jola od jadzi Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Banerek śliczny i tym bardziej mi przykro, że nie mogę go umieścić w podpisie... A próbowałyście napisać do Izy Szumielewicz? Quote
dona20 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 I co dziewczyny zero odzewu z ogłoszeń?Może przynajmniej ktoś na allegro go obserwuje?:-( Quote
jusstyna85 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='dona20']I co dziewczyny zero odzewu z ogłoszeń?Może przynajmniej ktoś na allegro go obserwuje?:-([/quote] Ma 1 obserwatora... Chciałam poczekać do końca tej aukcji,ale chyba nie ma sensu...zadzwoniłby już chociaż.Wystawie jutro tą wyróżnioną, a w miejsce tej niewyróżnionej dam innego psiaka. Z tych najstarszych psiaków on ma obserwatora, 3 obserwatorów ma oddany z powodu rozwodu, 1 - psiak,który ma ok 12 lat... I Tuptuś...najwięcej ma Ajaksio... Wczoraj i dzisiaj uczyłam sie wycinania zdj i wklejania tak, żeby wyszła 1 fotka...kiepsko mi idzie,ale nawet jeśli sie nie uda, to chyba jako miniaturke wstawie zdj Timbusia,bo ono jest najbardziej kolorowe i rzuca sie w oczy. Kiedy już zrobie,to oczywiście wszystko możecie przeredagować i to na pewno będzie wskazane... Quote
jusstyna85 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=355841568[/URL] wyróżniona...jednak w miniaturce jest zdj Timbusia... Oczywiście wszystko do edycji, czekam na sugestie... Quote
Mysia_ Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 według mnie jest OK. tylko w tym zdaniu chyba coś nie wyszło "I tak Rufi (poz. 4135) w schronisku w Biskupicach jest już od 18.07.2005 roku, ma kilkanaście lat i bardzo potrzebuje domu(ok 8-9 lat)" Quote
jusstyna85 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Mysia_']według mnie jest OK. tylko w tym zdaniu chyba coś nie wyszło "I tak Rufi (poz. 4135) w schronisku w Biskupicach jest już od 18.07.2005 roku, ma kilkanaście lat i bardzo potrzebuje domu(ok 8-9 lat)"[/quote] Kopiowałam troche Wasze słowa i troche dodawałam od siebie,żeby ubarwić...:) poprawie Quote
dona20 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Ślicznie zrobiłaś Justynko to allegro.Teraz mam tylko wielką nadzieję, że to pomoże. W weekend Asia Klero robiła zdjęcia, ale chyba nie ma czasu ich wstawic. Quote
dona20 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Bardzo zrezygnowany staruszek się przypomina.Boże niech ten domek sie znajdzie, on tak bardzo tego potrzebuje.Dzisiaj Pryszczyk był na spacerku:multi: Quote
jusstyna85 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='dona20']Bardzo zrezygnowany staruszek się przypomina.Boże niech ten domek sie znajdzie, on tak bardzo tego potrzebuje.Dzisiaj Pryszczyk był na spacerku:multi:[/quote] A masz jakieś fotki? :) Quote
Asia_Klero Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Kurcze no nie wiem jak je wrzucic...nie dam rady...obiecuje ze jak bede miala okazje to napewno jakies sie znajda;) Quote
Mysia_ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Asiu, jak nie dasz rady inaczej to przeslij mi na maila.... Ja uporam sie ze swoimi fotkami to bym mogła też wkleic część Twoich ;) Quote
dona20 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Ja niestety żadnych fotek nie mam.|Wszystkie zdjecia były robione Asi aparatem.Powiem wam, że Pryszczyk ostatnio chętnie chodzi na spacerki, nawet nie trzeba go wyciągać na siłe.Chodzi na spacerki z całym swoim boksem, a tam prawie same staruszki siedzą. Quote
Mysia_ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Pryszczyk jest taki, że pomimo tylu lat w schronisku to zawsze jak wychodzi na wybieg to idzie siku i kupkę, widać, że trzyma :-( Quote
jusstyna85 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='Mysia_']Pryszczyk jest taki, że pomimo tylu lat w schronisku to zawsze jak wychodzi na wybieg to idzie siku i kupkę, widać, że trzyma :-([/quote] Cenna informacja :) Quote
dona20 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Mysiu dobrze, że to napisałaś.Ja też zauważyłam, że jak Pryszczyk wychodzi na spacer to pierwsze co robi to załatwia swoje potrzeby.Może faktycznie nie było by u niego problemu z załatwianiem się w domu pomimo tak długiego pobytu w schronisku.Ostatnio chyba bardzo mu sie podobało na spacerku, bo nie chciał wracać do boksu:-( Quote
Asia_Klero Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 No to moze jeszcze jutro wbije sie na kompa to przesle kilka najwazniejszych fot....:) Quote
Recommended Posts