Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic]Reks jest wspaniałym, dużym, wilczastym psem, który może budzić respekt swoim wyglądem.[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Jednocześnie jet to bardzo mądry i łagodny pies zarówno wobec ludzi jaki i innych zwierząt.[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Reks trafił do schroniska 27.11.2003 roku i od tej pory czeka na dom.[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Niestety jego wiek (13 lat) od razu skazuje go na niepowodzenia. [/FONT]
[FONT=Century Gothic]Nikt nie chce staruszka, nikt nie chce się do niego przywiązać i prawdopodobnie szybko pożegnać.[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Ludzie boją się bólu po utracie ukochanego czworonoga i dlatego Reks ma jeden wyrok - DOŻYWOCIE.[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Jednak gdybym nie miała cienia nadziei na to, [/FONT]
[FONT=Century Gothic]że znajdzie się ktoś, kto podaruje mu dom na stare lata, to nie zakładałbym wątku. [/FONT]
[FONT=Century Gothic]Może zdarzy się cud?[/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Century Gothic]Reks jest zaszczepiony i odrobaczony jego nr ewid. to 894[/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]W razie potrzeby można skontaktować się ze mną:[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman] GG: 2499113 e-mail: [email protected] Telefon: 0601-294-064[/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]"][/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][/FONT][/FONT]

[center][FONT=Arial]Reks jest ogłoszony na:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.dwukropek.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.4lapy.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]ogłoszenia drobne > ojej.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]http://katowice.gumtree.pl[/FONT]
[font=Times New Roman][size=1][color=blue][url=http://www.pajeczyna.pl/]Darmowe og

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

a ja mam staruszka (Felusia) i bardzo z tego powodu się ciesze...! :cool3: mam go z tymczasu (grazyna9915).:cool3: Bardzo polecam starsze pieski, bo one potrafią pokochać mocniej, niz te małe, brudzące, szalejace szczeniaki...:P osobiście nigdy nie zdecydowałam się i nigdy się nie zdecyduję na psie dziecko...:P

Podsumowując...:

Starsze psiaki to debeściaki...! xD

Naprawde polecam staruszki, a zwłaszcza takie jak Reks, które strasznie długo przebywają w schronisku.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...