brazowa1 Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 wyszedł :) wydaje mi sie,ze bedzie dobrze,bo co mozna zarzucic takiemu psu?Byle tylko ludzie byli na takim poziomie,jak ten pies ;) Quote
Kasia25 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 hurra!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Niech ci się piesku dobrze wiedzie!:lol: jest szansa na jakies wieści? Quote
akucha Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 :lol::multi::lol: WSPANIALE!!!! Tylko niech nigdy nie wraca... Quote
brazowa1 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 "wyszedł :smile: wydaje mi sie,ze bedzie dobrze,bo co mozna zarzucic takiemu psu?Byle tylko ludzie byli na takim poziomie,jak ten pies ;-)" no to ludzie okazali sie nie na poziomie.Zwrocili Carbona z wymowka stara jak swiat-alergia.Mam nadzieje,ze maja alergie na pyłki i cale lato beda sie dusili. I jeszcze jedno potwierdzenie rownowagi Carbona-nie świruje po powrocie.Jest zdezorientowany,szukajacy,ale nie odleciał w kosmos jak niektore psy.Cierpi bardzo,nie rozumie,ale nie zamyka sie w swoim świecie. Pobawilismy sie w niedziele.Fotka: Quote
a-markofix Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 no własnie coś mi nie pasowało jak zobaczyłem Carbona na trójmiejskich... :-( trzeba wrócić z wątkiem do psów szukających domu, bo nadal jest w przegródce "już w nowym domu" Quote
brazowa1 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Carbon jest rewelacyjny,im dluzej znam tego psa,tym bardziej jestem zachwycona jego charakterem. Quote
a-markofix Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Carbon jest rewelacyjny - potwierdzam, piękna sylwetka, jakieś takie ciepełko od niego bije, że od razu wzbudza zaufanie Quote
olenka_f Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 fantastyczny pies tylko ludziska się nie spisują jakoś Quote
brazowa1 Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Smutny...a taki jest kochany. Jest pewna Pani zainteresowana carbonem,ma go dzis poznac.Oby to bylo to. Quote
akucha Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Te "boksowe" foty mnie dobijaja. Carbon, trzymam za ciebie!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Poszedł! I co wiecej,to znajomi innej naszej wolontariuszki! Niesamowite prawda? i teraz nie wiem,czy to znajomi wolontariuszki i sie ze mna kontaktowali,czy to inni ludzie.Chociaz zbieznosc daty wydania sugeruje,ze to pani,ktora dzwonila.Carbon,badz szczesliwy! i nie wracaj,nie wracaj,nie wracaj. Quote
olenka_f Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 nie wracaj nie wracaj szczęścia pieseczku, bardzo dużo szczęścia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
a-markofix Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 dużo szczęścia piesku i obyś szybko i na zawsze zapomniał o schronisku Quote
brazowa1 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 zaprosilam Pania Karbonowa na forum:) Ciesze sie,ze własnie ten pies,tak niesamowity ,znalazl ludzi,ktorzy go kochaja :) Quote
Recommended Posts