malagos Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 To ja przy okazji.... :oops: U nas też będzie festyn, tym razem ekologiczny, połączony z Dniem Dziecka. 1 czerwca na błoniach rzeki Orzyc, w Krasniosielcu za Makowem Mazowieckim. Moze ktoś ma tu "po drodze", moze będzie w sąsiedztwie?... Zaopraszem jako jeden z organizatorów. Loterię i ulotki zapewnia Stowarzyszenie "Niczyje", czyli dziewczyny działajace w Ostrowi Maz. Ale wszyscy mile widziani :cool3: :multi: Napiasałam tez do "Viva!" i "Bociana", ale na razie bez odpowiedzi. Quote
EVA2406 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 malagos napisał(a):To ja przy okazji.... :oops: U nas też będzie festyn, tym razem ekologiczny, połączony z Dniem Dziecka. 1 czerwca na błoniach rzeki Orzyc, w Krasniosielcu za Makowem Mazowieckim. Moze ktoś ma tu "po drodze", moze będzie w sąsiedztwie?... Zaopraszem jako jeden z organizatorów. Loterię i ulotki zapewnia Stowarzyszenie "Niczyje", czyli dziewczyny działajace w Ostrowi Maz. Ale wszyscy mile widziani :cool3: :multi: Napiasałam tez do "Viva!" i "Bociana", ale na razie bez odpowiedzi. Bardzo lubię te okolice. Kiedy ten festyn? Może uda się wpaść ;) Quote
malagos Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 O, ale by było fajnie :multi: Festyn jest 1 czerwca, ja będe przy stoisku Ośrodka Doradztwa Rolniczego, jako pracownik of course :roll: Quote
EVA2406 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 malagos napisał(a):O, ale by było fajnie :multi: Festyn jest 1 czerwca, ja będe przy stoisku Ośrodka Doradztwa Rolniczego, jako pracownik of course :roll: A w jakich godzinach? i podaj mi na pw swój tel Quote
anouk92 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 fona napisał(a):Mam pierwszą torbę fantów, czeka na Zmysła :) Super! Dziękujemy:loveu: Quote
Zmysł Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 fona napisał(a):Mam pierwszą torbę fantów, czeka na Zmysła :) Kiedy mogę odebrać? Quote
Zmysł Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 fona napisał(a):No na sobote chyba jestesmy umowieni ;) a jakąś godzinę mamy wyznaczoną?:oops::oops: Quote
Zmysł Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 fona napisał(a):Nie chyba ;) To jeszcze jutro sie umowimy A mogę jutro wieczorkiem podjechać? Quote
malagos Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 EVA2406 napisał(a):A w jakich godzinach? i podaj mi na pw swój tel może jednym samochodem przyjedziecie w kilka osób? To tylko 100 km od Warszawy, ale by mi było miło! :multi: Piszę pw z telefończykiem :cool3: Quote
fona Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 niestety, jutro w pracy bede moze przyszly tydzien w takim razie? Quote
Selenga Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Agnie Koty napisał(a):ni, ni, żadne metro... Ja rzadko bywam w Warszawie, moja przyjaciółka pracuje po prostu na Wołoskiej. Ja to wyślę, tylko doczytam do kogo...:oops: Agnie, jeśli jeszcze nie wysłałaś to ja mieszkam na Wołoskiej, 1 przystanek od szpitala. Też szykuję karton fantów na festyn, może łatwiej będzie to wszystko razem przekazać. Jakby twoja przyjaciółka podrzuciła do mnie, to dalej już się to bez problemu załatwi. Quote
Zmysł Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 fona napisał(a):niestety, jutro w pracy bede moze przyszly tydzien w takim razie? a w sobotę przed południem? Quote
pakita Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Na chwilę obecną wygląda to tak, że osoby z fretek obiecały coś poprzywozić na nasz zlot, więc po 5 maja powinnam mieć coś dla was w W-wie. Sama dorzucę coś od siebie (mam 2-3 kredki do brwi Clinique - nówki, coś jeszcze sie znajdzie ;) ) oraz koleżanka obiecała pare książek .... Mam nadzieję że trochę uzbieram. Póki co udało mi sie załatwić domek pod W-wą dla jednego dużego psa - trzymajcie kciuki by adopcja doszła do skutku... Quote
fona Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 kredki Clinique koniecznie na bazarku pokazcie wczesniej, bo na pewno uzbiera sie wielsza suma niz za losy Quote
EVA2406 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 malagos napisał(a):może jednym samochodem przyjedziecie w kilka osób? To tylko 100 km od Warszawy, ale by mi było miło! :multi: Piszę pw z telefończykiem :cool3: Jakby ktoś był chętny proszę o kontakt. Quote
Zmysł Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Odebrałem dzisiaj od Fony wielką torbę fantów na festyn. Dziękujemy:loveu: Quote
fona Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Przepraszam, ze musiales czekac :oops: A u mnie stoi pudlo puste na fanty, mam nadzieje, ze sie wkrótce na nowo zapełni. Tylko musze sie z fundacja skontatkowac, ale na razie nie mam jak. Quote
Zmysł Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 fona napisał(a):Przepraszam, ze musiales czekac :oops: A u mnie stoi pudlo puste na fanty, mam nadzieje, ze sie wkrótce na nowo zapełni. Tylko musze sie z fundacja skontatkowac, ale na razie nie mam jak. Jeszcze raz dzięki! A czekałem króciusieńko Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Po 10-tym Maja chcielibyśmy przesłać kolekcję Harlequinów.Czy to ma sens? Waldemar Quote
Zmysł Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 waldi481 napisał(a):Po 10-tym Maja chcielibyśmy przesłać kolekcję Harlequinów.Czy to ma sens? Waldemar Pewnie, że tak. Dziękujemy:loveu: Quote
Agnie Koty Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Selenga napisał(a):Agnie, jeśli jeszcze nie wysłałaś to ja mieszkam na Wołoskiej, 1 przystanek od szpitala. Też szykuję karton fantów na festyn, może łatwiej będzie to wszystko razem przekazać. Jakby twoja przyjaciółka podrzuciła do mnie, to dalej już się to bez problemu załatwi. Ale mnie wyczułaś, dzisiaj zaczęłam pakować i wyciągać. :evil_lol: Wyślę paczkę na anouk92, nie chce nadwyrężać przyjaciółki wysiadaniem z tramwaju. Naszykowałam pluszaki /z metkami, nowiutkie/, figurki psie i biżuterię /nową/. Na dniach powinnam wysłać. Ja po prostu nienawidzę pakować paczek do wysyłki ale zdążę przed loterią.:oops: Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Zmysł,dzięki za odp.To prześlemy na Twój adres ok? W Quote
Recommended Posts