Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odwiedziłem Muszkę. Bardzo fajna, śliczna sunia, widać, że "charakterna". Jest w klinice, po sterylce, teraz ma jeszcze badania, bo jakieś drobne problemy skórne.
Zdjęcia niebawem.

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EVA2406 napisał(a):
Powiedziałam, że jak będzie po fryzjerze to domek znajdzie się szybko :evil_lol:

tak się złożyło, ale wysłałam zdjęcia jeszcze przed fryzjerem i bez tego się Muszka spodobała bo śliczna z niej panienka :loveu::loveu::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
tak się złożyło, ale wysłałam zdjęcia jeszcze przed fryzjerem i bez tego się Muszka spodobała bo śliczna z niej panienka :loveu::loveu::loveu:

To prawda :lol:

Posted

No to super. Mam nadzieję, że przyszły domek też się za chwilę wypowie na tym wątku. Pewnie czeka na aktywację. Otrzymałem zdjęcia piesia, który im odszedł za TM.

Posted

Witamy, to my przyszły domek, Muszki. Nie możemy sie już doczekać kiedy z nami zamieszka, prawdopodobnie w najbliższy piątek. Pozdrawiamy wszystkich na forum i jesteśmy pełni uznania dla tego co robicie dla niechcianych, pokrzywdzonych przez los psiaczków. Pierwsze zdjęcia Muszki z nowego domku oczywiście umieścimy na forum.
Jeszcze raz pozdrawiamy, Teresa i Andrzej