Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Nie uszczęśliwiajmy na siłę nikogo..
Tak sobie myślę,że może właśnie to,że to nie jest seter spowdował takie potraktowanie?
E

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biedactwo...nie wazne jest czy jest rasowy czy nie liczy sie to ze jest sliczny:loveu:nie rozumiem ludzi ktorzy oddaja psa tylko dlatego ze nie jest rasowy...:-(:mad:nadal szuka domku?:roll:

Posted

My trzy lata temu, już przeszło zdecydowaliśmy się na jamnika. Matka jamnik jak się patrzy, a Maksa wyrósł "para" jamnik. Nie zmienia to faktu, że kochamy go bardzo i nie ma znaczenia, że nie jest rasowcem;)

Posted

waldi481 napisał(a):
Tak sobie myślę,że może właśnie to,że to nie jest seter spowdował takie potraktowanie?

Tez sie nad tym zastanawialam...
Ocelot - inaczej sie ma sprawa, kiedy ludzie sami wybieraja sobie psa a inaczej, jesli powiedzialabym im, ze to seter a ona nawet teraz nie jest podobna. Nie chcialabym kogos wprowadzac w blad po prostu..

Posted

Z różnych względów sunia musiał nockę spędzić u mnie. Było w porządku. Mam nadzieję, że dzisiaj uda się zawieźć ją do znajomego, bo inaczej sam będę potrzebował DT.

Posted

dzień dobry:p
a nie byłoby rozsądnie podesłać zdjęcia szczeniaka jakiemuś hodowcy seterów? Oni się znają, widzieli dużo szczeniaków i najlepiej potrafiliby ocenić ile w niej seterka. Wtedy można by potencjalnemu domkowi powiedzieć i uniknąć rozczarowania.:razz:

Posted

[quote name='Alfa i Zuzia']dzień dobry:p
a nie byłoby rozsądnie podesłać zdjęcia szczeniaka jakiemuś hodowcy seterów? Oni się znają, widzieli dużo szczeniaków i najlepiej potrafiliby ocenić ile w niej seterka. Wtedy można by potencjalnemu domkowi powiedzieć i uniknąć rozczarowania.:razz:[/quote]
Racja, spróbuję

[IMG]http://images23.fotosik.pl/182/865b55986c13b489med.jpg[/IMG]

Posted

Zrobiłam suni allegro. Proszę niech ktoś wymyśli jakiś fajny tekst bo ja nie mam takich zdolności.

[URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=336044083[/URL]

Posted

[quote name='EVA2406']Słodka ruda. Jak można nie pokochać takiej pięknoty.[/quote]

I jeszcze ukręcić łeb, brrrr :placz:. Myślę sobie też, jak to ludzie wcale się nie znają a biorą się za robienie prezentów. Jak można sprezentować komuś psa, jeżeli nie wiem, czy ta osoba chce takiej niespodzianki?