szajbus Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 I przypominamy, ze w schronisku ta sunia czeka na dom Quote
Julka_ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 hopsaj na gore...dziewczyny dajcie znac w weekend co u malej.. moze zrobie znow jakies ogloszenia po gazetach??:placz: Quote
ewatonieja Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Julka_ napisał(a):hopsaj na gore...dziewczyny dajcie znac w weekend co u malej.. moze zrobie znow jakies ogloszenia po gazetach??:placz: julka uważaj z tym podpisem bo chyba jest za duży mogą ci usunąc,ja dostałam zakaz posiadania na rok!!! Quote
katya Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Byłyśmy dziś z Natą w schronie, sunia nie ma już guza, siedzi sobie z zagródce tuż przy wejściu i widać że dobrze się czuje raczej. Julka jeśli miałabyś możliwość załatwić artykuł, byłoby super. A jest co opisać - jak to droga Pani porzuciła sunię na parkingu przy Brzezińskiej... Quote
Julka_ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 wiesz..ja moge tylko naskrobac kilka slow, wstawic zdjecia i wyslac do redakcji. nie jestem z lodzi, nie mam tam zadnych kontaktow. sprobuje cos jutro napisac Quote
nata od jadzi Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 ale Ty Julka masz dobrą rękę, więc wiesz... ;) no i niestety nie zdążyłyśmy znowu wyjść z sunią, bo pędziłyśmy do jednego hotelu, cm vetu, a potem drugiego hotelu... teraz będziemy dopiero w przyszłym tygodniu, ale jeśli któraś z Was będzie wcześniej, to BARDZO PROSZĘ weźcie sunie chociaż na 10 minut... jest po lewej stronei przy wejściu w zagródce, nie jest jej tam źle, cieszę się, że tam trafiła. gorzej, że dużo szczeka jak wchodzą nowe osoby i możże to odstraszać ludzi... Quote
Julka_ Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 jak juz sie okazalo nie taka dobra... Bella wraca do pustostanu..:placz: ale oczywiscie przygotuje tekst i rozesle Quote
Julka_ Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 potrzebuje namiaru do artykulu. z kim maja sie kontaktowac ludzie. numer tel. mail etc!!!!!!!! Quote
katya Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 niech będą moje dane: Kasia, tel. 502284795 [email protected] Quote
szajbus Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Sunia , niech sie znajdzie ten kochany domek! Quote
szajbus Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Julka_ napisał(a):nadal czekamy na domek... Czekamy i obyśmy sie doczekali Quote
nata od jadzi Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 malutka okrąglutka starsza pani czeka ciągle na kogoś, kto jej już nigdy nie zostawi... Quote
Recommended Posts