Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']no pewnie, że nie ma na co czekać :shake: ona nie ma za dużo czasu :placz:[/quote]
Malawaszko,nastrajasz nas wybitnie optymistycznie...:roll:

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam :oops:

a tak patrzę na te zdjęcia - to na pewno jest guz wewnątrz? tak wisi jakby był pod sutkiem - no ale nie widać wiele na zdjęciach :oops: macie jakieś informacje od weta co to może być? bo nie wiem co pisać ludziom

Posted

Trochę trudno uwierzyć, że ktoś zostawił psa po tylu latach. Może przyjął do wiadomości ,że psa skradziono. Wierzcie mi - ludzie nie potrafią szukać swoich psów. Kurcze, mam nadzieje, ze właściciel jednak nie jest kamieniem i sie zorietuje - piszesz, że był powiadamiany, tak?
[I]Nic mnie tak nie rozkleja jak stare, niechciane psy[/I]. :-(

Posted

akucha napisał(a):
Wiolu wystawiać ją, czy czekamy do diagnozy?

poczekamy Akuszko,dobrze?

ona taka mała,pokorna,cichutka,nikomu nie chce wadzic,siedzi cichutko na posłaniu,nienachalna,udaje,ze jej nie ma.Łatwo ja pominac i o niej zapomniec :shake:

Posted

markofix napisał(a):
Dajcie znać jak już będzie po badaniach - powiedziałem "a" w razie potrzeby powiem "b", to taka miła i cicha sunia...

witaj Markofix :) juz wiem -Ewa mi mowila,ze odwiedziles nasze pieski.
Badania przelozone,bo suczka dostaje antybiotyk,ma ropien,tam na tym guzie,na dniach peknie...

Posted

brazowa1 napisał(a):
poczekamy Akuszko,dobrze?

ona taka mała,pokorna,cichutka,nikomu nie chce wadzic,siedzi cichutko na posłaniu,nienachalna,udaje,ze jej nie ma.Łatwo ja pominac i o niej zapomniec :shake:

:placz::placz::placz::placz::placz::placz: