brazowa1 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='malawaszka']no pewnie, że nie ma na co czekać :shake: ona nie ma za dużo czasu :placz:[/quote] Malawaszko,nastrajasz nas wybitnie optymistycznie...:roll: Quote
malawaszka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 przepraszam :oops: a tak patrzę na te zdjęcia - to na pewno jest guz wewnątrz? tak wisi jakby był pod sutkiem - no ale nie widać wiele na zdjęciach :oops: macie jakieś informacje od weta co to może być? bo nie wiem co pisać ludziom Quote
brazowa1 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 wet to widzial,ale co powiedzial-jeszcze nie wiem.Dowiem sie na pewno w tym tygodniu.A jutro moge obfocic guz. Quote
Betbet Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 co chwila ktos szuka psa...ciagle maman adzieje ze to bedzie ona Quote
luka1 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Trochę trudno uwierzyć, że ktoś zostawił psa po tylu latach. Może przyjął do wiadomości ,że psa skradziono. Wierzcie mi - ludzie nie potrafią szukać swoich psów. Kurcze, mam nadzieje, ze właściciel jednak nie jest kamieniem i sie zorietuje - piszesz, że był powiadamiany, tak? [I]Nic mnie tak nie rozkleja jak stare, niechciane psy[/I]. :-( Quote
malawaszka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 niewykluczone, że właściciel zmarł, a "rodzinka" nie była zainteresowana pieskiem :angryy: często przecież są takie sytuacje, ale takie gdybanie nic nie da :shake: Quote
brazowa1 Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Właściciele zachipowanych psow sa latwi do odnalezienia,tylko jak nie odpowiadaja... Suczka dostala pieniadze na badania-ciekawe w jakim stanie jest w srodku :shake: Quote
akucha Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Wiolu wystawiać ją, czy czekamy do diagnozy? Quote
brazowa1 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 akucha napisał(a):Wiolu wystawiać ją, czy czekamy do diagnozy? poczekamy Akuszko,dobrze? ona taka mała,pokorna,cichutka,nikomu nie chce wadzic,siedzi cichutko na posłaniu,nienachalna,udaje,ze jej nie ma.Łatwo ja pominac i o niej zapomniec :shake: Quote
a-markofix Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dajcie znać jak już będzie po badaniach - powiedziałem "a" w razie potrzeby powiem "b", to taka miła i cicha sunia... Quote
akucha Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ja widzę, że jakiś wujaszek nadmorski u nas zagościł :multi: Witamy na dogo!!! Brazowa, wiadomo już coś? Quote
brazowa1 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 markofix napisał(a):Dajcie znać jak już będzie po badaniach - powiedziałem "a" w razie potrzeby powiem "b", to taka miła i cicha sunia... witaj Markofix :) juz wiem -Ewa mi mowila,ze odwiedziles nasze pieski. Badania przelozone,bo suczka dostaje antybiotyk,ma ropien,tam na tym guzie,na dniach peknie... Quote
Betbet Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 kurcze niedobrze z tą małą...ale cudownie że przybywa nam osob ktore chca sie zainteresować losem psiaków. mnie to tak podbudowuje! Quote
malawaszka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 jak się maleństwo czuje? wiadomo na kiedy badania przełożone? Quote
Kasia25 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 brazowa1 napisał(a):poczekamy Akuszko,dobrze? ona taka mała,pokorna,cichutka,nikomu nie chce wadzic,siedzi cichutko na posłaniu,nienachalna,udaje,ze jej nie ma.Łatwo ja pominac i o niej zapomniec :shake: :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts