Poker Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 to świetne informacje, z czasem się rozweseli , nie martw się. Quote
magda222 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ooo,cieszę się Kasiu,że udało się wreszcie zalogować :) Cała podróż była długa i ciężka,ale warto było.Rex ma swój własny dom na stare lata.W samochodzie mało spał.Z reguły stał,albo siedział.To była chyba jego pierwsza podróż samochodem.Jest bardzo grzecznym, łagodnym, kochanym psem.Fotki z podróży i nowego domu wkleję później. A Maniek jest super :loveu: Mały wariatuńcio :loveu: Jest cieniem Rexa.Chodził za nim krok w krok ;) Nie było żadnych spięć między nimi i mam nadzieję,że nie będzie :) Wszystkiego dobrego w nowym domu Reksiuniu!!! Aneta25 miło było Cię poznać :) Dziękuję wszystkim za pomoc!!! Quote
pszczolka182 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Maniek dalej chodzi za nim jak cień;) A Reks za mną wszędzie chodzi nawet do łazienki:) Ale myślę że Reks tęskni za kolegami ze schroniska każdego pieska jakiego napotka na podwórku podchodzi do niego i nie chce iść :) a z Maniusiem jeszcze spięć nie było;) Pozdrawiam Was wszystkich;) Quote
Grzecho Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Witam wszystkich. Dzisiaj wracam powoli do siebie po wycieczce do Ełku. Warto było. :lol: Zdjęcia z Ełku będą jutro. Widzę że Magda222 zdała już relację z eskapady. Bardzo dobrze, właśnie miałem ją o to poprosić. :lol: Widzę również że udało się pszczołce182 vel Kasi od Rexa (rewelacyjny avatar) wreszcie zalogować. Będziemy mieć świże relacje z Ełku. Quote
pszczolka182 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A no w końcu się udało;) Reks właśnie sobie śpi;) 3razy nasiusial mi na wykładzine ale damy radę hihihi ;) W mieszkaniu czuje sie już chyba coraz lepiej mam nadzieję że szybko się oswoi z nowym miejscem;) Jutro dostarcze zdjecia na maila Grzecho;) Pozdrówka od Mańka i Reksia Buziaki;* Quote
Grzecho Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 pszczolka182 napisał(a):A no w końcu się udało;) Reks właśnie sobie śpi;) 3razy nasiusial mi na wykładzine ale damy radę hihihi ;) W mieszkaniu czuje sie już chyba coraz lepiej mam nadzieję że szybko się oswoi z nowym miejscem;) Jutro dostarcze zdjecia na maila Grzecho;) Pozdrówka od Mańka i Reksia Buziaki;* No to czeka Cię małe pranko wykładziny. :evil_lol: Jak wygląda sytuacja dzisiaj po dwóch dniach? Czekamy na foty. Quote
pszczolka182 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Już lepiej jest powoli się przyzwyczaja:D Dalej siusia na podłogę ale jak wstanie od razu idzie pod drzwi więc jest dobrze;) A zdjęcia są w albumie;) Pozdrawiam;) Quote
Grzecho Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Proponuję Ci w mieszkaniu tam gdzie Rex sika najczęściej położyć stare prześcieradło (na poczatku wytrzeć to prześcieradło w jego sierść) i powolutku codziennie przesuwać w stronę drzwi wyjściowych. Powinien się szybko oduczyć. Niech sobie sika w to prześcieradło aż w końcu będzie pod drzwiami i je poprostu wyrzucisz (musisz mieć na zmianę i raz na dzień prześcieradło wymieniać). Z drugiej strony trzeba zasięgnąć opini weta. Pamiętajmy że jest to starszy piesek i może mieć coś nie tak z siusianiem. Quote
pszczolka182 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Grzecho napisał(a):Proponuję Ci w mieszkaniu tam gdzie Rex sika najczęściej położyć stare prześcieradło (na poczatku wytrzeć to prześcieradło w jego sierść) i powolutku codziennie przesuwać w stronę drzwi wyjściowych. Powinien się szybko oduczyć. Niech sobie sika w to prześcieradło aż w końcu będzie pod drzwiami i je poprostu wyrzucisz (musisz mieć na zmianę i raz na dzień prześcieradło wymieniać). Z drugiej strony trzeba zasięgnąć opini weta. Pamiętajmy że jest to starszy piesek i może mieć coś nie tak z siusianiem. Dzis nasiusial tylko raz;) Więc jest naprawdę dobrze;) Apetyt na jedzenie z dnia na dzień rośnie ostatnio nawet próbuje biegać za kotem hihi;) jak idziemy na podwórko to ogonkiem merda :) Kochany piesek;) Quote
magda222 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ja myslę,że częste spacery też go oduczą siurania w domu.Zrozumie,że po to się wychodzi,żeby krzaczki podlewać ;) A co Rex lubi najbardziej jeść? Quote
pszczolka182 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 magda222 napisał(a):Ja myslę,że częste spacery też go oduczą siurania w domu.Zrozumie,że po to się wychodzi,żeby krzaczki podlewać ;) A co Rex lubi najbardziej jeść? Mańka puszkowe jedzonko dla kotków;) Już chyba wie że na podwórku się robi siusiu chodzi pod drzwi jak chce powolutku się uczy;) A co u Was? jak inne pieski? Quote
maarit Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 pszczolka182 napisał(a):Mańka puszkowe jedzonko dla kotków;) Już chyba wie że na podwórku się robi siusiu chodzi pod drzwi jak chce powolutku się uczy;) A co u Was? jak inne pieski? To teraz Reks Mańkowi jedzenie wcina:evil_lol: Najpierw czytałam że Maniek Reksowi podkradał- a teraz - odwet.:evil_lol: Quote
pszczolka182 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Gonia13 napisał(a):To teraz Reks Mańkowi jedzenie wcina:evil_lol: Najpierw czytałam że Maniek Reksowi podkradał- a teraz - odwet.:evil_lol: Hihih ale na szczęście się dogadują;) Od wczorajszego południa Reks ani razu nie zrobił siku w domu:multi: Pozdrawiam Was;) Quote
maarit Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 pszczolka182 napisał(a):Hihih ale na szczęście się dogadują;) Od wczorajszego południa Reks ani razu nie zrobił siku w domu:multi: Pozdrawiam Was;) Sukces!!!! :loveu::multi::multi: Quote
magda222 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Rex to bardzo mądry pies.Jestem z niego dumna. Quote
pszczolka182 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 magda222 napisał(a):Rex to bardzo mądry pies.Jestem z niego dumna. Ja też jestem bardzo dumna z mojego Pupileczka;) Reks zasługuje na bardzo dużo miłości i wierzę że podoba mu się u nas w domku i że jest szczęśliwy;) Nie odstępuje mnie na krok wszędzie chodzi za mną;) Quote
Grzecho Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 pszczolka182 napisał(a):Ja też jestem bardzo dumna z mojego Pupileczka;) Reks zasługuje na bardzo dużo miłości i wierzę że podoba mu się u nas w domku i że jest szczęśliwy;) Nie odstępuje mnie na krok wszędzie chodzi za mną;) Rex sie zaaklimatyzował. Bardzo szybko! :lol: Mądry psiak z tego Rexa. Zdjecia z wyprawy z Ełku będą w sobotę lub w niedzielę bo troszkę mi czasu brakło. Troche roboty było z Bernim i z canarinios. Na szczęście kotki i piesek już są w nowym domu! Quote
pszczolka182 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Grzecho napisał(a):Rex sie zaaklimatyzował. Bardzo szybko! :lol: Mądry psiak z tego Rexa. Zdjecia z wyprawy z Ełku będą w sobotę lub w niedzielę bo troszkę mi czasu brakło. Troche roboty było z Bernim i z canarinios. Na szczęście kotki i piesek już są w nowym domu! Świetnie;) Ale ten psiak ma złotą cierpliwość do Mańka;) Ale fajnie ganiają się ze sobą;) Jeszcze parę dni i na pewno będzie jeszcze lepiej;) Reks już nie siusia w domku nauczył się że podwórko jest od tego:multi: Pozdrawiam;) Quote
pszczolka182 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Kurczę nie mogę dodać zdjęć Reksa cały czas mi wyskakuje jakiś błąd:(:Dog_run: Quote
pszczolka182 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 YouTube - smieszne koty Coś na rozluźnienie;):-D:bigcool::Cool!::roflt: Quote
Grzecho Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 A gdzie nasza zaprzyjaźniona dogomanka z pod Mielca? :mad: Oj, zaniedbuje nas, zaniedbuje!!! :evil_lol: Quote
maarit Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Grzecho napisał(a):A gdzie nasza zaprzyjaźniona dogomanka z pod Mielca? :mad: Oj, zaniedbuje nas, zaniedbuje!!! :evil_lol: :mad: Pijesz do mnie????:eviltong: Poszłam do roboty a w domu padam na ryjek:mdleje::mdleje::mdleje: Miałam rok przerwy (od pracy) po chorobie a teraz nie nadążam:roll: Quote
maarit Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 pszczolka182 napisał(a): Coś na rozluźnienie;):-D:bigcool::Cool!::roflt: A ja myślałam na poczatku żw ten czarno biały to Maniek:loveu: SUPER, ale się uśmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pszczolka182 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Gonia13 napisał(a):A ja myślałam na poczatku żw ten czarno biały to Maniek:loveu: SUPER, ale się uśmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehe;) Mi też się spodobało strasznie;) Pomysłowe te koty;):loveu: Quote
Grzecho Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 pszczolka182 napisał(a):Aj złe wieści:( :placz: Reksio rzucił się dzisiaj na Mańka z zębami jak Maniek spał:( Ale na szczęście nikomu nic się nie stało bo w porę zabrałam kota:(:shake: Jest to znak że Rex zadomowił sie na swoich włościach i czuje sie pewnie. Musisz przez jakiś czas bacznie go obserwować i pilnować. Z czasem się uspokoi. Pamiętam naszą Lune która przez pierwsze kilka dni była w domu na smyczy bo goniła z zębami nasz koty. Po mniej wiecej tygodniu koty wchodziły jej na posłanie! Cierpliwości. ;) Z drugiej strony może zwierzakom o coś poszło, np o miskę z jedzeniem albo o miejsce do spania? Quote
Recommended Posts