pszczolka182 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 U zwierząt jest ok. Na razie korzystam z mamy laptopa a na nim nie mam zdjęć zwierzaczków;) Jak dobrze pójdzie to Maniek i Reks będą mieli nowego kolegę chcę przygarnąć małego kociaka od koleżanki bo jej kotka się okociła;) hih:evil_lol: Pozdrawiamy Wszystkich:) Quote
pszczolka182 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Mam złe wieści;((( Bardzo mi przykro, ale Reks zmarł;((( W poniedziałek znalazłam go martwego jak wróciłam do domu wieczorem;((( Mam nadzieję że był szczęśliwy ze mną;((( [*] [*] [*] Pozdrawiam Wszystkich Quote
magda222 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Boże...Nie mogę w to uwierzyć... :-( Reksiu kochany Bądź szczęśliwy za Tęczowym Mostem... Quote
Grzecho Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 No cóż... Napewno nam wszystkim jest bardzo przykro. Jedno jest bardzo ważne w tej smutnej sprawie. Nie musiał dożyć swoich ostatnich dni za kratą w boksie tylko miał normalny dom. Może tak miał być? Quote
grazyna9915 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Pszczółko bardzo mi przykro, że Reks odszedł już za TM. Jednak cieszę się, że nie umierał w schronisku, że swoje ostatnie dni spędził w DOMU! Quote
pszczolka182 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Mam tylko nadzieję, że szczęśliwy był ze mną;( Tak mi go brakuje... Nie ma kto mi merdać ogonkiem, a on zawsze merdał jak tylko mnie zobaczył;(( Uwielbiał się przytulać do mnie.. Chodzić ze mną na spacery...;(( Tak bardzo tęsknię;((( Pozdrawiam!!! Quote
Maszaberla Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 To byl jeden z pierwszych psow, ktorego los sledzilam na dogo Reksiu, tak mi przykro, chociaz na stare lata zaznales domowego ciepla... Sąd Ostateczny Święty Piotr u nieba wrót Stoi, trzymając listę cnót. A wszystkie dusze w milczeniu Przypatrują się jego skinieniu. "Ten wejdzie pierwszy, kto Był lekiem na całe zło; Kto do końca wierny był, Kochał i służył ze wszystkich sił, Brzydził się złością, Dzielił radością, Na dobre i na złe. Kto jednego tylko chce: Kochać wiecznie jak szalony". Piotrowa dłoń otwiera drzwi - Lśnią oczy, merdają ogony - Pierwsze do raju wchodzą psy. Pamięci wszystkich naszych ukochanych psów, które odeszły... Quote
maarit Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Reks- dopiero się dowiedziałam :-( [*] Przynajmniej byłeś szczęśliwy u pszczółki... Quote
M@d Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 pszczolka182 napisał(a):Mam tylko nadzieję, że szczęśliwy był ze mną;( Tak mi go brakuje... Miał wreszcie "swojego człowieka" więc na pewno był u Ciebie szczęśliwy. Współczuję ... :-( Quote
a.piurek Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Biegaj szczęśliwy Reksiu bez bólu i cerpienia za TM Quote
Grzecho Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Dla pocieszenia Pamietam jak z Magdą222 zawoziliśmy Rexa do Ełku i przed Warszawą wyszedł z samochodu na pargingu w białej podkoszulce ( wieczorem był kąpany i jeszcze miał sierść wilgotną ). Troszkę wesoło było ... Quote
magda222 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Grzecho napisał(a):Dla pocieszenia Pamietam jak z Magdą222 zawoziliśmy Rexa do Ełku i przed Warszawą wyszedł z samochodu na pargingu w białej podkoszulce ( wieczorem był kąpany i jeszcze miał sierść wilgotną ). Troszkę wesoło było ... No... i smrodził nam niemiłosiernie w aucie. Ehhh... Kochany Reks :-( Mam tylko nadzieję,że nie cierpiał jak umierał... :-( Quote
maarit Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Napewno odszedł spokojnie [*] Grzecho, Magda... warto było... Quote
maarit Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Tak jakoś mi się Rex przypomniał... Pamiętam o tobie piesku... Quote
magda222 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Gonia13 napisał(a):Tak jakoś mi się Rex przypomniał... Pamiętam o tobie piesku... Ja też ostatnio o nim myślałam... . Quote
Recommended Posts