matinestka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 MISIEK GUTEK GULIWER GALA Wszystkiego naj Słodziaki!!!:multi::multi::multi: :bluepaw: Quote
Paulina_mickey Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Jak chcecie to mogę Go na forum collie wrzucić, mam tam konto. Tylko zdjęć by się więcej przydało :cool3: p.s nasza klasa zaktualizowana :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 łooo :multi: wszystkiego Naj ;) Quote
ewatr Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Czy Rudy jest ogłoszony na forum collie? [quote name='Paulina_mickey']Jak chcecie to mogę Go na forum collie wrzucić, mam tam konto. Tylko zdjęć by się więcej przydało :cool3: p.s nasza klasa zaktualizowana :D Rudy narazie nie ma nowych zdjec bo nie wychodzi jeszcze na spacerki zdjeciowe .... on nawet po siatce umie chodzic jak kot , jest przemadry i bardzo sprytny ... Jakby ktos nie wiedział o kim piszemy to oto on ;): Rudy mimo , ze jest w schronisku od niedawna (sierpień 2009) jest juz bardzo "sławnym" psiakiem w Rzeszowie :) A to dlatego , że udawało mu sie przez 5 miesiecy zyc w centrum miasta na wolnosci i wbudzał duze zainteresowanie ludzi ktorzy martwili sie o niego a on nie dał sie nikomu złapać ...nie pomogły wielokrotne proby podchodzenia go ani srodki usypajace... pies jest wyjatkowo inteligentny i w lot wyczuwał , że ktos chce mu ograniczyc wolnośc . A przytym umiał sobie zjednac ludzi , jest spokojny , grzeczny i patrzy łagodnie tymi swoimi colaczkowatymi oczami - no to i ludzie karmili psiaka /sama sie mu dałam nabrac i zjadł mi sniadanie dwa razy :))) / . Mimo dugiej bezdomnosci jest sliczny , cakiem dobrze odzywiony i grzeczny . Udało sie pracownikowi schroniska go złapac i obecnie przebywa w Kundelku - za co jest na nas obrazony :))) Bo boks mu nie odpowiada dlatego szukamy mu domu ale odpowiedzialnego ktory bardzo bedzie uwazał aby Rudy juz nie urzadzał sobie samotnych wycieczek . Psiak nie ma jeszcze robionych ogłoszen poza strona schroniska tak ze mozna ogłaszac gdzie sie da ... serdeczne podziekowania Paulinko za nasza klase Quote
Paulina_mickey Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Dodałam oba psiaki na forum collie Portal owczarka szkockiego collie Portal owczarka szkockiego collie Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Dziś na naszej klasie miałam aż 36 zaproszeń! :-o Nigdy jeszcze tyle nie było, ale to dobrze bo im więcej osób będzie wysyłało zaproszenia, tym większa szansa, że ktoś wypatrzy psiaka dla siebie ;) Quote
gosiulaa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Dziś na naszej klasie miałam aż 36 zaproszeń! :-o Nigdy jeszcze tyle nie było, ale to dobrze bo im więcej osób będzie wysyłało zaproszenia, tym większa szansa, że ktoś wypatrzy psiaka dla siebie ;) Nieźle Nieźle... :loveu: Niech zaglądają, bo tyle ładnych psiaków w schronie czeka :roll: Quote
ewatr Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wprawdzie nie w Rzeszowie ale warto przeczytac ku przestrodze :placz: Małżeństwo odpowie za śmierć małego psa podhale24.pl - Podhalański Portal Informacyjny Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='ewatr']Wprawdzie nie w Rzeszowie ale warto przeczytac ku przestrodze :placz: Małżeństwo odpowie za śmierć małego psa podhale24.pl - Podhalański Portal Informacyjny matkoooo:angryy::-( Quote
Paulina_mickey Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Widzieliście? :cool3: Podkarpackie: Prawdziwą atrakcją podrzeszowskiego domu jest... lew - 27 sierpnia 2009 Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 aaa jaa widzialam ten koles kiedys sprzedawal kolo mnie kasety i moi rodzice go znali:razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 hmmm kolejny pies...:shake: błąka sie u nad na osiedlu co najmniej od tygodnia .... jest to pies ,kundel jakis taki bialawy okropnie sie boi ludzi :roll: probowalysmy go zlapac ale jak sie zblizasz do niego to tak skamle i ucieka raz nawet chcial ugryzc jak nie bylo miejsca gdzie uciec (bo wszedl do klatki) biegałyśmy zanim przeszło 6 godzin ale to i tak go nie wykończyło żeby sie poddać mimo że już nie miał sił nadal uciekał był spragniony i głodny raz nawet wziął rzuconą szynke ale musiałyśmy być dalekoo .... upodobał mu sie pewien blok (gosiulli:diabloti:) do którego często wraca jednak nie zawsze ludzie są mili :roll: i jak leżał pod klatką został obrzucony jajkiem z okna :angryy: ( nie wiem czy został trafiony) jest już nawet znany na osiedlu każdy mówi że go widzi w nocy jak sie błąka (w dzien zreszta też) jest bardzo sprytny np : kiedy gosiulla szła za nim ten poszedł pod ciężarówke ( wiec ta poszla z drugiej strony zeby go zajsc ) a on ja wykiwal :cool1: wgl porusza sie na ulicy i cud ze go auta do tej pory nie rozjechały on ma tak obcykaną ulice ze <olaboga> idzie sobie wzdłuż i nic kazdy przerazony jak widzi wedrujacego psa na ulicy a ten dalej sobie idzie mimo krzykow itp :roll: ale wymija jednak auta.., zadzownilysmy juz do schroniska i do pani KIerownik ktoś ma jutro po niego przyjechać ale ...Czy uda sie go schwytać ?? i czy jak ktos przyjedzie zastanie psa ? bo on sobie duzo wedruje po osiedlu i sie boje ze jak ktos przyjedzie ze schroniska jego nie bedzie w tym miejscu tylko bedzie sie gdzies dalej blakal i wroci... poza tym jest madry wiec zastanawia mnie j czy jak by sie zastawilo klatke czy on by wpadl w nia ?? bo straszny z niego spryciarz .... no to ja juz chyba powiedzialam to co mialam powiedziec a teraz dam foty jakie udalo mi sie mu zrobic :lol::lol:;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mam nadzieje ze uda sie im go zlapac;) bo nam to nie wyszlo :roll: a ten pies ledwo zipie jak legnął w cieniu to wyglądał jak worek i uciął sobie drzemke nie patrząć na nic nie miał siły już nawet podnosić głowy .... jednak jak nas zobaczyl to od razu wstal :evil_lol:.... biedny :-( Quote
ewatr Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Widzieliście? :cool3: Podkarpackie: Prawdziwą atrakcją podrzeszowskiego domu jest... lew - 27 sierpnia 2009 Paulinko to zamiast komentarza wstawie to : To lwica wychowana przez ludzi jakos mały kociak ..teraz wraca po latach niewidzenia i tak ich wita :loveu: YouTube - Lion Friend Quote
ewatr Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):hmmm kolejny pies...:shake: błąka sie u nad na osiedlu co najmniej od tygodnia .... zadzownilysmy juz do schroniska i do pani KIerownik ktoś ma jutro po niego przyjechać ale ...Czy uda sie go schwytać ?? i czy jak ktos przyjedzie zastanie psa ? http://www.nume.pl/images/tobx34xd93r6eeneqir.jpeg Taka fajna psina :roll: dobrze zescie dały znac do schroniska :p oby sie udało go złapac bo takie psiaki co sie juz chwile błakaja to okropne cwaniaki sa i pieknie umia przechytrzac ludzi ... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 jest tak jak sie obawiałam najprawdopodobniej ktos ze schroniska nie zastal psa a dzisiaj pies sie dalej tulal w taki deszcz :placz: spal czasami w klatce ale ludzie go wyganiaja :roll: ale spał tak gdzieś z pół godziny w klatce (znaczy spal spal jak spal jak ktos przechodzil to oczy szeroko otwarte ) on raczej czuwa a nie spi ... ( a dzownilysmy do pani kierownik ale nikt nie odebral a pozniej uciekl z pod tej klatki noi koniec ... nie wiem jak go zlapiemy :placz: Quote
Paulina_mickey Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Zawsze tak jest... Jak się chce psiakowi pomóc to Go akurat nie ma. Nie wygłupiaj się piesku, daj się złapać! Quote
ewatr Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Wyjezdzamy na kilka dni ;) pilnujcie dziewczyny naszych rzeszowiaków :loveu: zbior nowych bannerków : ............................................................................. ............................................................................. .............................................................................. Celia & Mustang Depi Quote
Paulina_mickey Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Mam prośbę, zarknijcie dziewczyny, które psiaki już są na naszej klasie a które ze stronki jeszcze wrzucić Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
ewatr Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Handel zwierzakami :placz: Psiak o ktorym pisze Paulina juz bezpieczny w schronisku : Paulina_mickeyMam prośbę, zarknijcie dziewczyny, które psiaki już są na naszej klasie a które ze stronki jeszcze wrzucić Logowanie do nasza-klasa.pl zerkne wieczorem i dam znac :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ooo tak cale szczescie :multi: dzisiaj wlasnie wyszlysmy z nim na spacerek po schronisku :multi::multi: ciekawe czy pamieta te zmory ( nas) jak za biedakiem biegalysmy :roflt: Quote
gosiulaa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ooo tak cale szczescie :multi: dzisiaj wlasnie wyszlysmy z nim na spacerek po schronisku :multi::multi: ciekawe czy pamieta te zmory ( nas) jak za biedakiem biegalysmy :roflt: Lepiej żeby jednak nas nie pamiętał :evil_lol: Bo się postresował przez nas troszkę... no ale na szczęście już wszystko jest w porządku (chociaż to nie my go złapałyśmy :diabloti:)i nasz mały białas szczęśliwie trafił do schroniska po 3 tygodniowej samotnej tułaczce po baranówce... Życzymy szczęścia piesku !!:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Mogę prosić jakiś opis dla Nuczi :loveu: Quote
gosiulaa Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Mogę prosić jakiś opis dla Nuczi :loveu: No właśnie ja też potrzebuję opis dla Brata bo chciałam mu robić ogłoszenia... no ale jakoś takkkk ostatnio nie mam weny żeby cokolwiek napisać a Mamuśka (matinestka):buzi: czasu nie ma :eviltong: Więc jak ktoś napisze to chętnie skorzystam hihi... bo trzeba Nuczka w końcu zacząć ogłaszać :roll: :loveu: Quote
Recommended Posts