Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po wielu nieudanych próbach dziś w końcu udało się skontaktować z domkiem. Pan Misia sam do mnie zadzwonił.
Na dzień dzisiejszy sytuacja Misia wygląda następująco - Państwo nie chcą go oddać :razz:
Jak twierdzi Pan Misiu zachowuje się wzorowo. Uwielbia zabawy z dzieckiem, wspaniale dogaduje się z kotkami, nie brudzi i ogólnie jest grzeczny.
Tłumaczyłam dziś Panu że zachowanie Misia w początkowym okresie pobytu u Nich było spowodowane stresem, zmianą żywienia. Już podczas adopcji uprzedzałam ich że przystosowanie się psiaka do nowych warunków może trochę potrwać ale sytuacja przerosła wyobrażenia Państwa Misia. Ich zdaniem Misiu teraz jest chodzącym ideałem - ja myślę, że Misiu się nie zmienił tylko Państwo pokochali Go :)
Do tej pory uważałam, że należy Misiowi szukać nowego domku, po rozmowie z Panem już nie jestem taka pewna. Bardzo im zależy na Misiu i chcą Go zatrzymać. Co Wy na to?

p.s. wydaje mi się, że Państwo nie odbierali moich telefonów i nie oddzwaniali przez dłuższy czas ponieważ bali się, że chcę im Misia zabrać ;)

Posted

Tez myślę że po prostu go pokochali i innym okiem na niego patrzą to i Misio pewniej się czuje a więc i lepiej zachowuje,potrzeba mu było tylko trochę czasu na adaptacje.
Oby juz zawsze bylo jak jest teraz i Misio byl tam szczęśliwy tym bardziej że i tak nie mielismy innego domku dla niego.