Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']

No i jakie decyzje u slicznego?

Jeśli znajdzie się dla niego kochający domek, to zabieramy go od obecnych właścicieli. Jeśli domku nie będzie to zostaje.

Posted

A ja myślę, lepiej zabierać. Jego dodatkowo stresuje sytuacja kiedy złoszczą sie na niego o sikanie itd. w domu. Jeśli faktycznie tyle czasu przebywają poza domem i nikt małego nie wyprowadza to jest bez sensu...Z wiekiem to się będzie pogarszać, a o domek coraz trudniej:placz: W DT na pewno łatwiej będzie go można nauczyć załatwiania na dworze. A teraz w domu, jeśli musi trzymać nie wiadomo jak długo to nie daj co...choroba nerek albo pęcherza...i co dalej? wtedy go wywalą??

Posted

Ciężko podjąć decyzje bo gdyby byl domek to wiadomo zabierac i juz.
Z tymi ludżmi zostawic to też nic pewnego, rozmawiać chyba nie ma sensu bo skoro ta pani powiedziala że jesli będzie grzeczny to moze zostać to dla mnie taka deklaracja jest niepoważna i nie pewna co do jego losu bo co jeśli znowu zrobi coś z czego państwo będą niezadowoleni.To nie jest bezpieczny dom dla niego.