Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja muszę się pochwalić iż dorobiłam się lepszego aparatu i już nie muszę marudzić na ten stary złom:evil_lol: I od wczoraj stałam się posiadaczką Canona Eos 400D , mam nadzieje,że za pół roku będzie mnie stac na lepszy obiektyw niż jest teraz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']A ja muszę się pochwalić iż dorobiłam się lepszego aparatu i już nie muszę marudzić na ten stary złom:evil_lol: I od wczoraj stałam się posiadaczką Canona Eos 400D , mam nadzieje,że za pół roku będzie mnie stac na lepszy obiektyw niż jest teraz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
witaj w gronie canoniarzy ;)

i pokazuj pierwsze fotki !

Posted

[quote name='KaRa_']A ja muszę się pochwalić iż dorobiłam się lepszego aparatu i już nie muszę marudzić na ten stary złom:evil_lol: I od wczoraj stałam się posiadaczką Canona Eos 400D , mam nadzieje,że za pół roku będzie mnie stac na lepszy obiektyw niż jest teraz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[B][I]haha ja tez mam taką nadzieję :evil_lol:[/I][/B]
[B][I]EOS-y 400D górą :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[B][I]a jak obsługa? :cool3:[/I][/B]

Posted

Póki co pierwsze fotki nie ciekawe nie wiem jak zrobić by zdjęcia nie traciły przy zmniejszaniu jakości, czy ma np. na to wpływ to iż jest nastawione na najlepszą i największą jakość??

[IMG]http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/IMG_0271.jpg[/IMG]

[IMG]http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/IMG_0328.jpg[/IMG]

[IMG]http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/poljuanh10.jpg[/IMG]

Posted

Canona już wcześniej miałąm ale zwykłego sx100is czy jakoś tak i powiem Wam,że jak dla mnie aparat do kitu w ciągu pół roku dwie naprawy obiektywu bo jest tak wrażliwy więc trudno mi się było zdecydować również na lustro Canona ale odważyłam się no i zobaczymy czy dobrze czy też źle.

Posted

[quote name='KaRa_']Canona już wcześniej miałąm ale zwykłego sx100is czy jakoś tak i powiem Wam,że jak dla mnie aparat do kitu w ciągu pół roku dwie naprawy obiektywu bo jest tak wrażliwy więc trudno mi się było zdecydować również na lustro Canona ale odważyłam się no i zobaczymy czy dobrze czy też źle.[/quote]

ja miałem wcześniej Canona A540 i do tej pory go mam, spisuje się nadal bez zarzutu :)

Teraz 400D i też jak na razie spisuje się na medal :)

Posted

[quote name='kaasik91']KaRa ale Ci zazdroszczę Canon Eos 400D to moje marzenie:roll: a fotki fajne! Zobaczysz za jakiś czas będziesz robić takie super, że sama nie uwierzysz:evil_lol:[/quote]
[B][I]heh mi to coraz gorsze wychodzą :shake:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]heh mi to coraz gorsze wychodzą :shake:[/I][/B][/quote]
Ciesz się, że przez komputer nie można nikogo kopnąć w pewną część ciała:eviltong: ja bym chciała robić coraz "gorsze" zdjęcia takie jak Ty:evil_lol:

Posted

[quote name='kaasik91']Ciesz się, że przez komputer nie można nikogo kopnąć w pewną część ciała:eviltong: ja bym chciała robić coraz "gorsze" zdjęcia takie jak Ty:evil_lol:[/quote]
[B][I]ja jestem kobieta jakby co, więc kopanie w jajka odpada :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[B][I]mi tylko pierwsza sesją jaką zrobiłam Brutusowi się podoba...reszta jest do bani :shake:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]
mi tylko pierwsza sesją jaką zrobiłam Brutusowi się podoba...reszta jest do bani :shake:[/I][/B][/QUOTE]

to może zamiast biadolić dojdziesz dlaczego tak się stało? :razz:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]ja jestem kobieta jakby co, więc kopanie w jajka odpada :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[B][I]mi tylko pierwsza sesją jaką zrobiłam Brutusowi się podoba...reszta jest do bani :shake:[/I][/B][/quote]

Wiem, że jesteś kobietą (nie o tą część ciała chodziło:eviltong:). Ja mam kilka według mnie fajny zdjęcia ale to jest garstka, reszta jest do d***:placz: ale i tak robie tysiące w nadziei, że coś mi się uda:roll: Najważniejsza jest wiara (to teraz palnęłam:lol:)

Posted

[quote name='Justa']to może zamiast biadolić dojdziesz dlaczego tak się stało? :razz:[/quote]
[B][I]nie wiem czy coś przestawiła i nie umiem tego odstawić czy jak...:roll:[/I][/B]
[B][I]wiecie, że jak coś przez dłuższy czas nie wychodzi to potem już się nie chce tego robić?jeszcze trochę i tak będę miała...[/I][/B]

[B][I]może na zlocie ktoś kto się zna mi pokaże...bo teraz sprawdzam każde ustawienia w różnych oświetleniach i ciągle mi czegoś brakuje....[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]nie wiem czy coś przestawiła i nie umiem tego odstawić czy jak...:roll:[/I][/B]
[B][I]wiecie, że jak coś przez dłuższy czas nie wychodzi to potem już się nie chce tego robić?jeszcze trochę i tak będę miała...[/I][/B]

[B][I]może na zlocie ktoś kto się zna mi pokaże...bo teraz sprawdzam każde ustawienia w różnych oświetleniach i ciągle mi czegoś brakuje....[/I][/B][/QUOTE]

a konkretnie? może pokaż fotki, będzie łatwiej coś wymyślić wspólnie co tam namieszałaś ;)
może wtedy (1 sesja) miałaś fajne warunki oświetleniowe? fajne, miękkie, zastane światełko? a teraz o takie cieżko, bo non stop grzeje słońce :shake: