Jump to content
Dogomania

.:: TOSIA - piękna, łagodna, domowa PITBULLKA MA SUPER DOM!!! ::.

Recommended Posts

Posted

TOSIA ok 2 letnia sunia w typie pitbulla. Jest czarna, z lekkimi pręgami. Jest przesiana białymi znaczeniami, ma cięte uszy.

Tosia jest wysterylizowana, zaszczepiona. W najbliższym czasie zostanie zachipowana.

Tosia jest domową sunią. Obecnie przebywa w DT u Marty.

Tosia została znaleziona w Pabianicach. Jak się później okazało znani są jej właściciele - rodzina meneli - niestety oni chcieli ją oddać od pewnego czasu.

Tosia siedziała kilka tygodni w schronisku w Pabianicach. Wczoraj przejeliśmy ją jako fundacja i szukamy dla niej cudownego domu, bo sunia na to zasługuje.

Tosia jest domowa, zachowuje czystość. Czy demoluje dom? Okaże się pewnie w najbliższych dniach.

Tosia jest bardzo żywiołowa, radosna. Ciągnie na smyczy. Z zachowań na dworze jest typowym pitbullem.

Tosia kocha ludzi, daje się głaskać wszędzie, robić ze sobą wszystko - ciągnąć, podnosić na ręce, wywracać itd.

Ze zwierzętami raczej się nie dogaduje.

Dobrze jeździ autem.

Co jest ważne a czego nie oddają zdjęcia - Tosia jest baardzo mała! Sięga przed kolano i waży może ok. 15-20kg.

W sprawie adopcji Tosi, proszę o kontakt ze mną:
0 501 797 018
[email protected]
www.fundcja-ast.pl

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłosiłam Tosie z nowymi zdjęciami na portalach. Niewielu ale zawsze coś.
Dam ją też do warszawskich gazet.

Która z ciotek może jej zrobić allegro?

Posted

Tosia jak na razie super grzeczna. Wczoraj grzecznie została kilka godzin jak Marta była w pracy. Nic nie zniszczyła.
Później dała się wykąpać.

Jak na razie jest grzeczniutka.
Tylko na spacerach ciągnie :evil_lol:

Ja miałam już telefony o nią... na razie jednak nic ciekawego...

Posted

Wybaczamy :) Juz sie przyzwyczailismy, ze jestesmy osamotnieni na naszych watkach.

Tosia nadal u Marty. Skonczyla branie antybiotykow.
Dzwonia o nia, ale jak na razie nie bylo jeszcze domu ze zlotymi klamkami.

Posted

Kilka dni po tym jak ją zabrałyście, pan ze śmieciarki (tj były właściciel ? brat właścicielki ? ) robił zadymę w schronisku, biegał po placu i szukał gdzie jest JEGO pies :evil_lol:

Posted

Wczoraj bliźniacza siostra Tosi znalazła nowy domek, więc teraz czas na księżniczkę Tosie.
Ogłaszam ją co i rusz, ludzie dzwonią (w sumie sporo telefonów) ale na razie nikt mi się nie podoba...

• 2 weeks later...