Jump to content
Dogomania

Pryszczyk po 7 latach w schronisku ...JUZ W DOMKU !!! - Na zawsze w moim sercu.

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Renata5']Ziutka,buziaczki,Słoneczko:kiss_2::kiss_2::kiss_2:!!![/quote]
Dla mnie to sama radość i przyjemność wklejać foteczki Prysia - szczęśliwego Prysia :loveu: :multi: :loveu: :multi:

Posted

Cześć dziewczynki!Ziutka ma jeszcze 2 zdjęcia Pryszczyka,jak będzie miała czas to wklei.Nic specjalnego,ale to JEGO PIERWSZY RAZ nad rzeką.Wprawdzie na smyczy,ale to teren nieogrodzony i mógłby mi pójść''w cholerę'':p.Tam wychodzę z Rambem(bez smyczy),żeby się wylatał,bo na działce na której chodzi luzem Prysio są kurki:mad:,które Rambuś bardzo''lubi'' :diabloti:.Ile nad rzeką jest zapachów,nowe widoki,kaczki,łabędzie,wszystko bardzo ciekawe i zapewnie nowe dla niego.Nie mógł się napatrzeć:-o i nawąchać:saint1:.A gdy już byliśmy na działce to z tego szczęścia(albo po złości,że wróciliśmy-małpa jedna:evilbat:)wytarzał mi się w Q..E kurzej(o co tam nie trudno,bo w końcu kury też ludzie-sr.ć też muszą).Niby taka mała qpka,wręcz qpeczka-a jaki SMRÓD:angryy:!!!Ale żebyście widziały jaki on był przeszczęśliwy!Ale nic z tego facet-twoje szczęście w tym wypadku nie będzie trwało długo.Jedyny ratunek-kąpanko.Potem zjadł,a teraz czyściutki śpi.Tylko,że wiecie gdzie???U młodszego syna na łóżku:p!Hrabia jeden.Kombinował,kombinował i se wykombinował:knuje:,że po co leżeć na podłodze jak można i w dzień na łóżku.A materacyk i podusia-samotne na podłodze.Rambuś też mnie dzisiaj z lekka osłabił.Po toalecie Prysia wyszłam z R.nad rzekę.Wzięłam sobie kocyk coby mi doopka nie zawilgła od ziemi(by się narobiło:razz:),ale jakoś tak mi się zrobiło błogo,że na słoneczku se kimnęłam:sleep2:.Po 20min. otworzyłam oczy i co widzę:shocked!:?Rambo powykopywał wszystkie kretowiska i był tak brudny,że zgadnijcie,co było?Kąpanko:splat:!No ale mea culpa:wink:.Co ja się mam z tymi kundlusiami kochanymi:loveu:.Teraz obydwa śpią wyczerpane wrażeniami,to ja biorę się trochę za robotę w domu.W końcu przecież też se trochę pospałam,a samo nic się nie zrobi;).Pa:hand:.

Posted

[quote name='Mysia_']Renatko opowiadaj nam tak jak najwięcej, aż mi się humor poprawił :lol:[/quote]
O takk...opowiadaj :cool3: mogę czytać bez końca :lol:

Obiecane fotki ze spacerQ :loveu:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/269/dd84163e4be4479f.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/270/382f14147ac7f507.jpg[/IMG][/URL]

Posted

To jednym słowem Renatko miałaś dzisiaj udany dzień:)Też mogę te opowieści czytać bez końca.Jak wspaniale oglądać Prysiolka wylegującego się na łóżku u boku swojego Pana/Pani, a nie za kratami wciśniętego w róg klatki.
Jaką Prysio ma śliczna czerwoną obrózkę, która bardzo ładnie odznacza się przy jego czarnej siersci(a siersciucha też mu się tak ładnie błyszczy):loveu:
Jestem poprostu pod wrażeniem zdjęc, opowiesci i w góle wszystkiego.

Posted

[URL]http://images24.fotosik.pl/269/9dce1f40fdac964a.jpg[/URL]
renato, za to zdjęcie już należą się Tobie oskary
aprzynajmniej nominacje do tych oskarów:lol:

pryś trafił do psiego raju na ziemi

Posted

[quote name='dona20']
Jaką Prysio ma śliczna czerwoną obrózkę, która bardzo ładnie odznacza się przy jego czarnej siersci(a siersciucha też mu się tak ładnie błyszczy):loveu:
Jestem poprostu pod wrażeniem zdjęc, opowiesci i w góle wszystkiego.[/quote]
Obróżka nówka sztuka specjalnie dla niego kupiona;).Idziemy siusiu.

Posted

[quote name='Ziutka']W pełnym tego słowa znaczeniu :loveu:[/quote]
Zgadzam sie z tym w 100%:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='rotek_']pryś trafił do psiego raju na ziemi[/quote]
Zgadzam się z tym w 100%:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Ech....
Śledzę wątek Prysia z cichacza i łezka szczęścia się w oku kręci... :-(
Po tylu latach w schronie...pies dzięki nam wszystkim trafił na kanapę.... Czujecie w sobie [I]"[/I]siłę"?! :lol:
Siłę, która nadaje sens naszej pracy...?! :lol:

Ja czuję.. i dlatego robię co mogę! :eviltong::multi:

Posted

Kochane dziewczynki!Jesteśmy już po załatwieniu potrzeb wszystkich,po śniadanku i po lekach.Wczoraj jak się utytłał w q...,to pogroziłam mu palcem przed nosem i myślę,że zrozumiał bo omijał dzisiaj q...udając,że ich nie widzi:p;).Mam jeszcze jedno zdjęcie z wieczora,które mnie osobiście powaliło na kolana.Zaraz wyślę Ziutce(:kiss_2:),to wrzuci je na komputer później.Same zobaczycie-jest zarąbiste.Pozdrowionka-pa,pa:hand:.

Posted

Dziewczynki,odnośnie zdjęcia to nie widać na nim zbyt wiele,ale to co widać,ten wyraz oczu-bezcenne(za wszystko inne można zapłacić kartą master card);).Ziutka pewnie wklei wieczorkiem,bo wtedy ma więcej czasu.

Posted

[quote name='Renata5']Dziewczynki,odnośnie zdjęcia to nie widać na nim zbyt wiele,ale to co widać,ten wyraz oczu-bezcenne(za wszystko inne można zapłacić kartą master card);).Ziutka pewnie wklei wieczorkiem,bo wtedy ma więcej czasu.[/quote]

wszystkie fotki bardzo mile widziane :loveu:

Posted

[quote name='rotek_']ziutka gdzie ty jesteś[/quote]
Ano tutaj byłam :angryy: :angryy: :angryy: z Emir i Arką :

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119313[/url]

ale już wam zapodaję foteczkę :loveu:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/268/529523c3f26cc537.jpg[/IMG][/URL]