szajbus Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Jak ona się czuje? Czy wiadomo już czy guz był złośliwy? Quote
nata od jadzi Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 chciałam serdecznie podziękować Julce, bo zadzwoniła do mnie pani z gazety, która chce o niej napisać artykuł :) mam jeszcze potwierdzić do poniedziałku, czy sunia nie została adoptowana, ale za cholerę nie jestem fizycznie w stanie tam podjechać, a nie znam jej numeru. miałam być w schronisku dzisiaj, ale jeździłyśmy z zadredzioną pudliczką. po prostu czasu już na to wszystko nie starcza :( jeśli któraś z Was będzie jutro w schronisku, to proszę, zerknijcie czy Rusałka jeszcze tam jest... Quote
szajbus Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Może taki artykuł zwiększy jej szanse na adopcję ( jesli jeszcze nie została wyadoptowana). Na wszelki wypadek trzymam kciuki Quote
Niewiasta_21 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Sunieczka czuje sie po operacji dobrze,wciaz czeka na domek,jest kochana. NIestety jest teraz chora,ma gila. Quote
Julka_ Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 ohh oby tylko to dalo rezultat, w postaci domku!!!:placz: Quote
Moriaaa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 szajbus napisał(a):Moze ten artykuł ruszy jakies wrażliwe serce? Musi ruszyć! I mam nadzieję, że to babsko które tak potraktowało sunieczkę, też go przeczyta. Quote
szajbus Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Sunia trzymam kciuki, zebys znalazła ten prawdziwy domek, i tak jak pisze moriaaa żeby ten artykuł przeczytała ta twoja pożal sie boże pańcia i spaliła się ze wstydu. Quote
jola od jadzi Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Takich "pańci" niestety nawet najbardziej ubliżający tekst nie ruszy... Quote
nata od jadzi Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 właśnie dzwoniła do mnie pani z Expressu. artykuł ukaże się jutro, więc cioteczki z rana lećcie do kiosku po gazetę ;) Niewiasta - dziękuję za info, bo nie dałabym rady tam podjechać żeby sprawdzić czy sunia jeszcze jest na marmurowej, a nie pamiętam jej numeru. oby się udało :roll: Quote
szajbus Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ja tam zaciskam kciuki na wszelki wypadek już dzisiaj! Niech ja ktos wypatrzy , pokocha i zabierze do domku! Quote
katya Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Cosik nie mogę znaleźć artykułu, ale może ja ślepa... http://egazeta.express.lodz.pl/ Quote
szajbus Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 I hopamy na pierwszą stronkę przypomnieć się wszystkim! Quote
Niewiasta_21 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Taka biedna ta sunieczka,siedzi bidulka sama przy budzie,gil z nosa kapie....taka biedna kochana i malutka :-( Quote
nata od jadzi Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 no ja jej nadałam roboczo imię Rusałka... a artykułu jak nie było tak nie ma :( nie rozumiem dlaczego... Quote
szajbus Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 I biegniemy na nocny spacerek na pierwszą stronkę! Czekamy na artykuł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts