Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też czekam niecierpliwie na decyzję... jakby Rufi potrafił mówić to sam by nam powiedział czego chce- byłoby pewnie łatwiej zadecydować... Madziu, Mysiu? ustaliłyście już co z Rufim i jego ewentualną adopcją? :oops: strasznie ciekawa jestem Waszej decyzji...

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co wiem to wspólnie juz decyzję podjełyśmy, Dona20 mają ją napisać, ale póki co jej nie ma, więc poczekajcie, nie wiem czy coś się poprostu nie zmieniło.

Posted

Strach nie odbiera ma szansy...chodzi o to ze nie mozna narazac zycia psa...gdyby to wszystko odbywalo sie blizej nie tak daleko...jesli sa watpliwosci nie mozna za wszelka cene wysylac Rufiego..tutaj dom musi byc pewny w 100%..nie o to chodzi,ze nie wierze ze mialby sie dobrze ale gdyby cos mu sie stalo nawet zachorowalby przypadkowo co by tutaj sie dzialo...oskarzenie,placz,pretensje...trzeba byc pewnym domku...bardzo bysmy chcialy zeby Rufi znalazl ten swoj cieply domek ale nie za wszlka cene i nie gdy pojawia sie tyle watpliwosci..:-(

Posted

NIGDY żaden dom nie jest pewnym na 100%...
Nawet w idealnym domu może się coś stać...
Decyzja została podjęta,nie będę jej podważała...
Pozostaje mieć nadzieję,że Rufus znajdzie inny dom i nie będzie musiał umrzeć w schronisku...
Wątku nie zostawię-psiak zapadł mi w serce.

W górę,mały!

Posted

Ten domek jest strasznie daleko i nie mial by nawet jak ktos dogladac Rufiego i tak jak mowie niektorzy dogomaniacy sa przeciwni nie wiem czy slusznie czy nie ale jakby cos sie przypadkowo stalo Rufiemu to my bysmy sobie tego nie wybaczyly i wszyscy mieli byc pretensje...i do Ciebie i do nas...:shake:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Ten domek jest strasznie daleko i nie mial by nawet jak ktos dogladac Rufiego i tak jak mowie niektorzy dogomaniacy sa przeciwni nie wiem czy slusznie czy nie ale jakby cos sie przypadkowo stalo Rufiemu to my bysmy sobie tego nie wybaczyly i wszyscy mieli byc pretensje...i do Ciebie i do nas...:shake:

A jednak strach...
Strach przed opinią ludzi,strach przed niepewnością,strach przed pretensjami dogomaniaków...
Rozumię Was i nie mam żalu.
Pozostaje mi mieć nadzieję,że Rufus znajdzie domek...
A ja-szukam innej psiej biedy.

Rufiku-w górę!

Posted

Trzeba dzialac ale chopanie i marudzenie jak widac za duzych efektow nie daje:oops:najwazniejsze sa ogloszenia wiec jesli mialby ktos chwile to mozna porobic ich wiecej...zrobic jakas porzadna akcje adopcyjna:roll:ja czasu niestety nie mam..chodze z Rufim na spacerki i mysle ze to juz duzy plus..dzieki nim Rfi jest szczesliwy i nie boi sie ludzi:roll:jesli ktos zdecydowalby sie poprowadzic porzadna akcje adopcyjna Rufiego moge na spacerkach porobic mu jakies fotki;)

Posted

[quote name='Asia_Klero']ok jesli nie zapomne aparatu w niedziele to postaram sie cyknac pare podczas spacerku:razz:[/quote]

zdięcia napewno się przydadzą ;)
Tylko potrzebna jest osoba do ogłoszeń, z mojej strony jest na dwóch portalach, więcej nie dam rady z powodu za krótkiej doby :eviltong: Jednak jeśli ktoś z Was ma chwilke warto kogoś poprosić o ogłoszenia, najlepiej, żeby zrobiła to dona20 - założycielka wątku :cool3: na mapie dogo chyba tez ludzie oferuje tego typu pomoc ;)

Posted

[quote name='Mysia_']zdięcia napewno się przydadzą ;)
Tylko potrzebna jest osoba do ogłoszeń, z mojej strony jest na dwóch portalach, więcej nie dam rady z powodu za krótkiej doby :eviltong: Jednak jeśli ktoś z Was ma chwilke warto kogoś poprosić o ogłoszenia, najlepiej, żeby zrobiła to dona20 - założycielka wątku :cool3: na mapie dogo chyba tez ludzie oferuje tego typu pomoc ;)[/quote]

te moje też ma

Posted

[quote name='Maszaberla']Moge pomoc jesli nadal aktualne;)[/quote]

nadal aktualne :razz:

Justynko wiem, ale zerknę czy Dona20 dopisała je do pierwszej stronki :razz:

Posted

[quote name='Mysia_']niestety nie jest zaktualizowane, więc postarm się wszystkie ogłoszonka zebrać, mam nadzieje, że niczego nie pominełam :oops:
Te ogłoszenia ma na 100%
www.allegro.pl
www.adopcje.org
www.cafeanimal.pl
www.alegratka.pl
www.kupiepsa.pl ( w 2 działach, za darmo i inne rasy)
www.kupsprzedaj.pl

Czyli tylko te co wyzej?

Rufi ma 8-9 lat? Przeciez to nastolatek;) ze jeszcze nie znalazl domu..

A jakie dane kontaktowe?
W jednym ogloszeniu sa wpisane podwojne:

Kontakt:
[email protected]
gg: 4913896
604427818