Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Co Ty tak późno dzisiaj? :eviltong:

Bo mam tyle jamniczków i jamniczkowych (i innych) do ogłaszania i obanerkowania że szok. Siedziałam do óźna i jeszcze wstalam rano żeby troche "podziergać" a potem mykmyk tymczasa i rezydenta na spacer i do pracki :p

Posted

nie ma, cholera jasna - nie ma

ja wczoraj i przedwczoraj odpuscilam sobie plakatowanie bo lało non stop i plakaty by spłyneły od razu, chciałam je w koszulki poubierac ale kapa wtedy z odrywanymi karteczkami, bede dalej dzialać, nie poddamy się Laluniu! juz niedługo!:placz:

Isadora -- mam pana chetnego na jamnika - chciał krakersa - ale krakers juz w domu - wiec zaproponowałam ze mu przesle jakies propozycje jamnikow - nie wazne czy pies czy suka wazne zeby długie to to bylo i w miare młode,
mozesz pozbierac te swoje dlugoe bidy i przesłać mu maila? moge Ci przekazać namiar - ja w jamnikach sie nie orientuje, cio ty na to?
Haank tez ma sie za jamnikami porozgladać - wiec dziewczynki :user: do roboty

Posted

Ambra napisał(a):
nie ma, cholera jasna - nie ma

ja wczoraj i przedwczoraj odpuscilam sobie plakatowanie bo lało non stop i plakaty by spłyneły od razu, chciałam je w koszulki poubierac ale kapa wtedy z odrywanymi karteczkami, bede dalej dzialać, nie poddamy się Laluniu! juz niedługo!:placz:

Isadora -- mam pana chetnego na jamnika - chciał krakersa - ale krakers juz w domu - wiec zaproponowałam ze mu przesle jakies propozycje jamnikow - nie wazne czy pies czy suka wazne zeby długie to to bylo i w miare młode,
mozesz pozbierac te swoje dlugoe bidy i przesłać mu maila? moge Ci przekazać namiar - ja w jamnikach sie nie orientuje, cio ty na to?
Haank tez ma sie za jamnikami porozgladać - wiec dziewczynki :user: do roboty

Super ogarnę się trochę, kawusie zaaplikuję i wydziergam jakieś jamolki. Będzie tego chyba ze 4 sztuki pasujące.

Posted

maciaszek napisał(a):
Rzekłabym iż BARDZO DOBRE :multi:. Dzwoniłam dziś do schroniska. Sunia znalazła domek!

O kurczątko jak się cieszę. Uwielbiam zwalniać miejsce na następne banerki. Dzięki za ta cudowną informację

Posted

Maciaszek co Ty mowisz? naprawde? ale tak naprawde naprawde??

jejusiu jak sie cieszę! mam nadzieje ze to dobry domek!! że nie taki jak osatnio! jejku zeby jej sie tylko z tymi ludzmi poszczesciło!! a dokad?kce?sc? pewno nie wiesz!

zaświeciło slonko w ten deszczowy dzien!:multi::multi::multi:

Posted

Ambra napisał(a):
Maciaszek co Ty mowisz? naprawde? ale tak naprawde naprawde??
Naprawdę :). P.Ula nawet pamiętała o które psa chodziło i powiedziała, że na pewno został wydany!

Posted

Kasiu a sa jakies jamniki? dzwonił do mnie w zeszłym tyg pan zainteresowany jamnikiem ! mówiłam już ze szkoda stracić dom - nie jest to dom sprawdzony - umowiłam sie ze na maila mu przesle jakie sa do adopcji ale nikt mi nie chce podac jakie czekaja! pan jest z bielska! prosze jesli takie są to daj mi zjdjecia i cos o nich...

Posted

Ambra napisał(a):
Kasiu a sa jakies jamniki? dzwonił do mnie w zeszłym tyg pan zainteresowany jamnikiem ! mówiłam już ze szkoda stracić dom - nie jest to dom sprawdzony - umowiłam sie ze na maila mu przesle jakie sa do adopcji ale nikt mi nie chce podac jakie czekaja! pan jest z bielska! prosze jesli takie są to daj mi zjdjecia i cos o nich...

U mnie masz całą garść jamoli (patrz podpis i również na allegro, nie wszystko mieszczę w podpisie), ponadto sporo jest na jamnikach w potrzebie tu na forum

Posted

zeby ta sunia szczeniatek nie miała tylko .........:multi::multi::multi::multi::multi:siuper wiesci

Ambra:evil_lol: chyba skacze z radosci :multi::multi::multi::multi::multi: