Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moniek193']A mozna by bylo kupic to u nas w schronie??:roll:I odrazu sobie wziac bez przesylki czy cos tam??:roll:Jak ktos tam jest czestym gosciem??:roll:

Mysle ze odebrac by mozna jak najbardziej :lol:

ale zamowic to juz trzeba u Agnieszki i wybrac kalendarz i zapłacic za niego na konto podane na aukcji ...jednym słowem najpierw trzeba sie skontaktować na maila [email protected]

Posted

ewatr napisał(a):
Kurcze ja cos za szybka jestem na to dogo :diabloti:
odpowiadam zanim ktos zdąrzy zapytac :eviltong:;)

Moniek odpowiedz powyzej ...

Jasnowidz:diabloti: Hehe
Aha czyli wszystko zalatwaimy i tak przez net, a jak cos odbiore sobie sobie na miejscu bo chyba sie skusze;)

Posted

się zmobilizowałam i też pomyślałam, że usystematyzuję :lol: na pierwszej i drugiej stronie zaktualizowane wszystko. Dzięki Ewciu za ten spis, znacznie mi ułatwił pracę.. :lol:

aaa i jeśli jakieś wątki mają bannery, a ja napisałam, że ich nie ma, to proszę wklejcie tu, bo już nie mam siły przekopywać wątku/ów.

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
się zmobilizowałam i też pomyślałam, że usystematyzuję :lol: na pierwszej i drugiej stronie zaktualizowane wszystko. Dzięki Ewciu za ten spis, znacznie mi ułatwił pracę.. :lol:

aaa i jeśli jakieś wątki mają bannery, a ja napisałam, że ich nie ma, to proszę wklejcie tu, bo już nie mam siły przekopywać wątku/ów.

No i tak trzymac Cambel :cool2:
Jak cos tam jeszcze doszukam z banerków to dam znać ;)

Posted

Roznosci do aktualizacji ;)

Bannerek Burciaka od Pauliny :loveu:

i wczesniejszy od Psiulki :smile:

Depulek tez ma nowe komplety bannerków :smile:

pozyczone nie kradzione ...........czyli z podpisu psiulki :smile:

szczeniorki 2

Bannerek dla Kreci od Selenne :loveu:

Ramzeskowe bannerki od Pauliny :

..............................................................................................

Ma juz dom !!!

nasz Jędrula ma także swój wątek :

http://www.dogomania.pl/forum/f28/tr...zeszow-123676/

i banerek :

...................................................................................................

• 2 weeks later...
Posted

Musiałam sobie gdzies podlinkowac strone schroniska :eviltong: sorry ale inaczej nie umie :evil_lol: a stary bannerek schroniskowy zniknął :placz: ?