shanti Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Magda dzwoni, bo ja jutro nie jadę, zaraz pewnie napisze. Nie ma pani z hoteliku, będzie koło 21. Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='furciaczek']Mam nadzieje ze Panstwo okaza sie dobrym materialem na rodzinke Rogerkowa:loveu: no i jakby Rogerkowi się udało ......to wtedy możemy wyciągnąć RUDZIASZKA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...jeśli pani w hoteliku się zgodzi :p Quote
clockwork Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Pani nie ma w domu, mam dzwonić koło 21szej ;) zadzwonie ... dam znać Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='shanti']Magda dzwoni, bo ja jutro nie jadę, zaraz pewnie napisze. Nie ma pani z hoteliku, będzie koło 21. :mad:...a obiecałas że zadzwonisz ;).........................:evil_lol: Quote
shanti Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja']:mad:...a obiecałas że zadzwonisz ;).........................:evil_lol: Ja dzisiaj głowy do niczego nie mam:shake: A jeszcze jakieś durne wezwanie na policaj jako świadek w sprawie list wyborczych. Miałam iść dzisiaj, ale odwołałam, bo w d... mam te listy, ale niestety, jak nie złożę zeznań to kara pieniężna mnie czeka. Jak mnie zamkną, to będę blisko schroniska:eviltong: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='shanti']Ja dzisiaj głowy do niczego nie mam:shake: A jeszcze jakieś durne wezwanie na policaj jako świadek w sprawie list wyborczych. Miałam iść dzisiaj, ale odwołałam, bo w d... mam te listy, ale niestety, jak nie złożę zeznań to kara pieniężna mnie czeka. Jak mnie zamkną, to będę blisko schroniska:eviltong: do emerytury Ci doliczą odsiadkę ;) Quote
clockwork Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='shanti']Ja dzisiaj głowy do niczego nie mam:shake: A jeszcze jakieś durne wezwanie na policaj jako świadek w sprawie list wyborczych. Miałam iść dzisiaj, ale odwołałam, bo w d... mam te listy, ale niestety, jak nie złożę zeznań to kara pieniężna mnie czeka. Jak mnie zamkną, to będę blisko schroniska:eviltong: chciałabym cie poinformować że zakład karny obok schronu jest dla facetów.... ciebie by wywieźli gdzieś w świat... więc nie kombinuj :evil_lol::evil_lol: Quote
shanti Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='clockwork']chciałabym cie poinformować że zakład karny obok schronu jest dla facetów.... ciebie by wywieźli gdzieś w świat... więc nie kombinuj :evil_lol::evil_lol: Dałabym se radę!:evil_lol: Quote
clockwork Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja']do emerytury Ci doliczą odsiadkę ;) za listy wyborcze dają krzesło elektryczne ;) mniej dają za morderstwo :roll: Quote
shanti Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='clockwork']za listy wyborcze dają krzesło elektryczne ;) mniej dają za morderstwo :roll: To po mnie:placz: bo ja nawet nie pamiętam co komu żem podpisywała, ani na kogo głosowała. Bo mnie to zazwyczaj wisi:eviltong: Quote
Pandisia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 shanti napisał(a):To po mnie:placz: bo ja nawet nie pamiętam co komu żem podpisywała, ani na kogo głosowała. Bo mnie to zazwyczaj wisi:eviltong: Pewnie Ci pokażą podpis czy Twój czy nie podrobiony ;) Quote
shanti Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Ale wiecie, dzwonie na gubernię i nawijam, że nie mogę przyjść, bo mam osobę po zabiegu pod opieką:evil_lol: (dla mnie mój pies to osoba więc nie scyganiłam) i że mogę dopiero po świętach, a miły pan policaj, że jak ja nie mogę, to on do mnie przyjdzie, tylko o której godzinie:-o Pierwszy raz w życiu mnie zamurowało.:p Quote
clockwork Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='shanti']Ale wiecie, dzwonie na gubernię i nawijam, że nie mogę przyjść, bo mam osobę po zabiegu pod opieką:evil_lol: (dla mnie mój pies to osoba więc nie scyganiłam) i że mogę dopiero po świętach, a miły pan policaj, że jak ja nie mogę, to on do mnie przyjdzie, tylko o której godzinie:-o Pierwszy raz w życiu mnie zamurowało.:p -panie władzo wybaczy Pan, nie mogę stawić się na wezwanie -dlaczego?? -bo mam pod opieką osobę po kastracji:evil_lol::evil_lol: buuuhahahhahhaha dzwoniłam do Pani hotelikowej ;) jedziemy po Rogerka o 10tej rano,na szczepionko i na spotkanko z ewentualnym domkiem :multi: Roger je, suchą tylko dziubie ale mokrą (makaron z kurczaczkiem zjada w mgnieniu oka) . Warczy kiedy podchodzi się do niego podczas jedzenia,(dlatego warknął na mnie w schronie, bo Ala go karmiła) ale nie ma się co dziwić- pies zagłodzony chce mieć żarełko tylko dla siebie :p da się wyprostować kiedy zrozumie że to jego i nikt mu tego nie zabierze. Brzuchol się zaokrągla, żeberka zanikają :multi: dziś ganiał po ogrodzie... szczęśliwy jak dawno temu ... może :roll: o więcej popytam jutro ;) w telefonie jakaś pani krzyczała: wrzuć monete wrzuć monete :niewiem: :cool1: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No to teraz tylko :kciuki: aby domeczek o zechciał Quote
ice_t Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 to znaczy że Małemu juz lepiej , wiec na jutro kciukasy bardzo mocno trzeba trzymać Quote
clockwork Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 dogobranoc Rogerku ... czekaj dzielnie- jutro jestem po ciebie :loveu: mam nadzieje że kochasz dzieci ;) zresztą pogadamy, wszystko wytłumacze Ci po drodze :cool1: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Śpij ROGERKU ....jutro Cioteczka Madzia po ciebie przyjedzie :loveu: Quote
shanti Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 No Rogerku, wiele od Ciebie dzisiaj zależy! Quote
furciaczek Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ja juz sie stresuje:oops: Oby to byl TEN dzien:loveu: Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Rogerku ............................................................................ Quote
MARCHEWA Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 :kciuki::kciuki::kciuki:czekamy na dobre wiadomości;) Quote
Recommended Posts