jola od jadzi Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A przy okazji...rozejrzyjcie sie i popatrzcie, które wątki są najbardziej oblegane... Może potrzebny jest bardziej dramatyczny tytuł,taki zwracający uwagę... Sorry, że się wcinam ale naprawdę chciałabym żeby ten psiak znalazł dom... Quote
katya Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Dziewczyny, postawcie na ogłoszenia i plakaty, im więcej, tym lepiej. Tutaj lista, zresztą jest też na dogo: [url]http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/ogoszenia-vt221.html[/url] Quote
Mysia_ Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ogłoszenia przedewszystkim... Faktycznie można by było zmienić tytuł :roll: Warto zaznaczyć, że w schronisku jest ponad 7 lat..... Quote
jola od jadzi Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Bo tu na dogo chodzi o to, żeby jak najwięcej osób zajrzało... A odpowiedni tytuł przyciąga... I ogłoszenia, ogłoszenia... Quote
Mysia_ Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 za chwilkę wrzua go na adopcje.org ;) bo chyba jeszcze go tam nie dawałam :oops: Quote
jusstyna85 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='jola od jadzi']Jak sama zauważyłas nikt nie zapytał o niego w schronisku ale teraz zaczełyście go ogłaszać,spróbujcie może na allegro, alegratce...Tam przydałoby się jakieś ładniejsze imię...I nie mówcie, że imię nie ma wpływu na zainteresowanie, ma na pewno...Trzeba wszystko zrobić żeby dać psiakowi szansę na dom po tylu latach spędzonych w schronisku.[/quote] W ogłoszeniach nie podawałam jego imienia... On ma ogłoszenie na allegro i alegratce. Quote
jusstyna85 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='jola od jadzi']A przy okazji...rozejrzyjcie sie i popatrzcie, które wątki są najbardziej oblegane... Może potrzebny jest bardziej dramatyczny tytuł,taki zwracający uwagę... Sorry, że się wcinam ale naprawdę chciałabym żeby ten psiak znalazł dom...[/quote] Jestem jak najbardziej za :) [quote name='jola od jadzi']Bo tu na dogo chodzi o to, żeby jak najwięcej osób zajrzało... A odpowiedni tytuł przyciąga... I ogłoszenia, ogłoszenia...[/quote] Ostatnio na dogomanii zrobiły sie grupki, każdy podnosi tylko znajomym :( Quote
jusstyna85 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [URL="http://www.allegro.pl/item339684493_8_lat_w_schronisku_za_dobroc_i_lagodnosc_szuka.html"]http://www.allegro.pl/item339684493_...osc_szuka.html[/URL] [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1176196_8_lat_w_schronisku_za_dobroc_i.html"]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1176..._dobroc_i.html[/URL] [URL]http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=24566[/URL] Dono umieśc to w 1. poście,bo pogubimy sie potem... Quote
jola od jadzi Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ostatnio na dogomanii zrobiły sie grupki, każdy podnosi tylko znajomym :-( Nie zauważyłam ale jeśli tak, to tu zmienimy tę sytuację, nie znam Was ale o wątku będę pamiętała Quote
jola od jadzi Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A ogłoszenie na allegro i alegratce przeczytałam dopiero później,sorki Quote
jusstyna85 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='jola od jadzi']Ostatnio na dogomanii zrobiły sie grupki, każdy podnosi tylko znajomym :-( Nie zauważyłam ale jeśli tak, to tu zmienimy tę sytuację, nie znam Was ale o wątku będę pamiętała[/quote] przyda sie podnoszenie :) dziękujemy Quote
Mysia_ Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Madziu, on do schroniska trafił 28 stycznia 2001 roku ;) Quote
jusstyna85 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Trzeba koniecznie zaznaczyć w tytule ile już jest w schronisku... Quote
jola od jadzi Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Jeśli mogę podpowiedziec...Może niechciany i zapomniany od 2001 roku...czy cos w tym stylu, pomyślcie, żeby tytuł łapał za serce... Quote
jusstyna85 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A może ma ktoś talent do pisania wyciskaczów łez...? dobry tekst przydałby sie... Quote
jola od jadzi Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Podnoszę! Może starczy już nieszczęścia dla tej psiej bidy.Siedem lat czekania w schronie,chłodu,upalów i braku ludzkiej ręki, która przytuli... Siedem zmarnowanych lat...Czy to się już nigdy nie zmieni? Czy ten opuszczony i zapomniany przez wszystkich pies nie zazna nigdy miłości, porannych i wieczornych spacerów ze swoim panem, nie pozna, co to swoje własne posłanko,nie spojrzy wiernie swojemu panu w oczy i nigdy nie zatęskni...? On tak długo czeka, spróbuj mu dać szansę... Quote
Mysia_ Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 ja za bardzo nie mam czasu do pisania tekstów, może ktoś nam pomoże i napisze? :razz: Quote
jusstyna85 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='jola od jadzi']Podnoszę! Może starczy już nieszczęścia dla tej psiej bidy.Siedem lat czekania w schronie,chłodu,upalów i braku ludzkiej ręki, która przytuli... Siedem zmarnowanych lat...Czy to się już nigdy nie zmieni? Czy ten opuszczony i zapomniany przez wszystkich pies nie zazna nigdy miłości, porannych i wieczornych spacerów ze swoim panem, nie pozna, co to swoje własne posłanko,nie spojrzy wiernie swojemu panu w oczy i nigdy nie zatęskni...? On tak długo czeka, spróbuj mu dać szansę...[/quote] Dodam Twoje słowa, jeśli moge...Będzie dobrze z opisem Dony :) Quote
dona20 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='jola od jadzi']Podnoszę! Może starczy już nieszczęścia dla tej psiej bidy.Siedem lat czekania w schronie,chłodu,upalów i braku ludzkiej ręki, która przytuli... Siedem zmarnowanych lat...Czy to się już nigdy nie zmieni? Czy ten opuszczony i zapomniany przez wszystkich pies nie zazna nigdy miłości, porannych i wieczornych spacerów ze swoim panem, nie pozna, co to swoje własne posłanko,nie spojrzy wiernie swojemu panu w oczy i nigdy nie zatęskni...? On tak długo czeka, spróbuj mu dać szansę...[/quote] Pozwoliłam sobie skopiować twój tekst do 1 postu.Mam nadzieje, że nie masz mi tego za złe:roll: Myszko już zmieniłam date na 2001;) Zgadzam sie z wami że tytuł trzeba zmienic na bardzej chwytający za serce.A możecie mi napisać jak zmenic tytuł, bo nie mam pojęcia. Justynko umieściłam linki do ogłoszen na 1 stronie. Quote
jola od jadzi Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Będzie mi bardzo miło, jesli dodacie ten tekst do swojego, zaraz napiszę Wam, jak zmienić tytuł Quote
jusstyna85 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 wyślę smsa do Gazety Wyborczej,ale tot ylko 160 znaków...pomożcie co napisać... Quote
nata od jadzi Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 żeby zmienić tytuł trzeba na pierwszym poście kliknąć EDYTUJ, a potem na dole OPCJE ZAAWANSOWANE Quote
jusstyna85 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='nata od jadzi']żeby zmienić tytuł trzeba na pierwszym poście kliknąć EDYTUJ, a potem na dole OPCJE ZAAWANSOWANE[/quote] Dona zmieniła tytuł... Quote
nata od jadzi Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dziewczyny, a czy uda Wam się zrobić mu lepsze, wyraźniejsze zdjęcia? To też jest ważne, żeby było go całego widac... Quote
Recommended Posts