiowi powinno się szukać innego tymczasu.Chociaż wątpliwym jest, by tak się znalazł.Nie wolno jednak walic dodatkowo Neris patelnia w glowe.Tyle z mojej strony :-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Zaktualizowalam pierwszy post. Quote
Gosiapk Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='kikou']gdzie sa wszyscy...???[/quote] Dogo szwankuje nie można się zalogować godzinami :( Quote
Gosiapk Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Agnieszka(Visenna)'][URL]http://img117.imageshack.us/img117/2382/150508031xa5.jpg[/URL] Weterynarz u którego był wczoraj Misiek stwierdził, że ma on raka.Podejrzewa przerzuty do płuc.W poniedziałek powinny być bardziej szczegółowe wyniki badań. Uważam, że w związku z zaistniałą sytuacją - nieprzewidzianymi problemami, jakich dostarczył wysłany pies i wystarczającą dozą nerwów jaką dostarczyły Neris ataki na jej osobę nie wporządku byłoby obarczać ją kolejnym psem.Powinna odpocząć.Kudłaczowi i czarnusiowi powinno się szukać innego tymczasu.Chociaż wątpliwym jest, by tak się znalazł.Nie wolno jednak walic dodatkowo Neris patelnia w glowe.Tyle z mojej strony :-([/quote] Co się stało Neriskowi? Quote
irysek Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 po Neris ktos jezdzil, obrazal i knul. mimo ze bardzo duzo robi dla zwierzat. kto, nie wiem!? co wy macie z tym dogo? u mnie dziala rewelka. Quote
kikou Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 skoro transportow nie ma, prosze podajcie nr konta dt, wysle pieniadze z bazarku na transport, na leczenie misia... Quote
iwa77 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dogo nie działało mi od przedwczoraj! POTRZEBNA POMOC ! Te dwa pieski : rudy kudłacz i czarny kudłaczek już nie mają czasu. Rudy czuję się coraz gorzej (serduszko !) :-(:-( A czaruszek kudłaty jest przekochanym , ciepłym , starszym psem ,który będzie musiał umrzeć za niewinność i wiek . On ma ok. 10 lat i bardzo chce jeszcze żyć! POMÓŻCIE PROSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Isadora7 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=Red]Podnoszę. Pilne, cito jak Iwonka napisała[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Dostalam wiadomosc od Neris, ze jednak chce podjac sie opieki nad rudym kudlaczem.Mialam opory, ale nie moge decydowac za nia.I swiadomie odbierac temu psu prawo do zycia.Warunkiem jest jednak wyzbycie sie dwoch tymczasowiczow - z tego co zrozumialam, domki sa tylko transportu brak - Amelka ma jechac chyba do Wroclawia? Jutro Neris ma dzwonic i dowiem sie wszystkiego dokladnie.Szkoda tylko czarnego kudlacza, ma tylko 10 lat, jeszcze z 5 moglby pociagnac spokojnie.. Kikou - niech pieniazki jeszcze leza na ten transport, bo jak widzisz troche sie miesza. ps. Iwuś, poszedł ten 8 letni pinczer 16-kowy :cool3: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Misiek nie ma raka zlosliwego :multi: Quote
iwa77 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Boże to cudownie , ze Misio nie ma raka złośliwego.Kochany staruszek:loveu: Aguś ten pinczerek poszedł ! - super :multi: I co robimy z tym naszym biednym czarnuszkiem , bo Neris chciała go komuś znajomemu "upchnąć", jak sama napisała , na DT. Aguś spytaj ją może - przepraszam ale tak trudno jest sie z tym pogodzić ! :-( Quote
Koperek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Misiek nie ma raka zlosliwego :multi:[/quote] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: A o pinczerka to się bili telefonicznie, a w końcu przyjechali państwo, którzy go dzisiaj zobaczyly w gazecie :evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Iwuś, sytuacja jest taka, że Misiek miał jechać teoretycznie do DS,a na jego miejscu w zorganizowanym wczesniej dt mial zagoscic czarny kudlaczek.Wszystko sie jednak pokomplikowalo.. dom staly dla Misiaka stanal pod znakiem zapytania.. Quote
iwa77 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Rozumiem ! Aguś wybacz ale tonący brzytwy się chwyta ..... Jak myślisz ile mamy czasu , aby cokolwiek próbować zorganizować dla czarnuszka kudłatego? Quote
iwa77 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Czarnuszek - kochany kudłaczek potrzebuje pomocy !!!!!!! Już nie ma czasu !!!!! PILNE !!!!!! Quote
iwa77 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Gdzie się podziali wszyscy - nie zostawiajcie dziadeczków bez pomocy !!!!!!!!! Quote
Koperek Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ja już nie mam siły- odpadłam, więc na mnie nie liczcie. [B][SIZE=4][COLOR=red]Niech cholera weźmie te wszystkie zasrane schroniska i tego typu instytucje z pseudohodowcami na czele!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Recommended Posts