Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

namawiam Pandę na suche jedzenie, robimy postępy.

Coraz mniej warczy na Irish, ale ciężko jest z tymi ich wybuchami radości, zwłaszcza gdy wracam do domu i chciałoby się witać z dwoma na raz ale grozi to stratowaniem Pandy. A gdy je rozdzielę, to wielki płacz. Nie próbują gonitw tylko gdy jedzą i śpią.

Ale Panda czuje się coraz lepiej:) Cieszy się na wszystko, ostatnio też gdy widzi szelki, nie szczeka już tak na obce psy jak na początku.

Posted

Panda jest śpiochem i można rano się przy niej wyspać - jeszcze nigdy się nie zdarzyło, żeby mnie budziła rano, ja ją zawsze wyciągam z łóżka na spacer (bo Irish wstaje pierwsza) :)

Posted

Panda zaczęła się interesować pluszakami, wywalczyła dziś osobistego misia Irish i nosiła go w zębach cały czas, nawet na spacerze ani razu go nie wypuściła. Jutro dostanie własnego.

jest bardzo kontaktowa, cały czas patrzy w oczy, chce brać udział we wszystkim, co sie dzieje.

Posted

Szukam Pandusi nowego własciciela a musze sie pochwalic ze mam dar przekonywania:) już prawie mi sie udało :cool3: Czekam niecierpliwie na ostateczna decyzje. Jakbym mogła to sama bym ją wzięła ale już mam Areska i niestety nie moge wiecej :shake: mam za małe mieszkanie. Ale trzymajcie kciukio :thumbs::thumbs::thumbs: robie co moge.Pozdrawiam.