doddy Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 TOSIA ok 2 letnia sunia w typie pitbulla. Jest czarna, z lekkimi pręgami. Jest przesiana białymi znaczeniami, ma cięte uszy. Tosia jest wysterylizowana, zaszczepiona. W najbliższym czasie zostanie zachipowana. Tosia jest domową sunią. Obecnie przebywa w DT u Marty. Tosia została znaleziona w Pabianicach. Jak się później okazało znani są jej właściciele - rodzina meneli - niestety oni chcieli ją oddać od pewnego czasu. Tosia siedziała kilka tygodni w schronisku w Pabianicach. Wczoraj przejeliśmy ją jako fundacja i szukamy dla niej cudownego domu, bo sunia na to zasługuje. Tosia jest domowa, zachowuje czystość. Czy demoluje dom? Okaże się pewnie w najbliższych dniach. Tosia jest bardzo żywiołowa, radosna. Ciągnie na smyczy. Z zachowań na dworze jest typowym pitbullem. Tosia kocha ludzi, daje się głaskać wszędzie, robić ze sobą wszystko - ciągnąć, podnosić na ręce, wywracać itd. Ze zwierzętami raczej się nie dogaduje. Dobrze jeździ autem. Co jest ważne a czego nie oddają zdjęcia - Tosia jest baardzo mała! Sięga przed kolano i waży może ok. 15-20kg. W sprawie adopcji Tosi, proszę o kontakt ze mną: 0 501 797 018 [email protected] www.fundcja-ast.pl Quote
andzia69 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 wy ją chyba wypastowałyscie - świci sie jak psu jajca:eviltong: a niebieskie znowu odmówiło posługi:angryy: Quote
dariaopole Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 fajowa ta Tośka, ta biała łatka przy nosie dodaje jej takiego uroku!!! Quote
doddy Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Ogłosiłam Tosie z nowymi zdjęciami na portalach. Niewielu ale zawsze coś. Dam ją też do warszawskich gazet. Która z ciotek może jej zrobić allegro? Quote
dzodzo Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 tu jest ślicznota pabianicka, porwaly ja ciotki do stolycy.:cool3: Quote
doddy Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Tosia jak na razie super grzeczna. Wczoraj grzecznie została kilka godzin jak Marta była w pracy. Nic nie zniszczyła. Później dała się wykąpać. Jak na razie jest grzeczniutka. Tylko na spacerach ciągnie :evil_lol: Ja miałam już telefony o nią... na razie jednak nic ciekawego... Quote
beka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 to trzymamy kciuki żeby zaczeły sie ciekawsze telefony Quote
doddy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Tosia nadal leczona antybiotykami na ranę po sterylizacji. I czeka na super dom. Andzia69, czy robiłaś jej może allegro? Quote
andzia69 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='doddy']Tosia nadal leczona antybiotykami na ranę po sterylizacji. I czeka na super dom. Andzia69, czy robiłaś jej może allegro? jakbys uwaznie czytała to bys wiedziała, że dawno:eviltong: allegro Tosi: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=336983264 Quote
doddy Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Dzieki ciotka. Ja ja oglosilam i dalam do warszawskiej Wyborczej na pt i na jutro do Oferty. Quote
modliszka84 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ale wstyd :oops: dopiero teraz znalazłam ten wątek :p Quote
doddy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Wybaczamy :) Juz sie przyzwyczailismy, ze jestesmy osamotnieni na naszych watkach. Tosia nadal u Marty. Skonczyla branie antybiotykow. Dzwonia o nia, ale jak na razie nie bylo jeszcze domu ze zlotymi klamkami. Quote
modliszka84 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Kilka dni po tym jak ją zabrałyście, pan ze śmieciarki (tj były właściciel ? brat właścicielki ? ) robił zadymę w schronisku, biegał po placu i szukał gdzie jest JEGO pies :evil_lol: Quote
doddy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Ooo przypomnial sobie, ze mial psa? Debil. Teraz to se moze pomarzyc. :diabloti: Quote
doddy Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Wczoraj bliźniacza siostra Tosi znalazła nowy domek, więc teraz czas na księżniczkę Tosie. Ogłaszam ją co i rusz, ludzie dzwonią (w sumie sporo telefonów) ale na razie nikt mi się nie podoba... Quote
doddy Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Jutro rodzina z Warszawy przyjeżdża poznać Tosię. Quote
doddy Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Eee... dupy dali bo nawet nie przyjechali... Szukamy dalej. Quote
Recommended Posts