Codik&Toffik Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [B][COLOR=seagreen][B][SIZE=4][COLOR=red]CACIB SHOW[U] 20-21-22.03.2009[/U] + [U][I]Nominacja Cruft's 2010 [/I][/U][/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/B] [COLOR=seagreen][B][B][B][COLOR=purple][I]OBSADA SĘDZIOWSKA:[/I][/COLOR][/B][/B][/B] [B][B][COLOR=red][U]GRUPA I[/U][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]NIEDZIELA[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]SUNDAY[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][U]22.03[/U][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Sean DELMAR (IRL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]bearded collie, border collie[/COLOR] [/B][/B] [B][B]Hans Peter RICKER (D)[/B][/B] [B][B][COLOR=black]owczarek niemiecki[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Uwe FISCHER (D)[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=black]PON, owczarek podhalański[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Hans MÜLLER (CH)[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=black]owczarki szkockie, owczarek szetlandzki[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Horst KLIEBENSTEIN (D)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]bergamasco, ceskoslovensky vlcak, czuwacz słowacki, komondor, owczarki holenderskie, belgijskie, puli, schipperke, australian cattle dog, biały owczarek szwajcarski, jużak[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Hans WIBLISHAUSER (D)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]briard, beauceron, owczarek pikardyjski, bouvier des flanders[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Anna PULIKOWSKA-KLIMONDA (PL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]bobtail, owczarki australijskie, welsh corgi pembroke, welsh corgi cardigan [/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][I][U]GRUPA II[/U][/I][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]SOBOTA[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]SATURDAY[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][U]21.03[/U][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Krystyna OPARA (PL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]bernardyny, cane corso, hovawart, mastif hiszpański, pirenejski pies górski[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Willi GULLIX (D)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]leonberger, nowofundland[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Dusan PAUNOVIC (SRB)[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=black]czarny terier, sznaucer olbrzym czarny, sznaucer średni czarny, sznaucer olbrzym pieprz i sól[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Jan GAJEWSKI (PL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]shar pei, mastif angielski, mastif pirenejski, dog z majorki, owczarek środkowoazjatycki[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Hans WIBLISHAUSER (D)[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=black]sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, pinczer małpi, doberman[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Jolanta JABŁOŃSKA (PL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]sznaucery: miniaturowy pieprz i sól, biały, czarny; średni pieprz i sól, pinczery miniaturowy i średni[/COLOR][/B][/B] [B][COLOR=red]Dan Ericsson (SWE). - ZMIANA[/COLOR][/B] [B][B][COLOR=black]landseer, duży szwajcarski pies pasterski, mastif tybetański, owczarek kaukaski[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Stefan STEFIK (SK)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]fila brasileiro, bullmastiff[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Andrzej KOT (PL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]berneński pies pasterski[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Karl REISNGER (A)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]rottweiler[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Horst KLIEBENSTEIN (D)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]dog niemiecki[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Iwona MAGDZIARSKA (PL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]bokser[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Janusz OPARA (PL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]broholmer, dogue de bordeaux, dog argentyński, dog kanaryjski, entlebucher, mastif neapolitański, tosa[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Gitty SCHWAB (LUX)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]bulldog angielski[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][I][U]GRUPA III[/U][/I][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]PIĄTEK[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]FRIDAY[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][U]20.03[/U][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Cathy DELMAR (IRL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]teriery: irish glen, norfolk, norwich, west highland white[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Stefan SINKO (SLO)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]teriery: australian silky, dandie dinmont, border, parson russel, skye, australijski, czeski[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Horst KLIEBENSTEIN (D)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]teriery: cairn, kerry blue, sealyham, staffordshire bull,[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Gitty SCHWAB (LUX)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]yokshire terrier[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Walter JUNGBLUT (D)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]bulterier, bulterier miniaturowy, bedlington terrier, lakeland terrier, niemiecki terier myśliwski[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Marek TRĘBALA (PL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]foksteriery, jack russell terrier, manchester terrier[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Sean DELMAR (IRL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]teriery: airedale, irish soft coated wheaten, szkocki, irlandzki, walijski[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Damir SKOK (HR)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]american staffordshire terrier[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=red][I]GRUPA IV[/I][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]SOBOTA[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]SATURDAY[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][U]21.03[/U][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Gitty SCHWAB (LUX)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]jamniki szorstkowłose[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Cathy DELMAR (IRL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]jamniki krótkowłose, jamniki długowłose[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][I][U]GRUPA V[/U][/I][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]PIĄTEK[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]FRIDAY[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][U]20.03[/U][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Krystyna OPARA (PL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]alaskan malamute, basenji, nagi pies peruwiański, karelski pies, łajki, cirneco dell'etna, pies faraona, podengo portugalski[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Hans WIBLISHAUSER (D)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]pies grenlandzki, samoyed, shiba, szpice, hokkaido, eurasier, shikoku[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Dusan PAUNOVIC (SRB)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]akita, akita amerykańska, chow chow[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Janusz OPARA (PL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]siberian husky[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][I][U]GRUPA VI[/U][/I][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]PIĄTEK[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]FRIDAY[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][U]20.03[/U][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Stefan STEFIK (SK)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]rhodesian ridgeback, posokowiec bawarski i hanowerski[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Karl REISINGER (A)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]beagle, basset hound[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Stefan SINKO (SLO)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]alpejski gończy krótkon., bloodhound, gończy berneński, słowacki, schillera, porcelaine, petit basset griffon vendeen[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Jan RYK (PL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]gończy polski, ogar polski, dalmatyńczyk[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][U][I]GRUPA VII[/I][/U][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]PIĄTEK[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]FRIDAY[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][U]20.03[/U][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Tadeusz CHWALNY (PL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]spaniel bretoński, mały münsterlander, pointer, wyżły: czeski, niemieckie, weimarskie, węgierskie, włoskie, braque d'auvergne[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Dorota WITKOWSKA (PL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]setery[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][U][I]GRUPA VIII[/I][/U][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]SOBOTA[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]SATURDAY[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][U]21.03[/U][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Sean DELMAR (IRL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]labrador retriever (klasy dorosłe)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Stefan SINKO (SLO)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]golden retriever[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Uwe FISCHER (D)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]springer spaniele angielski i walijski, labrador retriever (szczenięta i młodzież)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Karl REISINGER (A)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]flat, nova scotia, płochacz niemiecki[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Hans MÜLLER (CH)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]curly coated retriever, hiszpański i portugalski pies dowodny, cocker spaniel angielski i amerykański, lagotto romagnolo, clumber spaniel, chesapeake bay[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][U][I]GRUPA IX[/I][/U][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]NIEDZIELA[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]SUNDAY[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][U]22.03[/U][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Walter JUNGBLUT (D)[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=black]bichon frise, bolończyk, brabantczyk, cotton de tulear, lwi piesek, mops, hawańczyk, terier tybetański, rosyjski toy[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Cathy DELMAR (IRL)[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=black]chiński grzywacz, maltańczyk, gryfoniki[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Krystyna OPARA (PL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]pudle [/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Dusan PAUNOVIC (SRB)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]chihuahua długo i krótkowłose[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Janusz OPARA (PL)[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=black]cavalier king charles spaniel, king charles spaniel, papillon, phalene[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Dan Ericsson (SE)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]pekińczyk, japan chin, lhasa apso, shih tzu, spaniel tybetański[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Stefan SINKO (SLO)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]buldog francuski, boston terier[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][I][U]GRUPA X[/U][/I][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]NIEDZIELA[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red]SUNDAY[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][U]22.03[/U][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Gerard JIPPING (NL)[/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=black]wilczarz irlandzki, rosyjski borzoj, whippet[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=seagreen]Stefan STEFIK (SK)[/COLOR] [/B][/B] [B][B][COLOR=black]pozostałe charty[/COLOR][/B][/B] [CENTER][B][B][COLOR=black]Sędziowie konkurencji[/COLOR] [COLOR=red][U][I]"Młody Prezenter"[/I][/U][/COLOR] - [COLOR=seagreen]Ewa Pyrchała, Dorota Witkowska[/COLOR][/B][/B][/CENTER] [/COLOR] Quote
Błyskotka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 No ciekawe jaka będzie cena i obsada sędziowska :roll:. Quote
katik Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Blisko mam więc pewnie będę, ale za daleka przyszłość, żeby cokolwiek przewidzieć i planować. Quote
McDzik Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Jeszcze tegorocznej nie było, a tu już wątek na następną?:) No cóż, my zapewne będziemy, bo katowickie wystawy są fajne, ale za daleka przyszłość, by cokolwiek więcej powiedzieć... Quote
Codik&Toffik Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Znam osoby co 2009 mają cały już wypełniony :evil_lol: Ale zawsze warto wcześniej wiedzieć i pomyśleć ;) Quote
McDzik Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='Codik&Toffik']Znam osoby co 2009 mają cały już wypełniony :evil_lol: Ale zawsze warto wcześniej wiedzieć i pomyśleć ;)[/quote] OMG :evil_lol: To na mnie ludzie oczy robią, jak mam cały 2008 wypełniony, a oni myślą tylko miesiąc do przodu :evil_lol: A tu się okazuje, że są i tacy, co 2009 mają :evil_lol: .. No tak, zawsze warto wcześniej pomyśleć i to wszystko rozpisać w kalendarzu, bo często się okazuje, że dwie wystawy, na które chcemy iść, są w tym samym czasie...... :roll: Quote
katik Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='marymek']Jeśli dożyje to na pewno się zjawie :)[/quote] to samo chciałam napisać. :eviltong: W przypadku psa trudno przewidzieć co będzie za miesiąc, czy nie nabawi się jakiejś kontuzji, nie wybije sobie zęba, suka może dostać w cieczkę nieterminowo i po wystawie. Quote
Talagia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='McDzik']OMG :evil_lol: To na mnie ludzie oczy robią, jak mam cały 2008 wypełniony, a oni myślą tylko miesiąc do przodu :evil_lol: A tu się okazuje, że są i tacy, co 2009 mają :evil_lol: .. No tak, zawsze warto wcześniej pomyśleć i to wszystko rozpisać w kalendarzu, bo często się okazuje, że dwie wystawy, na które chcemy iść, są w tym samym czasie...... :roll:[/QUOTE] miesiac do przodu? na wystawy w marcu, zgłaszałam juz w okolicach listopada, bo tak wypadał I termin :evil_lol::evil_lol: Na tegoroczna wystawe w Budapeszcie (pazdziernik), pierwszy termin mija za niecały miesiac :diabloti: Nam niestety czesto wystawy koliduja z takimi uroczystosciami, jak komunie, śluby, imprezy itp :razz: Oczywiscie jedziemy wtedy i tak na wystawe :evil_lol::evil_lol: W Katowicach pewnie bedziemy ;) Daleko nie mamy :diabloti: Quote
McDzik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Nie no, podziwiam Was... jak dla mnie daleko... ja bym w życiu na taką podróż daleką się nie wybrała, preferują takie wiesz, bliższe wystawy w sąsiednich mieścinkach :D .. Quote
Talagia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='McDzik']Nie no, podziwiam Was... jak dla mnie daleko... ja bym w życiu na taką podróż daleką się nie wybrała, preferują takie wiesz, bliższe wystawy w sąsiednich mieścinkach :D ..[/QUOTE] Do czasu ;) Jak juz wszystko zdobędziesz w kraju, to frajda jest mniejsza :cool3: i ciągnie poza granice ;) Quote
McDzik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No smiałam, że wy z Katowic i że niby daleko na wystawę macie :) A tak na poważnie to teraz taż ciagnie, żeby od wakacji zacząć jeździć za Młodzieżowymi Championatami innych krajów :) .. Quote
Talagia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Od wakacji? To ile twój psiak ma? ps. wybacz, ze zle wczesniej zrozumialam :eviltong: Quote
Różyczka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Sądzę, że będę jak co roku :-). Jeśli nie wystawiać to oglądać :-) Quote
Chianti Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ja na 90% będę. Właśnie ciekawe jaka cena... sędziowie mnie zbytnio nie interesują :eviltong:. A jak już pojedziemy to pewnie w pierwszy dzień wystawy, na młodego prezentera, bo tak sobie mama zażyczyła żebym była na każdej wystawie na MP :angryy: tym razem chyba grupa starsza... i z Birką do otwartej klasy. No ale ciekawe jak nas czas urządzi... Quote
marymek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Chianti']Ja na 90% będę. Właśnie ciekawe jaka cena... sędziowie mnie zbytnio nie interesują :eviltong:. A jak już pojedziemy to pewnie w pierwszy dzień wystawy, na młodego prezentera, bo tak sobie mama zażyczyła żebym była na każdej wystawie na MP :angryy: tym razem chyba grupa starsza... i z Birką do otwartej klasy. No ale ciekawe jak nas czas urządzi...[/quote] Jak to mama sobie zażyczyła? :-o MP to ma być przyjemność dla Ciebie a nie dla mamy! Quote
Light of Shin-Ra Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='McDzik']18 marca skończył 6 miesięcy :)[/quote] To dokładnie tak jak moja młoda. My pewno tradycyjnie już i za rok do Katowic zawitamy. Quote
Chianti Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='marymek']Jak to mama sobie zażyczyła? :-o MP to ma być przyjemność dla Ciebie a nie dla mamy![/quote] A co tam dla mnie to wszystko jedno, bo i tak chcę aby Birka się przyzwyczaiła do ringu itp. PS. A co do przyjemności, to myślę, że wystawianie sprawi mi wielką przyjemność i w ogóle ;) Quote
Śnieżynka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 a ja czekam na cenę i obsadę i wtedy sie zastanowimy :D Quote
katik Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ja już wiem kto będzie sędziował i mi pasuje sędzia. Quote
Błyskotka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='katik']Ja już wiem kto będzie sędziował i mi pasuje sędzia.[/quote] A skąd wiesz :cool3: ? Quote
Recommended Posts