Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już nie wiem co pisać, żeby piesio znalazł domek :-(. On tak bardzo teraz potrzebuje miłości swojego Dużego.
Trzyłapki to naprawdę wdzięczni i niekłopotliwi przyjaciele.

Posted

Z moich doświadczeń z Kolim(też bez łapki-na awatarku leży...)widzę,że "kalectwo" to słowo,jakie ABSOLUTNIE nie pasuje do trójłapka...
Te psy radzą sobie często lepiej,niż ich czterołapi koledzy.
Dlatego apeluję:

NIE BÓJCIE SIĘ POKOCHAĆ TRÓJŁAPKA...

Posted

[quote name='Daga & Maks']ludzie nie chcą psa który ma trzy łapy :shake: a przecież taki pies potrafi być takim samym przyjacielem jak pies o czterech łapach[/quote]

Ja myślę, że masz rację połowicznie, Daga, bo tu na Dogo zaglądają przeważnie ludzie, którzy bardzo chętnie pokochaliby trójłapka lub innego np. niewidomego psiaka, ale są już zapsieni i zakoceni po uszy...sama w porywach wakacyjnych (wtedy DT dla znajomych) miałam 3 swoje psy + 4 tymczasy + mój kot + kot tymczasowy + papużki nierozłączki. A na posiadanych 3 pokojach to jednak niemało;). Marzeniem chyba każdego Dogomaniaka jest, żeby w pierwszej kolejności znajdowały domek zwierzęta okaleczone przez los, a często przez człowieka:-(...wiadomo, życzymy domku każdemu zwierzakowi, o ile szczeniaczki mają bardzo duże szanse, o tyle Rudzik czy niewidoma Śnieżka z wątku orzechowskiego - praktycznie zerowe:shake:...i to jest dobijające...

Posted

[quote name='magda222']Ja też bym tego bardzo chciała....[/quote]

Magda222 widać, że bardzo, ale to bardzo zależy Ci na Rudziku. Wczoraj cały dzień w aucie (przeszło 700 km) odwiedzenie dwóch schronisk (Ruda Śl. i Krężel). Do tyskiej kliniki o godz. 21.10 oddajesz krężlowską sunię. Na trzy godziny idziesz jeszcze do pracy i o 00.38 piszesz powyższy post!!:crazyeye:
Skąd u Ciebie tyle siły? Oszczędzaj się bo psiaki Cię potrzebują, Rudzik też!!! :lol:

Kochany domku Rudzika czy mogłbyś już wypatrzyć psiaka?
Idzie zima!!!