GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 to ja nie umiem:oops: moge komus wyslac filmik dom w Warszawie jest sprawdzony i jest wszystko w porzadku - super warunki burbono czy dowiedzialas sie czegos w kwestii transportu do tej Pani ? Quote
LittleMy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ja tez nie umiem, ale sie madrze, bo tak slyszalam :p fajnie,ze domek fajny.... to niedlugo trzeba jakas decyzje podjac? Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 powiem szczerze, ze ja bym go chetnie oddala jak najszybciej OCZYWISCIE W SPRAWDZONE WARUNKI a takie są - teraz kwestia tego jak szybko jest w stanie zmobilizowac się ta Pani z Cz-wy raz, ze jeszcze chwila go nie oddam, dwa jutro do mnie przyjezdza mlody CC i dwa CC i on to juz chyba niedobre warunki :roll: Quote
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='GameBoy'] powiem szczerze, ze ja bym go chetnie oddala jak najszybciej OCZYWISCIE W SPRAWDZONE WARUNKI a takie są - teraz kwestia tego jak szybko jest w stanie zmobilizowac się ta Pani z Cz-wy raz, ze jeszcze chwila go nie oddam, dwa jutro do mnie przyjezdza mlody CC i dwa CC i on to juz chyba niedobre warunki :roll: wiem czemu: boisz się zakochac:-( jeśli będzie miał fantasyczne warunki jednak Pekińczyk przy dużym psie to ryzyko i następny Cane Corso-co prawda Twoja Hexunia jest dużym mieszańcem-ale jest ogromna-starczy jak łapą pacnie i po psie-nawet w zabawie czy niechcący Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 moja Hexa jest z lewego miotu z jednej z hodowli(drugi miot suki w roku) wiec wcale nie jest takim mieszancem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ten drugi CC bedzie do adopcji ale moja suka jest nauczona, ze malych pieskow nie wolno meczyc a obawiam sie, ze to bedzie totalny dzikus Quote
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='GameBoy'] moja Hexa jest z lewego miotu z jednej z hodowli(drugi miot suki w roku) wiec wcale nie jest takim mieszancem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ten drugi CC bedzie do adopcji ale moja suka jest nauczona, ze malych pieskow nie wolno meczyc a obawiam sie, ze to bedzie totalny dzikus Game Boy to jest Cane Corso: może w avku jest słabsza fotka i zupełnie nie przypomina Cane Corso-duży mieszaniec:loveu:-to na pewno a duży szczeniak delikatny nie jest-to od razu Ci powiem-łapa i pazury jak diabli, chyba że 24 na dobę będziesz stała nad nimi:evil_lol: Quote
andzia69 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 GameBoy napisał(a):moja Hexa jest z lewego miotu z jednej z hodowli(drugi miot suki w roku) wiec wcale nie jest takim mieszancem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ni ma papierków wiec jest kundlem tak jak nasze dogomaniackie (w większosci oczywiście)"rasowce:eviltong: no i testów dna nie robilas wiec nie wiadomo kto był ojcem:eviltong: ja mam 3 kundle i jestem bardzo zadowolona:diabloti: Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Okta ona na zdjeciu w avacie ma 3 m-ce teraz ma niecale 5 i pol wiem, jak wyglada CC naprawde nie musisz mi wklejac fotek suka wazy teraz 30 kilo ma pazury jak szpony i prawie 60 cm w klebie a mimo to zapewniam Cie ze nie musze nad nia stac ona wie co jej wolno nie polecam tez stawiania obok siebie zdjec CC kopiowanego i z uszami bo to zawsze nie niekorzysc niecietego;) Quote
Agnie Koty Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Pezesympatyczne i urodziwe towarzystwo, kocurek pierwsza klasa! A malizna po prostu do zjedzenia....:lol: Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 a kocurek podobno jest na wyraz wysoki, tak mi ostatnio wet prawil jak go szczepilam, ze strasznie dlugonogi jest :eviltong: Quote
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='GameBoy'] no ta idealnie pasuje! od razu widac-ale biedactwo ma chyba trzecią powiekę-Twoja nie ma takich problemów-widzę na zdjęciu:) a pseudo to pseudohodowla-dlatego Twoja się róźni-ale co tam! uratowałaś ją-to jest najważniejsze!:lol: a ten maluszek mnie rozluźnia:loveu: Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Okta moj pies nie jest z pseudohodowli.... ale papieow nie ma wiec oczywiscie jest mieszancem mozesz mi powiedziec czym moja sie rozni? chetnie poznam Twoje zdanie Quote
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 GameBoy napisał(a): Okta moj pies nie jest z pseudohodowli.... ale papieow nie ma wiec oczywiscie jest mieszancem mozesz mi powiedziec czym moja sie rozni? chetnie poznam Twoje zdanie aaa czyli prawdziwa-ja myślałam że jest z pseudohodowli uratowana:roll::-( Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Okta pisze 2 gi raz, Hexa jest z lewego miotu z hodowli( suka zostala pokryta drugi raz - miot nie zgloszony) i miala sluzyc do rozrodu szczeniat bezpapierowych i papierowych na podrzutke ale o tym dowiedzialam sie duzo pozniej jak juz odzyskalam jej ksiazeczke ze szczepieniami itd jak podpisywalam umowe adopcyjna to tez o tym nie wiedzialam, psy poprostu byly zabrane ze stodoly Quote
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 GameBoy napisał(a): Okta pisze 2 gi raz, Hexa jest z lewego miotu z hodowli( suka zostala pokryta drugi raz - miot nie zgloszony) i miala sluzyc do rozrodu szczeniat bezpapierowych i papierowych na podrzutke no tak teraz już wiem:sadCyber: Quote
Recommended Posts