clockwork Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 :multi::multi: urrrraaaa!!!! NOWY DOMEK!!! :multi::multi: zacznę może od tego że pani hotelikowa mówiła że za potrzebami wychodził na zewnątrz. w pierwszą nnoc mu się zdarzyło ale był po tabletkach na robale (po czym często psiaki mają biegunkę) i stres i wogóle :cool1: potem uz tylko na podwórku. co do decyzji o obserwacji Waszej pani wet - jak najbardziej słusznie- niby pani hotelikowa go obserwowała ale to Wy macie mieć pewność ;) no to niech Rogerek vel Ramzes vel Łatek :evil_lol: sie aklimatyzuje a my czekamy na nowe wieści i fotecki najszczęśliwszego psa na ziemi (poza moim ;)) karmy suchej nie chciał jak miał do wyboru inną... dziś jechał o głodzie więc już widze jak wtarabaniał zarełko :loveu: aaa bąki... ostrzegałam :p Quote
shanti Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 O matko! Dziękujemy za wieści, bo nie wiem jak inne, ale ja zamiast sprzątać, to co chwilę przy kompku jestem;) Znaczy się, jest spora nadzieja, że psina się wpasuje do Was:multi: Trzymam kciukasy mocno i dziękuję za daną szansę temu biedakowi:loveu: Quote
clockwork Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='shanti']O matko! Dziękujemy za wieści, bo nie wiem jak inne, ale ja zamiast sprzątać, to co chwilę przy kompku jestem;) Znaczy się, jest spora nadzieja, że psina się wpasuje do Was:multi: Trzymam kciukasy mocno i dziękuję za daną szansę temu biedakowi:loveu: ja też dopiero tera biorę się do moich ulubionych :mdleje: prac domowych :roll::oops: no to ide :roll: shanti... co zrobiłaś że ukazał sie twój koment na jasnecie?? :razz::razz: Quote
shanti Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Napisałam go:eviltong: Tyś chyba wszystkim w jebiu podpadła:evil_lol: Ale drugi Ci chyba puścili? To Twój? Quote
clockwork Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='shanti']Napisałam go:eviltong: Tyś chyba wszystkim w jebiu podpadła:evil_lol: jak wszystkim?? :crazyeye::crazyeye: TOBIE nie podpadłam :siara::siara: nie nawidzą mnie... no cóż.. ja napisałam ze 10 i jest 1 :p zaś napisałam.... bede upierdliwa.:diabloti::diabloti:.. a twój się ukazał to ... po moim klikaniu z babką z jasnetu:eviltong::eviltong: Quote
shanti Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='clockwork']jak wszystkim?? :crazyeye::crazyeye: TOBIE nie podpadłam :siara::siara: nie nawidzą mnie... no cóż.. ja napisałam ze 10 i jest 1 :p zaś napisałam.... bede upierdliwa.:diabloti::diabloti:.. a twój się ukazał to ... po moim klikaniu z babką z jasnetu:eviltong::eviltong: ;) A ten po moim to Ty? Quote
clockwork Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='shanti'];) A ten po moim to Ty? :oops: yhy :diabloti: jak same to ja Quote
shanti Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='clockwork']:oops: yhy :diabloti: No widzisz, rzeczywiście te klikanie coś dało:cool3: Quote
boloo77 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Właśnie byłem u babci zobaczyć co i jak... no i pomału się chyba aklimatyzuje, podobno leżał już sobie na swoim tymczasowym legowisku, ponownie wszystko obwąchał i dostał kolejną mniejszą porcję chappi którą pochłonął. Wcześniej coś pisaliście, że z mężczyznami ma problemy... i chyba coś w tym jest, bo w stosunku do mnie jest dość nieufny. Do babci już przylatuje (chociaż raz na nią szczeknął jak chciała go pogłaskać) i nawet zdarzyło mu się ogonkiem zamerdać przy głaskaniu (chyba wie już kto jest jego Panią :) ), dzieciom też daje się głaskać bez problemów, a do mnie z dość dużą rezerwą na razie podchodzi. Przed McDonaldem dał mi się głaskać, teraz w domu już nie zawsze mi się daje (innym, czyli babci, żonie i dzieciom owszem). Może wtedy był taki zdezorientowany, że mu wszystko jedno było...? @shanti: ano jest spora nadzieja, i gdybym nie wierzył że tak nie będzie to byśmy się nie zdecydowali raczej... Quote
Anetka83 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 jak wspaniale czyta się takie wieści:) Wspaniale że psiak znalazł nareszcie swoje miejsce na ziemi... Dziękujemy Wam !!! Quote
shanti Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='boloo77']Właśnie byłem u babci zobaczyć co i jak... no i pomału się chyba aklimatyzuje, podobno leżał już sobie na swoim tymczasowym legowisku, ponownie wszystko obwąchał i dostał kolejną mniejszą porcję chappi którą pochłonął. Wcześniej coś pisaliście, że z mężczyznami ma problemy... i chyba coś w tym jest, bo w stosunku do mnie jest dość nieufny. Do babci już przylatuje (chociaż raz na nią szczeknął jak chciała go pogłaskać) i nawet zdarzyło mu się ogonkiem zamerdać przy głaskaniu (chyba wie już kto jest jego Panią :) ), dzieciom też daje się głaskać bez problemów, a do mnie z dość dużą rezerwą na razie podchodzi. Przed McDonaldem dał mi się głaskać, teraz w domu już nie zawsze mi się daje (innym, czyli babci, żonie i dzieciom owszem). Może wtedy był taki zdezorientowany, że mu wszystko jedno było...? @shanti: ano jest spora nadzieja, i gdybym nie wierzył że tak nie będzie to byśmy się nie zdecydowali raczej... :loveu::loveu::loveu:Kocham Cię:loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że Twoja Żona i mój Szanowny Małżonek tego nie przeczytają;):oops: Quote
agnes1 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 nooooooooo ja powiem tak...:cool3: szczymałam kciuki aż do bólu...:roll: i JEEEEST udało się :multi::multi::multi: Dziewczyny jesteście koffane :loveu:dzięki wam za to co robicie :buzi::Rose: A jeśli chodzi o Rogerka... to będzie miał szczęśliwy domek:loveu: a myślę tak dlatego że właśnie wracam z serwisu jego nowego Pana i to że właśnie jego wybrali spośród tych wszystkich psów które tam są ogłoszone :shake: nie może być niczym innym jak dobrą wróżbą :multi: Życzę Rogerkowi jak i całej jego nowej rodzince Szczęśliwych Świąt i dużo radości na codzień :lol::Dog_run: Quote
shanti Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Miał chłopak dużo szczęścia, niech to dobrze wykorzysta:evil_lol: Quote
clockwork Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='boloo77'] @shanti: ano jest spora nadzieja, i gdybym nie wierzył że tak nie będzie to byśmy się nie zdecydowali raczej... [quote name='shanti']:loveu::loveu::loveu:Kocham Cię:loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że Twoja Żona i mój Szanowny Małżonek tego nie przeczytają;):oops: :evil_lol::evil_lol: boloo ci od @ (maup:eviltong::eviltong:) a ty go kochosz??? :crazyeye::crazyeye: nie wiedziałam że tak lubisz :diabloti: ja myśle że jakiś mężczyzna zrobił mu krzywde, nie dawał się złapać hyclowi, kulił się jak stróż wchodził do boxów.... dalej nieufny ... ale bedzie dobrze- tylko musi poczuć że mężczyzna to nic złego :roll: ja tego nie powiedziałam.... :diabloti: a na Pana portalu ktos szuka szczeniora http://www.drobne.centrumofert.pl/ogloszenie/79005/Przygarne-szczeniaczka.html może by podesłaś Tolusia :razz::razz: Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='shanti']Napisałam go:eviltong: Tyś chyba wszystkim w jebiu podpadła:evil_lol: Ale drugi Ci chyba puścili? To Twój? :cool1:...moich też nie zawsze odważają się publikować :razz::razz: NOWY DOMECZKU R&R&Ł;).....jesteście Wspaniali :loveu::loveu::loveu:...czytałam pierwszą relację przed wyjściem z domu nie zdążyłam nic napisać ....teraz napisze DZIĘKUJĘ :Rose: co do zachowań to macie psiaki ....wszystko wymaga czasu i będzie ok:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='clockwork'] a na Pana portalu ktos szuka szczeniora http://www.drobne.centrumofert.pl/ogloszenie/79005/Przygarne-szczeniaczka.html może by podesłaś Tolusia :razz::razz: podsyłaj i to ZARAZ ......... Quote
clockwork Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Alicja']podsyłaj i to ZARAZ ......... nie wolno wysyłać linków... co za portal :diabloti::diabloti: wysłałam z numerem gg i telefonem Quote
shanti Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol: boloo ci od @ (maup:eviltong::eviltong:) a ty go kochosz??? :crazyeye::crazyeye: nie wiedziałam że tak lubisz :diabloti: ja myśle że jakiś mężczyzna zrobił mu krzywde, nie dawał się złapać hyclowi, kulił się jak stróż wchodził do boxów.... dalej nieufny ... ale bedzie dobrze- tylko musi poczuć że mężczyzna to nic złego :roll: ja tego nie powiedziałam.... :diabloti: a na Pana portalu ktos szuka szczeniora http://www.drobne.centrumofert.pl/ogloszenie/79005/Przygarne-szczeniaczka.html może by podesłaś Tolusia :razz::razz: Podeślij Magdzia, a nóż widelec:cool3: Dla Rogerka to ja mogę być i małpa :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='clockwork']nie wolno wysyłać linków... co za portal :diabloti::diabloti: wysłałam z numerem gg i telefonem :hmmmm: Na rybnickim kurde nawet nie wiem bo pisałam dziś z głowy :evil_lol::evil_lol: Quote
shanti Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Ja na święta będę mieć chałpę po łebkach przelecianą, ale to i tak będą moje najszczęśliwsze święta z powodu Rogera i Tolusia. :loveu: Chociaż ten ostatni tylko na tymczasie, ale grzeje doopkę przy kaloryferku. Osłodzi mi to myśl o tych co tam jeszcze zostały...:-( Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='madzia828']Roger w nowym domku super:multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o mały włos byś przespała ;) Quote
boloo77 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Na forach na których bywam określenie "@shani" oznacza, że zwracam się do shani, bynajmniej nie znaczy "małpo" ;) Kilka zdjęć za chwilę wrzucę, a na razie filmik... Chyba się zakolegowali :) http://dzieci.eu/viewVideo.php?fileID=5 Quote
lolka75 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='boloo77']Na forach na których bywam określenie "@shani" oznacza, że zwracam się do shani, bynajmniej nie znaczy "małpo" ;) Kilka zdjęć za chwilę wrzucę, a na razie filmik... Chyba się zakolegowali :) http://dzieci.eu/viewVideo.php?fileID=5 ale sie pieknie bawia psiaki:multi:...chyba bedzie dobrze:loveu: Quote
Recommended Posts