Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Ruficzek był na podwójnym spacerku, cieszył się strasznie:)Ostatnio ze względu na osobiste problemy długo nie było mnie w schronisku i powiem szczerze, że strasznie się stęskniłam za tymi wszystkimi psiakami i za spacerkami z nimi.Powiem szczerze, że w schronisku sie relaksuje i odprężam, te psiaki dają mi duzo pozytywnej energii, tak strasznie je kocham.Ile ja bym dała żeby Rufi znalazł w koncu swój wymarzony domek, tak długo juz czeka:(To jest na prawdę wspaniały psiak, wierny, oddany i kochany, jego nie można nie kochac(wszyscy którzy go znają to potwierdzą)Robaczku mój kochany cały czas wierze w to że Ci sie poszczęści.

Posted

Mysia_ napisał(a):
tylko co robić aby mu pomóc? :roll: Ogłoszenia... ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia.... tylko skąd brać czas na to wszystko :-(

Mysiu ja nie wierze w inne ogłoszenia oprócz allegro,świstaka i alegratki...nie zauważyłam, żeby ktokolwiek i kiedykolwiek dzwonił z innych...Rufi ma allegro,alegratke i świstaka...