Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ja nie umiem:oops:
moge komus wyslac filmik
dom w Warszawie jest sprawdzony i jest wszystko w porzadku - super warunki

burbono czy dowiedzialas sie czegos w kwestii transportu do tej Pani ?

Posted

powiem szczerze, ze ja bym go chetnie oddala jak najszybciej OCZYWISCIE W SPRAWDZONE WARUNKI a takie są - teraz kwestia tego jak szybko jest w stanie zmobilizowac się ta Pani z Cz-wy
raz, ze jeszcze chwila go nie oddam, dwa jutro do mnie przyjezdza mlody CC i dwa CC i on to juz chyba niedobre warunki :roll:

Posted

[quote name='GameBoy']
powiem szczerze, ze ja bym go chetnie oddala jak najszybciej OCZYWISCIE W SPRAWDZONE WARUNKI a takie są - teraz kwestia tego jak szybko jest w stanie zmobilizowac się ta Pani z Cz-wy
raz, ze jeszcze chwila go nie oddam, dwa jutro do mnie przyjezdza mlody CC i dwa CC i on to juz chyba niedobre warunki :roll:

wiem czemu: boisz się zakochac:-(
jeśli będzie miał fantasyczne warunki

jednak Pekińczyk przy dużym psie to ryzyko i następny Cane Corso-co prawda Twoja Hexunia jest dużym mieszańcem-ale jest ogromna-starczy jak łapą pacnie i po psie-nawet w zabawie czy niechcący

Posted

moja Hexa jest z lewego miotu z jednej z hodowli(drugi miot suki w roku) wiec wcale nie jest takim mieszancem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ten drugi CC bedzie do adopcji ale moja suka jest nauczona, ze malych pieskow nie wolno meczyc a obawiam sie, ze to bedzie totalny dzikus

Posted

[quote name='GameBoy']
moja Hexa jest z lewego miotu z jednej z hodowli(drugi miot suki w roku) wiec wcale nie jest takim mieszancem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ten drugi CC bedzie do adopcji ale moja suka jest nauczona, ze malych pieskow nie wolno meczyc a obawiam sie, ze to bedzie totalny dzikus
Game Boy to jest Cane Corso:

może w avku jest słabsza fotka i zupełnie nie przypomina Cane Corso-duży mieszaniec:loveu:-to na pewno
a duży szczeniak delikatny nie jest-to od razu Ci powiem-łapa i pazury jak diabli, chyba że 24 na dobę będziesz stała nad nimi:evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):

ale ni ma papierków wiec jest kundlem tak jak nasze dogomaniackie (w większosci oczywiście)"rasowce:eviltong: no i testów dna nie robilas wiec nie wiadomo kto był ojcem:eviltong:

ja mam 3 kundle i jestem bardzo zadowolona:diabloti:

Posted

Okta ona na zdjeciu w avacie ma 3 m-ce teraz ma niecale 5 i pol
wiem, jak wyglada CC naprawde nie musisz mi wklejac fotek

suka wazy teraz 30 kilo ma pazury jak szpony i prawie 60 cm w klebie a mimo to zapewniam Cie ze nie musze nad nia stac ona wie co jej wolno

nie polecam tez stawiania obok siebie zdjec CC kopiowanego i z uszami bo to zawsze nie niekorzysc niecietego;)

Posted

[quote name='GameBoy']
no ta idealnie pasuje! od razu widac-ale biedactwo ma chyba trzecią powiekę-Twoja nie ma takich problemów-widzę na zdjęciu:)
a pseudo to pseudohodowla-dlatego Twoja się róźni-ale co tam! uratowałaś ją-to jest najważniejsze!:lol:

a ten maluszek mnie rozluźnia:loveu:

Posted

Okta moj pies nie jest z pseudohodowli.... ale papieow nie ma wiec oczywiscie jest mieszancem
mozesz mi powiedziec czym moja sie rozni? chetnie poznam Twoje zdanie

Posted

GameBoy napisał(a):

Okta moj pies nie jest z pseudohodowli.... ale papieow nie ma wiec oczywiscie jest mieszancem
mozesz mi powiedziec czym moja sie rozni? chetnie poznam Twoje zdanie

aaa czyli prawdziwa-ja myślałam że jest z pseudohodowli uratowana:roll::-(

Posted

Okta pisze 2 gi raz, Hexa jest z lewego miotu z hodowli( suka zostala pokryta drugi raz - miot nie zgloszony) i miala sluzyc do rozrodu szczeniat bezpapierowych i papierowych na podrzutke ale o tym dowiedzialam sie duzo pozniej jak juz odzyskalam jej ksiazeczke ze szczepieniami itd
jak podpisywalam umowe adopcyjna to tez o tym nie wiedzialam, psy poprostu byly zabrane ze stodoly

Posted

GameBoy napisał(a):

Okta pisze 2 gi raz, Hexa jest z lewego miotu z hodowli( suka zostala pokryta drugi raz - miot nie zgloszony) i miala sluzyc do rozrodu szczeniat bezpapierowych i papierowych na podrzutke

no tak teraz już wiem:sadCyber: