Asia_Klero Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 śliczny!!CUDOWNY!JA chce wiecej fot!:evil_lol: Quote
Gosia&Grzes Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Po nieco dłuższej, świątecznej przerwie znów jesteśmy na dogo :) Co do dodawania zdjęć to wkleiliśmy link do zdjęcia i niestety rezultat marny, bo oprócz adresu strony wyskakują literki i tyle z tego... :( [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a35836d8e9f49051.html]piesio3.JPG | gosia-grzes | Fotki, Zdj Quote
Maszaberla Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 To moze ja pomoge? Czy chodzilo o te zdjecia?;) Quote
Gosia&Grzes Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Wspaniale!!!! Bardzo dziękujemy :D Jak to możliwe? Czy możemy liczyć na jakieś rady aby uniknąć tego typu wpadek w przyszłości? Pozdrawiamy - Gosia, Grześ i Rufik :) Quote
Maszaberla Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Gosia&Grzes napisał(a):Wspaniale!!!! Bardzo dziękujemy :D Jak to możliwe? Czy możemy liczyć na jakieś rady aby uniknąć tego typu wpadek w przyszłości? Pozdrawiamy - Gosia, Grześ i Rufik :) Skopiowalam po prostu zdjecia z fotosika, w razie czego wysylajcie do mnie maile ze zdjeciami (adres mailowy jest w moim profilu) a ja bede je wklejac Usciski dla calej Waszej rodzinki :) Co robicie ze Rufusek ma taka pieknie lsniaca siersc?;) Quote
Gosia&Grzes Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dziękujemy za komplementy pod Jego adresem :) Co do futerka - oprócz czesania dostaje karmę Royal dla seniorów (tak się nauczył, że na ryż nie chce nawet spojrzeć :evil_lol:) :) Coś dzisiaj Go łapki bolą przy tej zmianie pogody :-( (na tyle, że dałam Mu pół tabl p/bólowej) - oby się rozgrzmiało - może wtedy będzie lepiej :) Następnym razem sami już spróbujemy umieścić fotki :) Dziękujemy ślicznie za pomoc :D Po mojej anginie planujemy pojechać sobie we trójkę pod namiot na rybki :) Weźmiemy aparat i porobimy zdjęcia z naszej wyprawy :D Quote
Asia_Klero Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Juz nie moge sie doczekac:loveu:naprawde odzyl u Was i lat mu ubyło:evil_lol: Quote
Maszaberla Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Gosia&Grzes']Dziękujemy za komplementy pod Jego adresem :) Co do futerka - oprócz czesania dostaje karmę Royal dla seniorów (tak się nauczył, że na ryż nie chce nawet spojrzeć :evil_lol:) :) Coś dzisiaj Go łapki bolą przy tej zmianie pogody :-( (na tyle, że dałam Mu pół tabl p/bólowej) - oby się rozgrzmiało - może wtedy będzie lepiej :) Następnym razem sami już spróbujemy umieścić fotki :) Dziękujemy ślicznie za pomoc :D Po mojej anginie planujemy pojechać sobie we trójkę pod namiot na rybki :) Weźmiemy aparat i porobimy zdjęcia z naszej wyprawy :D Rufik cwaniaczek, ryzyk w zabki kluje, Royal to jest to ;) Czekamy na zdjecia, wypad pod namiot na rybki, super :p Quote
Gosia&Grzes Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Rufik jest po rentgenie. Nadal mamy troszkę problem z tym kropkowaniem podczas emocji, więc staramy się wykluczyć wszystko po kolei. Kamieni w cewce i pęcherzu nie ma więc to pewnie jakieś sprawy neurologiczne. Przy rentgenie wyszły natomiast dwie sprawy z łapkami. Po pierwsze dysplazja w prawej tylnej łapce, po drugie pęknięcie kości w miednicy (stare i niestety niezrośnięte). Mamy w związku z tym pytanie: Jak wyglądało chodzenie/bieganie Rufika w schronisku? Czy jak trafił to już biegał w tak charakterystyczny sposób? Czy stan łapek ulegał jakimś zmianom na lepsze/gorsze? Wszelkie informacje będą nam bardzo przydatne. Wyjazd pod namiot póki co przekładamy na maj. Pozdrawiamy Rufik, Gosia, Grześ Quote
Asia_Klero Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 o tym najwiecej jest w stanie powiedziec Dona20ktora z rufim wychodzila od poczatku.. z tego co wiem zawsze tak mial:roll:zaraz tu done sciagne;) Quote
dona20 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Zgadza się, Rufi problemy z łapkami miał od początku i powiem szczerze, że nie zauważyłam żeby ten stan się nasilał bądz poprawiał(zawsze poruszał sie tak samo).Zawsze miał problemy z tylnymi łapkami:( Quote
Mysia_ Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 napewno miał tak od początku swojego pobytu w schronisku i raczej poruszał się zawsze tak samo... U nas nie miał robionego rtg, ale Pani wet kiedy ogladała go tak "ogólnie" to mówiła, że wygląda jej to na jakąś starą sprawe... Quote
Gosia&Grzes Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Szczerze mówiąc RTG wcale dużo nie powiedziało Szkoda mi go strasznie, bo nie dość, że musiał mieć jakiś wypadek, ta miednica mu się nie zrosła jak powinna, to jeszcze tylna łapka z dysplazją :( Smutno mi się robi jak pomyślę przez ile rzeczy on musiał przejść :( Za to teraz odrabiamy wszystkie zaległości :loveu: Dziękujemy za wszystkie info, musimy mieć jak najjaśniejszy obraz by wreszcie zrobić porządek z tym kropkowaniem, bo póki co na antybiotyki idzie kiepsko, nawet steryd nie bardzo pomógł :/ Ale wierzymy, że w końcu będzie dobrze :D No i musimy w końcu na te rybki pojechać :D:D Quote
Mysia_ Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 wygląda na to, że wiele złego w życiu musiał przejść.... :-( dobrze, że teraz ma Was! :loveu: Quote
Gosia&Grzes Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 A oto kilka zdjęć z naszych spacerów :) Tu codziennie robimy kursy :D Quote
Mysia_ Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 suuuper zdięcia :multi: i jaki Rufik szczęśliwy :loveu: Quote
Asia_Klero Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Rufi...jaki ty szczesliwy i piekny...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gosia&Grzes Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Taka mała relacja z naszych wspólnych poczynań :) Tak oto łowimy sobie czasem rybki: A tak wypoczywaliśmy we trójkę nad morzem (podróż długa i zadziwiająco spokojna :) ) : A największym hiciorem na wakacjach było wychodzenie na balkon i przyozdabianie się firanką (co do morza: wody nie lubi, jak były małe fale to po brzuszek wchodził do morza i popijał morską wodę... fuj...) : Quote
Asia_Klero Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 jejku super!!!!niesmowite!Jaki on piekny i szczesliwy!Taki maly podroznik:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts