Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julka_ napisał(a):
hopsaj na gore...dziewczyny dajcie znac w weekend co u malej.. moze zrobie znow jakies ogloszenia po gazetach??:placz:

julka uważaj z tym podpisem bo chyba jest za duży mogą ci usunąc,ja dostałam zakaz posiadania na rok!!!

Posted

Byłyśmy dziś z Natą w schronie, sunia nie ma już guza, siedzi sobie z zagródce tuż przy wejściu i widać że dobrze się czuje raczej. Julka jeśli miałabyś możliwość załatwić artykuł, byłoby super. A jest co opisać - jak to droga Pani porzuciła sunię na parkingu przy Brzezińskiej...

Posted

wiesz..ja moge tylko naskrobac kilka slow, wstawic zdjecia i wyslac do redakcji. nie jestem z lodzi, nie mam tam zadnych kontaktow. sprobuje cos jutro napisac

Posted

ale Ty Julka masz dobrą rękę, więc wiesz... ;)
no i niestety nie zdążyłyśmy znowu wyjść z sunią, bo pędziłyśmy do jednego hotelu, cm vetu, a potem drugiego hotelu... teraz będziemy dopiero w przyszłym tygodniu, ale jeśli któraś z Was będzie wcześniej, to BARDZO PROSZĘ weźcie sunie chociaż na 10 minut... jest po lewej stronei przy wejściu w zagródce, nie jest jej tam źle, cieszę się, że tam trafiła. gorzej, że dużo szczeka jak wchodzą nowe osoby i możże to odstraszać ludzi...