brazowa1 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 35 zl za jednego kundla,dzis sprawdze dokladnie.W dni powszednie schronisko otwarte od 9 do 17 Quote
ElzaMilicz Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Z tym zabraniem z bidula nie musicie się tak spieszyć, bo [B]Toyota[/B] może dostarczyć je po 17-tej. Quote
brazowa1 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Elzo,a kiedy psy moglyby do Ciebie przyjechac? teraz pozostal juz chyba tylko termin do ustalenia i zgranie transportu.To chyba pierwszy watek,gdzie psy maja transport tak, ot-z nieba,od razu :) niesamowite :) Tobi dzis: "o nie ,nie,nie wygladam super,mlodo,odwal sie ode mnie z ta maszynka.Nawet nie spojrze w Twoja strone" [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images50.fotosik.pl/10/c9429fda87971a32.jpg[/IMG][/URL] "i niby teraz,poprawiony, pojde do domu,tak?" [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images33.fotosik.pl/367/c32f91f83bb0566c.jpg[/IMG][/URL] byl oburzony,ze go przywiazalam :diabloti: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images32.fotosik.pl/361/591be09abed8afe6.jpg[/IMG][/URL] a potem poszedl do pracownikow sie pochwalic nowa fryzurka.Okazalo sie,ze jest przydupaskiem nie tylko moim,zdrajca. Quote
Agnie Koty Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Zdrajca, zdrajca... Klasyczny facet.:evil_lol: Quote
koss Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 No dobra,czyli rozumiem,ze Toyota wiezie Panów do ŁODZI,tam czEka na nich ELZA i zabiera na swoją zielona kultową kanapę:diabloti: A my lub T. Ż.wieziemy do TOYOTY,odbierajc Piesowych gentelmenów z Sopotu od Brazowej w CZWARTEK ,25.09.W GODZ.9.OO-10.00 Jeszcze tylko musimy miec namiary na Ciebie-... :razz:toyoto ?:crazyeye:,prosiłabym o nr. tel. -przyslij mi na P.M.;) Brazowa-JESTEŚ mistrzynią w modelowaniu piesowych fryzur:evil_lol: Piękne z nich chłopy... Quote
Fortuna Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Wstawilam filmik do ich ogloszenia i mysle sobie, ze jak beda u Elzy to napisze , ze sa w domu tymczasowym a nie w schronisku. :loveu: A i jeszcze mialam sen ze ktos do mnie dzwoni i chce adoptowac chlopakow. Quote
malawaszka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Brązowa a zdradź mi jaką masz maszynkę że obcinasz tyle schroniskowców - nie tępi Ci się ostrze? czy zawsze przed obcinaniem ich kąpiesz? Quote
brazowa1 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='malawaszka']Brązowa a zdradź mi jaką masz maszynkę że obcinasz tyle schroniskowców - nie tępi Ci się ostrze? czy zawsze przed obcinaniem ich kąpiesz?[/quote] jaka kapiel :p jeszcze w schronie nie zdarzylo mi sie wykapanego kundla obcinac. jasne,ze sie tępi...to bardzo drogie hobby.Chociaz wiadomo,schroniskowce sie robi tak,na ile pozwalaja warunki,nie dopracowuje,bo tez nie ma po co-pies zwykle brudny,pozlepiany,a zaraz i tak idzie do kojca.Do tego siersc schroniskowa,brzydka.Byle tylko ogolnego wyrazu nabrały. Maszynka Andisa-bardzo dobra,cicha. a co do chłopakow....niestety,ale doszla do nich Karelka.Tobi dzis do mnie w ogole nie wyszedł.Boi sie. Quote
koss Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 ROZMAWIALAM dzisiaj ( telefonicznie )z toyotą -miło i rzeczowo: [COLOR=red]BRAZOWA ,CZEKAJ NA NAS W CZWARTEK 25.09 OK. 9.30[/COLOR]:loveu:zabieramy panów ( smycze,opłaty,umowa adopcyjana- wiem,wszystko pamietam)Daję znać toyocie,ze wyjezdzamy i jedziemy do Grudziądza,a tam czeka na nas łona:lol: przejmuje PANÓW. Sugestia-moze daj piesom po 1/2 awiomarinu -nie wiemy ,jak znoszą podróz-a ,że starsza Pani była ich właścicielkaą to prawdopodobne,ze nie bardzo z samochodem, a podróz długa przed nimi. TOBI -TO ZALEDWIE PARE DNI...:loveu: Brazowa-umówimy sie w sprawie siana i dandysa:diabloti: Quote
brazowa1 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 a ja rozmawiałam z Elza,tez milo i rzeczowo:):loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='brazowa1']jaka kapiel :p jeszcze w schronie nie zdarzylo mi sie wykapanego kundla obcinac. jasne,ze sie tępi...to bardzo drogie hobby.[/quote] no właśnie - mnie też nie :shake: a ostrzysz czy wymieniasz ostrza od razu? :lol: bo nie wiem czy to ostrzenie coś daje - raz ostrzyłam i za chwilę znowu dupa zbita :angryy: chyba zacznę żałować, że kupiłam tego mosera:shake: Quote
brazowa1 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 ooo,to sobie milo pogadamy o strzyzeniu:) dwa razy ostrzylam,no czuje,ze tepawe,ale jeszcze jadą.O wymianie ostrzy pomysle,jak wygram w totka ;) bo teoretycznie powinnam po 3 schroniskowcach wyrzucac.Jakich ostrzy uzywasz? Maszynka to prezent od naszej wolontariuszki,dla pieskow,zeby byly ladniejsze.Ale ja jestem wieczystym uzytkownikiem.A w czym moser jest niefajny? Chociaz najbardziej lubie trymowanie,mam taki trymer nieznanej marki,chyba holenderska,bardzo mi lezy,chętnie bym sie dowiedziala,co on za jeden,zeby w przyszlości poszukac takiego samego. Quote
malawaszka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ostrze też mam mosera, ale chyba muszę już wymienić :shake: ostatnio jak obcinałam to masakra - nie szła kompletnie ta maszynka - powinno iść jak w masło, a tu dupa - dwa cm i stop, zacinała się i ani cm dalej :shake: fakt faktem, że psy były bardzo skołtunione, ale inna maszynka (teoretycznie gorsza bo tańsza) jakoś dała radę... większość i tak musiałyśmy nożyczkami - bąble na palcach też są super :roll: aa właśnie a nożyczki masz jakieś fajne? bo mnie załamują ceny takich porządnych - no i nie wiem czy warto inwestować jak i tak się to stępi na piachu (i czym tam jeszcze) w sierści :niewiem: szkoda, że nie wiesz jaki masz trymer - nic nie jest napisane? Quote
brazowa1 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 napis sie zatarł,ale rączka jest charakterystyczna,wiec znajde. Widzisz,jednak ostrza ostera i andisa,mimo,ze cholernie drogie,sa warte swojej ceny...moje ciagle tna,mimo,iz czuje rożnice,nie zacinaja sie. Nozyczki mam zwykłe,za 3 złote,w hurtowni papierniczej,nie wydam 300 zł ,za nic w swiecie! wole wyrzucic i kupic nowe.Jedne z okragłymi koncami,drugie 21 cm,wszystko,co potrzebuje:) Quote
Bambino Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ze wszystkich postów rozumiem, że Starsi Panowie juz maja plecaczki uszykowane i czekają z biletem w łapkach????? Brązowa, jak mówi Elza - dobrze będzie. Daj znac na PW, czy nie dorzucic kapkę na transport.:roll: Quote
brazowa1 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Dzieki wielkie bambino (jaki smakowity nick) jutro jak dam rade wpadne,aby im łapki uścisnac na pozegnanie. Bagazy nie zabieraja.Tylko kanapki na droge dostana.A z dobr doczesnych wezma do nowego zycia czerwone obrozki ,ktore dostały jeszcze od swojej pani. Quote
ElzaMilicz Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='brazowa1']Tylko kanapki na droge dostana.[/quote] :mdleje: :stormy-sad: Quote
koss Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Brazowa -mała zmiana planóW, TOYOTA musi wpaść do pracy prosiła ,abyśmy byli ok 12.30-opatrzność czuwa nad nimi -i zesłała na mnie grypę,tak więc mam zwolnienie jest mi wsio równo,w przeciwnym wypadku najdogodniejsza była ranna opcja,gorzej z mężem ale zaraz go powiadomię i popracuje nad nim:lol:[B][COLOR=darkgreen]PEWNE JEST,ŻE BĘDZIEMY -TYLKO CZAS SIĘ ZMIENIŁ 10.00-10.30.[/COLOR][/B] [COLOR=black][SIZE=1][B]ŻADNYCH ZWROTÓW ZA PRZEJAZD-ABSOLUTNIE:mad:[/B][/SIZE] [/COLOR] [COLOR=darkorange][B]ELZA- rozchmurz sie nie bedzie tak żle,dostana spanko ( wprawdzie z odzysku ) miseczki i smyczki:eviltong:[/B][/COLOR] Quote
koss Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 BRAZOWA [COLOR=darkorange][B][I]-NIE MARTW SIĘ ,ODDAM PANÓW CAŁYCH I ZYWYCH I NIEUCIEKNIETYCH W RECE TOYOTY. PRZYSIĘGAM NA HONOR:fadein::gent:[/I][/B][/COLOR] Quote
ElzaMilicz Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [B]Koss[/B], mniejsza o posłanie ( "koców ci u nas dostatek" :) ),[B][COLOR=red][COLOR=black]one mają od[/COLOR] [COLOR=black]dziś rana[/COLOR] głodować !!![/COLOR][/B] Quote
Agata69 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='ElzaMilicz'][B]Koss[/B], mniejsza o posłanie ( "koców ci u nas dostatek" :) ),[B][COLOR=red][COLOR=black]one mają od[/COLOR] [COLOR=black]dziś rana[/COLOR] głodować !!![/COLOR][/B][/quote] No i kto tu jeszcze oprócz mnie mówił ze kończy działalność?:cool3: Quote
koss Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ELZA-WIEM ,ZE OD JUTRA RANA NIC NIE DOSTANĄ:-(czyli co będa miały z dzis to zwrócą nam, no może zostanie trochu dla Toyoty ,ale dla CIEBIE juz nic nie pozostanie ..:eviltong:.[COLOR=darkorange][B]MASZ PECHA[/B][/COLOR] Quote
koss Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 O.K. -wysłałam esemsa do Violi, aby spróbowała dopilnować, aby już od 16.00 dzisiaj nic nie dostały do zarełka-konsultowałam sie z wet. on powiedział,ze tak jest ok.Pozdrawiam Cię:razz: Quote
Recommended Posts