Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negri_2008 napisał(a):
trzeba by obmyśleć jakiś plan ratunku dla Keksa :shake:

Zgadzam sie biedaczek marnieje w oczach :shake: szukamy tymczasu albo hoteliku? Jestem w stanie co miesiac składać sie na Kesika żeby tylko go wyciągnąc z tego schronu...

Posted

Ja finansowo wiele nie zdziałam, bo mam mnóstwo innych zobowiazań.
Jeżeli jednak udałoby się znaleźć jakis płatny tymczas, na pewno nie zostawię Keksa bez pomocy ;)

Proponuję rozpocząć akcję podnoszenia wątku po to, aby jak najwięcej cioteczek zauważyło Keksa. We dwie wiele nie zdziałamy :shake:.

Przydałby się jakiś fajny tekst do allegro i ogłoszeń. Te ogłoszenia, które ja robiłam już powygsały lub się opatrzyły.

Zacznijmy może od podnoszenia wątku :razz:

Posted

Oki zaczniemy podrzucać wątek z całej siły... ja zaraz zrobię ogłoszenie na ale. gratce może pomoże i popytam wśród znajomych będe wrecz błagac może ktoś sie zlituje nad Keksikiem :roll: ja nie mogę go wziąśc pomijajac juz ta odległość jak mnie do niego dzieli to mam w domu dwie suczki jedna na tymczasie jedną własna i mój juz mi łeb suszy bo jeszcze mnóstwo innych zwierzaków słodziaków:razz: zobaczymy
Wiesz dobrze ze przynajmniej we dwie jesteśmy na nas Keksiolek moze liczyć, a jak się postaramy to na pewno coś sie uda choćby to był tymczas :razz: trzymam mocnoooooo kciuki miziaki od cioteczek Keksiu i juz sie biore za ogłoszenie ciebie gdzie sie da :loveu:

Posted

[quote name='agnieszkareuter']ja zaraz zrobię ogłoszenie na ale. gratce
alegratkę trzeba będzie wyróżnić, żeby nie zginęła w tłumie.;)
Na jakieś niewielkie wyróżnienie znajdę pieniążek. Możemy na razie płacić za wyróżnienie na spółkę, żeby nie obciażało jednej osoby.
Ważne jet, żeby wyróżnienie działało cały czas.
Co Ty na to?

I to co bardzo ważne: czy dane do kontaktu w sprawie Keksa są aktualne?? Nic sie nie zmieniło????
Czy może ktoś to potwierdzić?????

Mam już pomysł na tekst do ogłoszeń i ewentualnego allegro dla Keksa. Postaram się jak najszybciej wstawić go na wątek.

W kupie raźniej, cioteczki łączmy się :cool1:

Posted

Aska7 napisał(a):
Hmm, przepraszam, ale czy możesz zmienić "ó" na "u" w wyrazie "wulkan" w tytule ogłoszenia :oops:

Hihihi juz zmieniłam :oops: tak sie spieszyłam zeby zrobić te ogłoszenie że leciałam jak szło po klawiaturze i nawet nie zauważyłam że taką gafę zrobiłam :oops: upss przepraszam i dziękuje :eviltong:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Ja kto jest, że ja lubię takie szorstkie, kudłate mordeczki a w domu mam dwa łychole :evil_lol:

A no tak bywa ja uwielbiam szorsciakowe , boksiowe i łowczarkowate ale na widok każdego sie wzruszę i chce zeby był mój a w domku mam nie wiadomo co :razz: bo tyle w tym ras... no i miejsca zdecydowanie za mało :roll: