Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

powiem jedno, co dla pokera bedzie zrozumiale. Bella jest ladniejsza od Iryska, ale tylko z mordki, hihi. dalej warczy na Bonuska biednego?

Posted

Ja ją tak niesamowicie pokochałam :loveu:,że aż sama nie mogę uwierzyć w to,że aż tak .Każdy ,kto ją widzi jest zachwycony.OJ,będzie ostra selekcja domku :cool3:

Posted

dzisiaj jadąc do pracy przed 9,00 widziałam na Powstańców na skwerku na rondzie baardzo podobna sunię do Belli, zastanawiałam się czy to przypadkiem nie była Bella?

Posted

Dzisiaj widziałam tą druga sunieczkę (gładkowłosa) należąca do tej całej trójki z interwencji.
Ona została przeniesiona z boksu na szczeniakarnię ale będzie przebywać w ramach socjalizacji trochę w biurze.Siedziała ślicznie na krzesełku i się nawet trochę tuliła do Belli1.Czeka ją zabieg , bo ma problem z oczkiem.
Poker może założysz jej watek ? bo ona nie ma nic biedulka :-(

Posted

iwa77,ale ja nie bywam w schronisku i nie potrafię o suni niczego powiedzieć.
Może któraś z bywalczyń schronu założy jej wątek? porobi więcej zdjęć i będzie relacjonowac jej sytuację na bieżąco?

Posted

Bellunia próbowała dziś bawić się zabawką :multi:,zaczęła też wąchać trawnik i nawet na nim się wykoo i wysioo,grzeczna dziewczynka.
Ale jest o mnie zazdrosna,warczy nawet na męża,nie mówiąc o kocie i Dolarze.
Muszę ją trochę do pionu ustawiać.
Ale i tak UWIELBIAM JĄ :loveu::loveu:

Posted

Poker napisał(a):
warczy nawet na męża,nie mówiąc o kocie i Dolarze.

tiaaa, skąd ja to znam :shake:
niektórzy rodzą się z głębokim przekonaniem, że to oni są przodownikami stada i wielkość ciała nie ma tu nic do reczy :cool3:

Posted

Poker napisał(a):
Bellunia próbowała dziś bawić się zabawką :multi:,zaczęła też wąchać trawnik i nawet na nim się wykoo i wysioo,grzeczna dziewczynka.
Ale jest o mnie zazdrosna,warczy nawet na męża,nie mówiąc o kocie i Dolarze.

a jak sie oducza psa bycia zazdrosnym o inne ? bo mi nie wychodzi :shake:

Posted

serce mi pęka jak to robię,ale jak się pcha na 1.miejsce i nie dopuszcza do mnie moich rewzydentów,to po prostu każę jej odejść albo ją odsuwam.Zazdrości pewnie jej nie oduczę,ale przynajmniej musi się nauczyć,że nie ona rządzi.
Mam nadzieję,że ta zaborczość z czasem jej minie.Ona po prostu dopiero teraz chyba czuje co znaczy mieć pańcię,która wycałuje,ponosi na rączkach,da jesc z rączki.
Rozpuszczam ją trochę,ale jest chuda i z apetytem nadal niestety nie jest najlepiej.Mam wrażenie ,że to ciągle z powodu stresu.W konńcu jest u nas dopiero 5 dni.

Posted

Mała jeszcze jest na socjalizacji,a 25 kwietnia mam umówioną sterylkę w schronie.Nawet mąż powiedział,że od razu po sterylce nie mozna jej oddawać,bo to za dużo stresów.Ale niedługo zacznę szukać jej domu.
Bellinda poczuła się gospochą, bo szczeka na obce osoby wchodzące do domu i na kota.
Z jedzeniem niestety nienajlepiej.Czystość zachowuje.
KOCHAM JĄĄĄĄĄĄ :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Poker- z tą zazdrością i zaborczością w stosunku do futrzanych rezydentów to prawie normalka u schroniskowych psiaków :cool1: U mnie to samo! :shake: I najgorsze jest to, że zielonego pojęcia nie mam, jak tego oduczyć!!!:placz:

Posted

Bellissima ma się dobrze.Obszczekuje pana na wszelki wypadek.Dziś nie poznała Dolara po strzyżeniu i też poćwiczyła głosik :evil_lol:
Ale ogólnie nie jest hałaśliwa,pcha się do pieszczot głównie do mnie.Zaczyna się bawić zabawkami.Je lepiej.
Moje słoneczko :loveu:

Posted

małej minął pierwszy stres i niestety zaczęła siusiać w domu :mad: ,mimo że wychodzę z nią kilka razy dziennie .Będę musiała jeszcze częściej z nią chodzić. Łażę z nią po trawnikach,bo sama nie chce i na butach przynoszę do domu "fanty" :angryy: , ale czgo się nie robi dla takiego malucha :roll: