szajbus Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Rusałaka nie chce być dłużej samotna. Chce byc kochana! Quote
masienka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Przepraszam za off´a ale bardzo pilnie szukamy kogos kto jutro moglby przewiezc z Nowego Miasta nad Pilica do Lodzi psa malamuta. Jutro moglby pojechac dalej do Wroclawia ... ale tylko jutro :placz: to w sumie byloby ze trzy godzinki pewnie. Zaplacimy oczywiscie. Quote
szajbus Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 chora, na stare lata porzucona jak smiec. Dzis zdrowa Rusałka czeka na dom Quote
ewatonieja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 TYLE PRZESZłA CZY CZEKA JA JESZCZE COŚ DOBREGO? WIERZĘ,ŻE TAK Quote
szajbus Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Nie zasłużyła sobie na taki los za miłość, wierność i oddanie człowiekowi! Quote
ewatonieja Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 mam nadzieję,że dotrwa do chwili kiedy znowu ktoś znajdzie miejsce dla niej w swoim sercu :placz: Quote
ewatonieja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Rusałka mała czarnulka ,która pokonała raka czeka na człowieka o wielkim sercu! Quote
malagos Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ja tu wracam po 2-tygodnowym urlopie, a Rusałka nadal bez domu? :shake: Quote
ewatonieja Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 cytuje mejla od fundacji hundehilfe polen "[FONT=Arial]prosze jeszcze o wiek, wielkosc i nowe zdjecia od Rusalka. Mam interesenta." mocno zaciskam :thumbs: no i niech mi ktos powie ze adopcje zagraniczne są bez sensu [/FONT] Quote
Recommended Posts