bumerang Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Wklejam z flaciego forum; 6 kwietnia przy Zalesiu Górnym pod Warszawą znaleziono sunię czarną wilkowatą z biała łatką na piersi. Miała na sobie obrożę przeciw kleszczom dobrej firmy. Wiek około 3-4 lata, trzymana była w domu, zna i poddaje się zabiegom pielęgnacyjnym. Mogła zginąć nawet na początku marca - jest bardzo mocno zachudzona. Sunia tymczasowo przebywa u Pani Aleksandry Sosnowskiej w Zalesiu Górnym, kom. 600 023 592 Quote
bumerang Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 mam zdjęcia suni ale coś dzis z fotosikiem szwankuje i nie mogę ich umiescic:shake: Quote
bumerang Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109291 co o tym sadzicie?? pani twierdzi że to nie ich suczka:shake: nawet nie chce przyjechac jej zobacyć:shake: myli daty zaginiecia suni, Pomożcie proszę dotrzeć do własciciela, z rozmowy wynika, że to ukochana sunia pana a nie pani:shake: Quote
bumerang Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Podnoszę sunię - wszystko wskazuje na to że sunia szuka odpowiedniego domku!!! Quote
GoniaP Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Dziwna sprawa :cool1: A sunia piękna, i lepiej niech nie wraca do swojego poprzedniego domu... Zdaje się, że nic dobrego jej tam nie spotkało. Ona powinna opanować czyjeś serce... no i.... kanapy. Mogłaby zostać żoną mojego Bobola, gdyby nie Tośka... Ech... Taki piękny pies! Quote
bumerang Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Sunia przychodzi coraz bardziej do zdrowia, zaczeła machać ogonkiem i juz bardziej otwiera sie na ludzi - strach mija:loveu: czy moze ktos pomoc w ogłoszeniach czarnulki, właściciele chyba jej nie szukają a Ona szuka prawdziwego domku:placz: Quote
beka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 A Megi juz w domu - wstawiłam zdjęciia.. Czy ona ma jakieś ogłoszenia w necie? Quote
bumerang Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 ma allegro, jest na nasz pupil, alegratka, kynologii, narazie zero odzewu:shake: Quote
bumerang Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Ola dzis napisała,że sunia już nie okazuje strachu i bardzo lgnie do człowieka, tuli się i tak bardzo chce pieszczot:loveu: To wspaniała sliczna sunia:loveu: Quote
bumerang Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 idziemy na spacerek wieczorny czarnulko! może ktoś cię wypatrzy:loveu: Quote
beka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 DObrze by było zeby Ola zrobiła nowe fajne fotki Quote
bumerang Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 napisałam do Oli, Ola martwi sie, dwa samce w domu i sunia :razz: zaczyna sie rywalizacja:shake: już jeden dziabnął drugiego:placz: a sunia jest łagodna,przytulasna i kocha ludzi:loveu: Baka pomoz:Help_2::modla::modla: Quote
bumerang Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 napisałam do Oli, Ola martwi sie, dwa samce w domu i sunia :razz: zaczyna sie rywalizacja:shake: już jeden dziabnął drugiego:placz: a sunia jest łagodna,przytulasna i kocha ludzi:loveu: Beka pomoz:Help_2::modla::modla: Quote
Kora Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Sprawdzane bylo czy nie jest oznakowana, czy nikt nie zglosil jej zaginiecia w "ANDZIE" 022/754 09 75, lub w SM Piaseczno 022/701 76 90? Quote
Recommended Posts