Isadora7 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 maggie1971 napisał(a):Podniosę na dobranoc A ja na dzień dobry :loveu: Quote
maciaszek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Isadora7 napisał(a):A ja na dzień dobry :loveu: Co Ty tak późno dzisiaj? :eviltong: Quote
Isadora7 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 maciaszek napisał(a):Co Ty tak późno dzisiaj? :eviltong: Bo mam tyle jamniczków i jamniczkowych (i innych) do ogłaszania i obanerkowania że szok. Siedziałam do óźna i jeszcze wstalam rano żeby troche "podziergać" a potem mykmyk tymczasa i rezydenta na spacer i do pracki :p Quote
Ambra Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 nie ma, cholera jasna - nie ma ja wczoraj i przedwczoraj odpuscilam sobie plakatowanie bo lało non stop i plakaty by spłyneły od razu, chciałam je w koszulki poubierac ale kapa wtedy z odrywanymi karteczkami, bede dalej dzialać, nie poddamy się Laluniu! juz niedługo!:placz: Isadora -- mam pana chetnego na jamnika - chciał krakersa - ale krakers juz w domu - wiec zaproponowałam ze mu przesle jakies propozycje jamnikow - nie wazne czy pies czy suka wazne zeby długie to to bylo i w miare młode, mozesz pozbierac te swoje dlugoe bidy i przesłać mu maila? moge Ci przekazać namiar - ja w jamnikach sie nie orientuje, cio ty na to? Haank tez ma sie za jamnikami porozgladać - wiec dziewczynki :user: do roboty Quote
Isadora7 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ambra napisał(a):nie ma, cholera jasna - nie ma ja wczoraj i przedwczoraj odpuscilam sobie plakatowanie bo lało non stop i plakaty by spłyneły od razu, chciałam je w koszulki poubierac ale kapa wtedy z odrywanymi karteczkami, bede dalej dzialać, nie poddamy się Laluniu! juz niedługo!:placz: Isadora -- mam pana chetnego na jamnika - chciał krakersa - ale krakers juz w domu - wiec zaproponowałam ze mu przesle jakies propozycje jamnikow - nie wazne czy pies czy suka wazne zeby długie to to bylo i w miare młode, mozesz pozbierac te swoje dlugoe bidy i przesłać mu maila? moge Ci przekazać namiar - ja w jamnikach sie nie orientuje, cio ty na to? Haank tez ma sie za jamnikami porozgladać - wiec dziewczynki :user: do roboty Super ogarnę się trochę, kawusie zaaplikuję i wydziergam jakieś jamolki. Będzie tego chyba ze 4 sztuki pasujące. Quote
ANETTTA Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 sunia hooopaj ja tez musze powtolrzyc plakatowanie ...bo pewnie juz sladu po nich nie ma Quote
maciaszek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Że co? Że jak? Nikt nie zajrzał do bidy przez ponad dobę? Quote
Isadora7 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 maciaszek napisał(a):Że co? Że jak? Nikt nie zajrzał do bidy przez ponad dobę? Ja nie miałam netu od wczoraj (awaria) to nie zajrzałam :loveu: Quote
Psiutka380 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No to ciocia juz zagląda do biedaka. Podnosimy! Quote
maciaszek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Isadora7 napisał(a):Jakieś wieści? :pRzekłabym iż BARDZO DOBRE :multi:. Dzwoniłam dziś do schroniska. Sunia znalazła domek! Quote
maggie1971 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Wspaniałe wieści :multi:. Mam nadzieję ze to domek na zawsze Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 maciaszek napisał(a):Rzekłabym iż BARDZO DOBRE :multi:. Dzwoniłam dziś do schroniska. Sunia znalazła domek! O kurczątko jak się cieszę. Uwielbiam zwalniać miejsce na następne banerki. Dzięki za ta cudowną informację Quote
Ambra Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Maciaszek co Ty mowisz? naprawde? ale tak naprawde naprawde?? jejusiu jak sie cieszę! mam nadzieje ze to dobry domek!! że nie taki jak osatnio! jejku zeby jej sie tylko z tymi ludzmi poszczesciło!! a dokad?kce?sc? pewno nie wiesz! zaświeciło slonko w ten deszczowy dzien!:multi::multi::multi: Quote
maciaszek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ambra napisał(a):Maciaszek co Ty mowisz? naprawde? ale tak naprawde naprawde?? Naprawdę :). P.Ula nawet pamiętała o które psa chodziło i powiedziała, że na pewno został wydany! Quote
Ambra Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Kasiu a sa jakies jamniki? dzwonił do mnie w zeszłym tyg pan zainteresowany jamnikiem ! mówiłam już ze szkoda stracić dom - nie jest to dom sprawdzony - umowiłam sie ze na maila mu przesle jakie sa do adopcji ale nikt mi nie chce podac jakie czekaja! pan jest z bielska! prosze jesli takie są to daj mi zjdjecia i cos o nich... Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ambra napisał(a):Kasiu a sa jakies jamniki? dzwonił do mnie w zeszłym tyg pan zainteresowany jamnikiem ! mówiłam już ze szkoda stracić dom - nie jest to dom sprawdzony - umowiłam sie ze na maila mu przesle jakie sa do adopcji ale nikt mi nie chce podac jakie czekaja! pan jest z bielska! prosze jesli takie są to daj mi zjdjecia i cos o nich... U mnie masz całą garść jamoli (patrz podpis i również na allegro, nie wszystko mieszczę w podpisie), ponadto sporo jest na jamnikach w potrzebie tu na forum Quote
ANETTTA Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 zeby ta sunia szczeniatek nie miała tylko .........:multi::multi::multi::multi::multi:siuper wiesci Ambra:evil_lol: chyba skacze z radosci :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
kama_i_ja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A co do adopcji jamniczka to może ten...? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108996 Jest po nieudanej adopcji w Silesii:-( Quote
Recommended Posts