iwa77 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Tego się właśnie obawiam , że będzie za późno! Wydaje mi się ,że do 30 maja nie można czekać! Schron jest pełny na maksa ( byłam i widziałam !):-(:shake: Chyba trzeba zmienić tytuł i dopisać ,że potrzebna zbiórka kasy na płatny transport.Są przecież osoby które wożą za kasę. A do Warszawy to nie jest trasa na koniec świata ..... bywały dalsze! Quote
ecci Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 kurcze, ja tego 30 to jadę pociągiem, więc mogłabym wziąć jednego psa:placz:więcej fizycznie nie dam rady!!! Quote
kikou Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 zebralam 40 zl z bazarku na transport do Neris..... ja sama moglabym ew. pojechac 18tego lub 19tego maja do warszawy ale moje auto nie jest szczegolnie ekonomiczne... cala podroz kosztowalaby +/- 250 zl., Oprocz tych 40,- moge dorzucic moze jeszcze z 50,- ale calej podrozy nie dam rady sfinansowac... Czyli potrzebaby jeszcze jakies 150 zl. Jesli znajdziecie cos szybciej i/lub tanszego to przeleje pieniadze z bazarku... Quote
iwa77 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Kikou super - Ty kochana jak zawsze niezawodna jesteś! Czyli jakby co - to na tą trasę samochodem Kikou potrzeba jeszcze ok. 150 zl! Wydaje mi się , że trzeba robić zbiórkę i nie ma na co czekać! Ecci - nic się nie bój , znajdzie się coś innego co przewieziesz tego 30 maja :razz: A dziadeczki tyle czekać nie mogą !!!!!!!! Quote
iwa77 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Rozmawiałam z Agnieszką (Visenną) -[B] Misiek pojechał już dzisiaj [/B]. Była jakiś transport ale tylko z jednym wolnym miejscem - no i Misiek się załapał ! Jest jeszcze otwarta kwestia czy ten DT dla czarnego kudłacza jest aktualny. Mam dostać jakąś odpowiedz od Agnieszki . Jakby to było aktualne to byłyby do przewozu dwa psy.(czarny kudłacz + rudy kudłacz). Natomiast gdyby ten DT nie wypalił to do przewozu zostałby tylko rudzielec. Poczekamy na odpowiedz w sprawie tego DT i będziemy odpowiednio dalej planować. Przypominam o czarnym "agresorku " bo ucichło o nim , a on też potrzebuje pomocy!!!!! Quote
Koperek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 I TA KUDŁACZKA 10 LETNIA TEŻ SZUKA TRANSPORTU DO WARSZAWY!:lol::lol: Quote
ecci Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Koperek']I TA KUDŁACZKA 10 LETNIA TEŻ SZUKA TRANSPORTU DO WARSZAWY!:lol::lol:[/quote] to może ja kudłaczkę wezmę???Ze sobą do Warszawy oczywiście? Quote
irysek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 juz sie pogubilam, ile psiakow czeka ile pojechalo. trzymam kciuki za te ktore czekaja, czyli onke agresorka i jeszcze kogo to juz nie wiem (pomieszalo mi sie wszystko). Quote
iwa77 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Nie mam jeszcze odpowiedzi od Agi (Visenny ) odnośnie DT dla czarnego kudłaczka . Zbiórka kasy na transport aktualna ! Kto może się dołożyć - potrzeba w sumie 150 zl !!!!! Quote
conni Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Kolejne psie istnienia zagrozone:placz::placz::placz::-( Quote
iwa77 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [COLOR="Red"][SIZE="5"]Halo czy nikt nie pomoże ? Nikt nie wpłaci grosika na te biedaki z wyrokami ?[/SIZE][/COLOR] Quote
Koperek Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [SIZE=6][B]Trzeba je zabrać w tym tygodniu![/B][/SIZE] [SIZE=3]Inaczej nie będzie ich gdzie umieścić do czasu trasnportu! :placz:[/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red][B]POMOCY[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
iwa77 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Kikou pisała ,że mogłaby jechać w ten weekend. Kwestia kasy ! [SIZE="4"][B]Prosze moda o dopisanie w tytule [/B][/SIZE] [COLOR="Red"][SIZE="5"]Zbiorka kasy na transport .[/SIZE][/COLOR] [B]Zalozycielka watku nie ma dostepu do komputera.[/B] Quote
kikou Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 jezeli jest noz na gardle to dalabym rade moze nawet w piatek... Quote
kikou Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ...jesli w piatek mialabym jechac to: - potrzebny jest kaganiec przynajmniej dla kudlacza bo podobno troszke zaczepia inne psiaki.... - namiary, adres gdzie w ogole mam dowiezc te biedaczki (moze byc na PW, u mnie dogo otwiera sie normalnie - odpukuje!!) - w czwartek od poludnia nie powinny dostac jedzonka!! - o odrobaczeniu i "praniu" juz nie wspomne, bo pewnie nie da rady.... Quote
Isadora7 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='kikou']gdzie sa wszyscy...???[/quote] [FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=Red]No właśnie!!![/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
iwa77 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Jestem. Nie ma kontaktu z Neris , Aga (Visenna ) też się nie odzywa. A one ustalały między sobą wszystko - nie wiem nawet czy czarny kudłacz ma też jechać czy nie tzn. czy ten DT dla niego jest aktualny?Bo rudy kudłaczek jest chyba już uzgodniony! Poza tym brakuje kasy . Prosiłam moda o zmianę tytułu ale widzę , że nic z tego ! Nie wiem co robić ? Quote
daisy Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Wiem, ze brakuje jednego tymczasu, rozmawialam z Agnieszka. Prosze zajrzyjcie do niezej podanego linku, dziewczyna z Wroclawia proponuje tymczas [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111179[/URL] Quote
irysek Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 moda trzeba prosic na pw, oni nie na kady watek przeciez zagladaja. chcecie nr komorki do agi visennej? Quote
Recommended Posts