Negri_2008 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Cioteczki Keksikowe, mam pytanie; na stronie www schroniska w którym siedzi Keksik znalazłam śliczną wzruszającą fotkę Keksa za kratkami :-( Pomyślałam, że warto ją wstawić do ogłoszeń, bo może poruszy czyjeś serce. Jednak rozmiat foty jest za mały, żeby wkleić w ogłoszenie :shake: Czy byłby problem, żeby to zdjęcie wstawic tu, na dogo? Quote
Negri_2008 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Przepraszam ale dopiero dzisiaj mogłam ruszyć z ogłoszeniami dla Keksa. Wieczorem lub jutro podam nazwy wszystkich stron, na których umieściłam ogłoszenia. Tytuł: Keks - prawdziwe ciacho posród psiaków ;) Quote
Aska7 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Jeśli trzeba pokryć jakieś koszty ogłoszeń to daj znać, bo ja to matoł informatyczny jestem, ale pomogę jak mogę :) finansowo Quote
Negri_2008 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ja to taki matołek w połowie jestem :oops: bo np. nie umiem wystawić aukcji na allegro a bardzo by się Keksowi przydało. Może ktoś takie allegro wystawić ????? :modla: Quote
Mantis Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Negri_2008 napisał(a):Tytuł: Keks - prawdziwe ciacho posród psiaków ;) Rewelacyjny tytuł :grin: Negri, bardzo dziękuję za pomoc w ogłaszaniu naszego ciacha :loveu: Na stronce trzeba kliknąć na miniaturkę, żeby zobaczyć właściwe zdjęcie, widocznie Twoja przeglądarka się zbuntowała. Bardzo proszę, chcesz - masz :) Na Allegro ja Keksiątko wystawię :) Quote
Negri_2008 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Keksol jak na razie ma ogłoszenia na: bono.polska.pl pineska.pl animalia.pl wegetarianie.pl gielda.abi.pl gumtree.pl petword.pl jutro rano dorobię jeszcze kilka ogłoszeń :lol: Dzięki za fotę, jest wzruszająca i warto ją wykorzystać ;) Quote
Negri_2008 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1794402_keks_ciacho_posrod_psiakow.html]Keks - ciacho po Quote
Negri_2008 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 w poscie wyzej miał byc link do alegratki :oops: ale jakiś dziwny się wyświetlił dałam dodatkowe ogłoszenia na: gieldaogłoszeń.pl adopcje mójpupil.pl przygarnijzwierzaka przygarnij adopcjapsa.pl pupile e-ziwrzak schroniskoaleokazja e-oferty Gdyby miał allgro to zwiększyłoby ogromnie jego szanse na adopcję. Zaciskamy kciuki i czekamy na telefony:kciuki: Quote
Mantis Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Wow, Negri, ile ogłoszeń :lol: Dziękuję No niestety, Allegro nie zapewnia skutkującego domkiem zainteresowania :shake: Keksiątko pojawia się tam od dawna i... nic :( Negri, może Ty będziesz "dobrym duszkiem" dla naszego uroczego kudłacza ;) :loveu: Quote
agnieszkareuter Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Bardzo się ciesze że u Keksika wkońcu coś ruszyło Te kudłate cudo w tak krótkim czasie zmarniało ... szkoda kudłaczka ... Ciotki jestem z wami:p Quote
Negri_2008 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Krótko jestem na dogo ale już wiem, że trzeba być cierpliwym i nie poddawać się. Takie cudeńko znajdzie swojego kochanego człowieka, tylko trzeba poczekać :cool1: Quote
Negri_2008 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Cześć Keksiu ;) Czy ktoś po Ciebie zadzwonił? Pakujesz manatki? :razz: Quote
agnieszkareuter Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 I znów Keksiolku u ciebie cisza :shake: Quote
Negri_2008 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ja jestem ;) I cały czas wyglądam dobrych wieści Quote
agnieszkareuter Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Negri_2008 napisał(a):Ja jestem ;) I cały czas wyglądam dobrych wieści Ja też, ja też Quote
agnieszkareuter Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Oj Keksiolu nie masz szcześcia :placz: wypatruj domku wkoncu znajdzie się ktoś kto Cię pokocha całym sercem i zabierze do domciu ... A tymczasem Keksiu podrzucam ... Quote
togaa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dopiero teraz tu trafiłam. Ale cudo biszkoptowe.....!!! I tak długo w schronie...? Niewiarygodne..!!! Quote
agnieszkareuter Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Tak dawno cię nikt Keksiu nie odwiedził :-( Chodz Keksiku idziemy na poranny spacerek... pobawimy się troszke na śnieżku :multi: Quote
agnieszkareuter Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 I co Keksiu powtórka z wczoraj ? idziemy na spacerek?:painting: a potem wdepniemy na jakieś pożywne śniadanko :sabber: i pójdziemy poleżeć brzuchem do góry :sleep2:..... Quote
Recommended Posts