Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tamb napisał(a):
Co z maleństwem? Chciałabym, żeby zgłosił się właściciel i okazał dobrym człowiekiem.

suka dzis odebrana.Mam mieszane uczucia,poniewaz wlascicielka nie szukala sama suki,zareagowala dopiero na ogloszenia (nie wiem,czy sama natrafiła,czy ktos jej przekazał),
dziekuje Akucha za trojmiejskie.
Poplakala sie na widok suki,ale nie jestem pewna,czy zrozumiala,ze to ona jest winna kalectwa :shake:
W kazdym razie zwierzatko w domu i tak jest lepiej,tam dojdzie do siebie szybciej niz w schronie.No i zwazywszy na fakt,ze 99% wlascicieli nie odbiera swoich psow,to i tak przyzwoicie ze strony tej pani.

Posted

Czy jest możliwośc, żeby ktoś ze schroniska miał z tą panią kontakt przez jakiś czas? Ta sunia potrzebuje opieki i trzeba trzymać rękę na pulsie. Ludzie robią czasem dziwne rzeczy. Mam nadzieję, że panikuję ale ta sunia bardzo mnie poruszyła. Przypomina moją pierwszą , ukochaną Titkę, która umarła ze starości 17 lat temu.:oops:

Posted

Reakcje ludzi sa rozne, czasami wrecz mozna powiedziec dziwne. Ale w tym wypadku mysle, ze potoczylo sie dobrze. Sunia jest w domu :lol:
Miec oko przez jakis czas na sprawe nie zaszkodzi ;)

Posted

Też się cieszę, że wróciła do swojego domu. Tylko, żeby właściciele nie pomyśleli, że się męczy i ...... Ale pewnie panikuję bo jakby pomyślała ta pani o uśpieniu, to pewnie powiedziałaby o tym w schronisku. W przypadku tej suni nie mam racjonalnego osądu i miałam nawet plan wbrew zdrowemu rozsądkowi.

• 1 year later...