Moniek193 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 ewatr napisał(a):Jamniorek juz w swoim domu :multi: został znaleziony ! Ufff... to dobrze:multi: Quote
Linka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Kochani, czy nie znalazłaby się jakaś dobra duszyczka która zrobiłaby nam wizytę przedadopcyjną w Rzeszowie? :placz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='GuniaP'] 2-letnia suczka, mieszaniec boksera i owczarka szuka domu. Bardzo łagodna, radosna, uwielbia dzieci. Suczka przebywa w prywatnym schronisku Azyl u Majki w Wysokiej Strzyżowskiej 559, tel. 692 387 952 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jaka ładna:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Chikinchan Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 GuniaP napisał(a):Sunia znalazła nowy dom :) :multi::multi::multi: Dobrze, że tak szybko poszło :p Quote
ewatr Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 A nasze kundelkowe kotki dostały nowa posiadłośc o wdzięcznej nazwie WILLA GATTA tudziez Kocie Ogrody :eviltong: oto ich błogie lenistwo : YouTube - Obraz 069 Quote
ewatr Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Moniek193 napisał(a):WOW:-o Moge z nimi zamieszkac:loveu:?? Mysle ze koty byłyby zadowolone z towarzystwa :lol: ale najpierw je odwiedz i sprawdz czy sie zaaklimatyzujesz :eviltong: Quote
Moniek193 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ewatr napisał(a):Mysle ze koty byłyby zadowolone z towarzystwa :lol: ale najpierw je odwiedz i sprawdz czy sie zaaklimatyzujesz :eviltong: Ja juz sie zaklimatyzowalam:loveu:Ta fontanna jest boska:loveu: Ale wpadne napewno:cool3:Moze mnie pazurami nie potraktuja:cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Ja juz sie zaklimatyzowalam:loveu:Ta fontanna jest boska:loveu: Ale wpadne napewno:cool3:Moze mnie pazurami nie potraktuja:cool3: nie potraktuja nie potraktuja kotki uwierz mi tez potrafia byc lagodne :loveu::loveu::loveu: jejku jak ja dawno o kotkow nie bylam od kad sa w nowym pomieszczeniu:-o:-o:-o:placz: wybaczcie mi kotki ze tak u was dlugo nie bylam jutro mam nadzieje ze sie wybiore :loveu::loveu::loveu::loveu: ale wy tam macie slicznie normalnie raj na ziemi.:loveu: Jutro biore od razu walizki i sie wprowadzam :D:D:D bede sobie spala z Pazurkiem Paluchem i Weterankiem :loveu::loveu::loveu: zawsze chcialam nocowac w schronisku ale teraz to juz normalnie marzenie :cool3::cool3: Quote
psiulka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Koteczki na salony, no no. A jaka fontanna, fiu fiu :loveu::loveu: Quote
Chikinchan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Niejeden chciałby mieć taki ogródek jak te Wasze kotki :p Super!! Quote
Moniek193 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Hopamy:multi: Nie wiem czy robić tu psiakom jakieś ogłoszenia?? Quote
ewatr Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Trzebaby zrobic tu aktualizacje bo czesc psiaków juz w domach lub za TM :-( A reszte to oczywiscie mozna ogłaszac ! Quote
Moniek193 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ewatr napisał(a):Trzebaby zrobic tu aktualizacje bo czesc psiaków juz w domach lub za TM :-( A reszte to oczywiscie mozna ogłaszac ! A kto tu jeszcze nie oglaszany:oops: Bo ja jeszcze troszke w tym zielona:roll: Quote
ewatr Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Moniek193 napisał(a):A kto tu jeszcze nie oglaszany:oops: Bo ja jeszcze troszke w tym zielona:roll: No watek jest niestety nieaktualizowany bo Cambel sie wycofała z dogo ... trzeba bedzie pomyslec jak to rozwiazac ale to juz po moim powrocie z wczasów ;) Mysle ze obecnie najbardziej ogłoszen potrzebuja /z psów majacych watki /: klikajac sa podlinkowane odnosniki do watków , na 1 stronach watków staram sie umieszczac aktualne ogłoszenia psów zeby sie nie dublowały Szokus Mustang Argusek Groszek Kara Baron Marusia Bureczka Krystynka/Krecia Staruszki Corsunia Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Arguskowi ja już robie :loveu::loveu: i za mustanga się zabieram po Argusku tylko ona ma własny wątek :O Quote
ewatr Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a): i za mustanga się zabieram po Argusku tylko ona ma własny wątek :O Mustang nie ma watku ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby jej załozyc ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 ewatr napisał(a):Mustang nie ma watku ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby jej załozyc ;) Ja już nad tym myślałam przed tem:evil_lol::evil_lol: tylko teraz już mi czasu brak bo do ogłoszeń jak sie zabrałam:evil_lol::evil_lol: to ledwo co na dogomanie wchodze ale juz kończe Arguskowi :multi: tylko jeszcze musze na nie ktorych poczekac na akceptacje a właśnie bo w innych ogłoszeniach nie było wymagane a w tym jest czy Argus jest kastrowany ?? Quote
matinestka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 bierzemy się Dziewczyny za odbudowę tego wątku, tak aby wszystko co robimy i to co się dzieje w nim się znalazło :loveu: liczę na Waszą pomoc i obecność ..bo jak nie to :eviltong: hehehehe także po krótce parę spraw: AD.1. ostatnio na wielką skalę ruszyły ogłoszenia dla naszych psiaków :) jestem z Was bardzo dumna i bardzo się cieszę , że tu jesteście :) pozbieram za chwilę wszystko tutaj , tak aby mieć cały ogląd w sprawę :buzi: :Rose: AD.2. jesli będziecie robić ogłoszenia zamieszczajcie tutaj , oprócz rodzimego wątku, link do postu w którym jest ich spis .. no i oczywiscie wszystko inne:) ( tzn tu na tym wątku, wtedy sie nie będziemy dublować i gubić, a wątek ten stanie się głównym źródłem info) AD.3. ostatnimi dniami do schroniska trafiło mnóstwo psów.. i to generalnie praktycznie same rasowiaki .... boksery RAMI I FAKIR, oneczki FIZIA i FRUGO, pekinka KORA, bulek FABIAN .... czekamy na włascicieli, jednakże jesli oni sie nie odnajdą :shake: trzeba będzie się spreżyć i rozpocząć ich "akcję promocyjną".. tymczasem zaraz wstawię ich i uaktualnię wątek rasowiaków , co by nasze Gwiazdy Nowe mogły się już pokazać . dla przypomnienia link: K L I K AD.4. w ostatnich dniach swoje nowe Domy i Rodziny znaleźli: ENIGMA: FILIPKA: FOKS I FUKS znaleźli jedno Szczęście:) TOLEK vel. Wiarusek :bluepaw: Quote
matinestka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Z B I ó R O G ł O S Z E ń : BURKA: Jej smutny wzrok... Jej wolny krok. Co chwile spoglądanie... I niespokojne spanie. Jedzenie... i picie. To schroniskowe życie... I nie jest łatwe wcale Lecz znosi to wytrwale Chodź smutna jest jej mina Burasek twarda psina... I walczy dla człowieka. Bo ona ciągle czeka... mCz. ogłoszenia: KLIK 1 KLIK 2 KLIK 3 DEPI : ogłoszenia : KLIK 1 ARGUS: ogłoszenia: KLIK 1 KAJ : ogłoszenia : KLIK 1 KLIK 2 CELIA vel. Mustang ogłoszenia: KLIK 1 KLIK 2 JAWA: ogłoszenia: KLIK 1 KLIK 2 WIGOR: ogłoszenia: KLIK 1 MADZIA: ogłoszenia: KLIK 1 CYGAN : ogłoszenia: KLIK 1 KARA: ogłoszenia: KLIK 1 KRYSTYNKA: [SIZE=2]ogłoszenia: KLIK 1 KLIK 2 [SIZE=5]GROSZEK: ogłoszenia: KLIK 1 KLIK 2 jeśli coś przeoczyłam to proszę o nie wkurzanie się ino dodanie łądnie na wątek :loveu::loveu::loveu: ------------------------------------------- i teraz jeszcze druga kwestia, a mianowicie psiaki którym ogłoszenia by się zdały.. przeklejam tu za Mamą: Szokus Groszek Kara Baron Marusia Bureczka Krystynka/Krecia Staruszki Corsunia no i of course NUCZIK :loveu: to tak wątkowo zebrane .. i trzeba pomyśleć nad naszymi rasowiakami :( :bluepaw: Quote
psiulka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 matinestka napisał(a): i teraz jeszcze druga kwestia, a mianowicie psiaki którym ogłoszenia by się zdały.. przeklejam tu za Mamą: Kara Zajmę się ogłoszeniami dla Karci. :) A jak już je zrobię to pewnie i innym psiakom też. ;) Quote
Kaya93 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 matinestka napisał(a): i teraz jeszcze druga kwestia, a mianowicie psiaki którym ogłoszenia by się zdały.. przeklejam tu za Mamą: Groszek no i of course NUCZIK :loveu: :bluepaw: W takim razie ja sie zajmuje tymi psiurami:loveu: Quote
Recommended Posts