Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chciałam serdecznie podziękować Julce, bo zadzwoniła do mnie pani z gazety, która chce o niej napisać artykuł :) mam jeszcze potwierdzić do poniedziałku, czy sunia nie została adoptowana, ale za cholerę nie jestem fizycznie w stanie tam podjechać, a nie znam jej numeru. miałam być w schronisku dzisiaj, ale jeździłyśmy z zadredzioną pudliczką. po prostu czasu już na to wszystko nie starcza :( jeśli któraś z Was będzie jutro w schronisku, to proszę, zerknijcie czy Rusałka jeszcze tam jest...

Posted

szajbus napisał(a):
Moze ten artykuł ruszy jakies wrażliwe serce?

Musi ruszyć!
I mam nadzieję, że to babsko które tak potraktowało sunieczkę, też go przeczyta.

Posted

Sunia trzymam kciuki, zebys znalazła ten prawdziwy domek, i tak jak pisze moriaaa żeby ten artykuł przeczytała ta twoja pożal sie boże pańcia i spaliła się ze wstydu.

Posted

właśnie dzwoniła do mnie pani z Expressu. artykuł ukaże się jutro, więc cioteczki z rana lećcie do kiosku po gazetę ;)

Niewiasta - dziękuję za info, bo nie dałabym rady tam podjechać żeby sprawdzić czy sunia jeszcze jest na marmurowej, a nie pamiętam jej numeru.

oby się udało :roll: