ewatr Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 A moze ktos kupi cegiełke na zwierzaki rzeszowiaki :loveu: w postaci kalendarza na ten rok? Ponizej link do allegro : Klik na boksie :) Kalendarz- cegiełka na Schronisko "Kundelek Mozna wybierac rozne wzory np. Quote
Magdalenkl Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 No własnie nawet nie jest o tym wspomniane na glownej stronie www.rsoz.org Posty skacza Quote
ewatr Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Moniek193']A mozna by bylo kupic to u nas w schronie??:roll:I odrazu sobie wziac bez przesylki czy cos tam??:roll:Jak ktos tam jest czestym gosciem??:roll: Mysle ze odebrac by mozna jak najbardziej :lol: ale zamowic to juz trzeba u Agnieszki i wybrac kalendarz i zapłacic za niego na konto podane na aukcji ...jednym słowem najpierw trzeba sie skontaktować na maila [email protected] Quote
Moniek193 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 A mozna by bylo kupic to u nas w schronie??:roll:I odrazu sobie wziac bez przesylki czy cos tam??:roll:Jak ktos tam jest czestym gosciem??:roll: Quote
ewatr Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Kurcze ja cos za szybka jestem na to dogo :diabloti: odpowiadam zanim ktos zdąrzy zapytac :eviltong:;) Moniek odpowiedz powyzej ... Quote
Moniek193 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ewatr napisał(a):Kurcze ja cos za szybka jestem na to dogo :diabloti: odpowiadam zanim ktos zdąrzy zapytac :eviltong:;) Moniek odpowiedz powyzej ... Jasnowidz:diabloti: Hehe Aha czyli wszystko zalatwaimy i tak przez net, a jak cos odbiore sobie sobie na miejscu bo chyba sie skusze;) Quote
ewatr Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Tak sobie pomyslałam ze troche to usystematyzuje :p jednym słowem oto spis aktualnych watków naszych podopieczych szukajacych domu: RAMZES COLA CZARA COLLACOWATE TRIO SZCZENIACZKI RASOWIAKI SENIORZY ARGUS BARON ZŁOTY DEPI EDI KAJ JAWA ORZESZEK-PUNIO DUDUŚ KARA NERO KRECIKOWA MADZIEŃKA MARUSIA BURKA GRONIU CZAKO OWCZARKI BEZWATKOWCY ;) i oczywiscie ja zem sam czyli tu obecny watek OGÓLNY :lol: SKATOWANY CYGAN Quote
ewatr Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Wystawiani na e-Metro : Ramzes - Zwierzaki - cafeanimal.pl Kaj - Zwierzaki - cafeanimal.pl Edi - Zwierzaki - cafeanimal.pl Cola - Zwierzaki - cafeanimal.pl Baron - Zwierzaki - cafeanimal.pl Burka - Zwierzaki - cafeanimal.pl Kara - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
Tuuli Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Potrzebna aktualizacja posta ze str. 27 http://www.dogomania.pl/forum/11413601-post265.html Czana (w DT Delicja:cool3:)została zaadoptowana jeszcze przed świętami natomiast Lenny (w DT Franiu:loveu:) znalazł się w nowym domu kilka dni temu (rzut beretem od DT). Trzymajcie się moje dzieciaki!:thumbs: . Quote
Cambel&Megi Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 się zmobilizowałam i też pomyślałam, że usystematyzuję :lol: na pierwszej i drugiej stronie zaktualizowane wszystko. Dzięki Ewciu za ten spis, znacznie mi ułatwił pracę.. :lol: aaa i jeśli jakieś wątki mają bannery, a ja napisałam, że ich nie ma, to proszę wklejcie tu, bo już nie mam siły przekopywać wątku/ów. Quote
ewatr Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Cambel&Megi napisał(a):się zmobilizowałam i też pomyślałam, że usystematyzuję :lol: na pierwszej i drugiej stronie zaktualizowane wszystko. Dzięki Ewciu za ten spis, znacznie mi ułatwił pracę.. :lol: aaa i jeśli jakieś wątki mają bannery, a ja napisałam, że ich nie ma, to proszę wklejcie tu, bo już nie mam siły przekopywać wątku/ów. No i tak trzymac Cambel :cool2: Jak cos tam jeszcze doszukam z banerków to dam znać ;) Quote
ewatr Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Nasze Kundelkowe kociaki na forum miau :p zapraszamy rowniez do odwiedzin Miau.PL :: Zobacz temat - Czy cuda sie zdarzaja? 3 białaczkowe w schronisku ... dalsze losy Omarka : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4110814#4110814 Miau.PL :: Zobacz temat - Czako żyje dzięki Wam. Do szczęścia brak tylko domku !!! Miau.PL :: Zobacz temat - Bezoczki z "Kundelka" czekaja na dom Miau.PL :: Zobacz temat - Trikolorka z przedłużonym włosem 3 mce szuka domu Miau.PL :: Zobacz temat - Klub Kotów Kundelkowych. Już jest nas ponad 100... Miau.PL :: Zobacz temat - Zaniedbany długowłosy szuka doświadczonego domu Miau.PL :: Zobacz temat - Melcia Istnycud. Cud, że żyje :)))) Miau.PL :: Zobacz temat - Na zimowe chłody najlepsze... Jagody (2 czarne, 7,5 mies.) Quote
ewatr Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Nasze kundelkowe słonka tak sie ładnie prezentuja w Gazecie Wyborczej 24-25 stycznia 2009 :p Quote
Moniek193 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Musze te gazete gdzies jeszcze dostac:diabloti:Nie ma bata:diabloti: Quote
ewatr Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Skatowany Cygan :-( trzymamy kciuki za jego życie ... => <= ALLEGRa : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=542602333 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=543558634 Quote
ewatr Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Roznosci do aktualizacji ;) Bannerek Burciaka od Pauliny :loveu: i wczesniejszy od Psiulki :smile: Depulek tez ma nowe komplety bannerków :smile: pozyczone nie kradzione ...........czyli z podpisu psiulki :smile: szczeniorki 2 Bannerek dla Kreci od Selenne :loveu: Ramzeskowe bannerki od Pauliny : .............................................................................................. Ma juz dom !!! nasz Jędrula ma także swój wątek : http://www.dogomania.pl/forum/f28/tr...zeszow-123676/ i banerek : ................................................................................................... Quote
ewatr Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Cepelia na allegro : Cepelia owczarek collie w schronisku Quote
ewatr Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Owczarki niemieckie w schronisku Rzeszowskim ! Cyrus prawie owczarek :) podmieniona aukcja za Lole dlatego takie zdjecie sie chwilowo pojawia ;) Quote
ewatr Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Bokser Amper Niebieskooka Nikita w typie husky syberyjski Quote
ewatr Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pojawiła sie nowa strona do ogłoszen rzeszowskich ;): a-search.pl - Ogłoszenia Rzeszów, praca, nieruchomości, oferty pracy, dom, mieszkanie, anonse artykuł w dzisiejszych Nowinach : Quote
ewatr Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Musiałam sobie gdzies podlinkowac strone schroniska :eviltong: sorry ale inaczej nie umie :evil_lol: a stary bannerek schroniskowy zniknął :placz: ? Quote
ewatr Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Filmoteka :lol: naszych milusinskich : Dzieci Carycy YouTube - Obraz 088 Pudzian i reszta YouTube - Obraz 085 dziewczyny z gabinetu YouTube - Obraz 080 Sojer YouTube - Obraz 033 Quote
Recommended Posts