Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']Mam nadzieje ze Panstwo okaza sie dobrym materialem na rodzinke Rogerkowa:loveu:

no i jakby Rogerkowi się udało ......to wtedy możemy wyciągnąć RUDZIASZKA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...jeśli pani w hoteliku się zgodzi :p

Posted

[quote name='shanti']Magda dzwoni, bo ja jutro nie jadę, zaraz pewnie napisze.

Nie ma pani z hoteliku, będzie koło 21.

:mad:...a obiecałas że zadzwonisz ;).........................:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:mad:...a obiecałas że zadzwonisz ;).........................:evil_lol:

Ja dzisiaj głowy do niczego nie mam:shake:
A jeszcze jakieś durne wezwanie na policaj jako świadek w sprawie list wyborczych. Miałam iść dzisiaj, ale odwołałam, bo w d... mam te listy, ale niestety, jak nie złożę zeznań to kara pieniężna mnie czeka. Jak mnie zamkną, to będę blisko schroniska:eviltong:

Posted

[quote name='shanti']Ja dzisiaj głowy do niczego nie mam:shake:
A jeszcze jakieś durne wezwanie na policaj jako świadek w sprawie list wyborczych. Miałam iść dzisiaj, ale odwołałam, bo w d... mam te listy, ale niestety, jak nie złożę zeznań to kara pieniężna mnie czeka. Jak mnie zamkną, to będę blisko schroniska:eviltong:

do emerytury Ci doliczą odsiadkę ;)

Posted

[quote name='shanti']Ja dzisiaj głowy do niczego nie mam:shake:

chciałabym cie poinformować że zakład karny obok schronu jest dla facetów.... ciebie by wywieźli gdzieś w świat... więc nie kombinuj :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']chciałabym cie poinformować że zakład karny obok schronu jest dla facetów.... ciebie by wywieźli gdzieś w świat... więc nie kombinuj :evil_lol::evil_lol:

Dałabym se radę!:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']za listy wyborcze dają krzesło elektryczne ;) mniej dają za morderstwo :roll:

To po mnie:placz: bo ja nawet nie pamiętam co komu żem podpisywała, ani na kogo głosowała. Bo mnie to zazwyczaj wisi:eviltong:

Posted

shanti napisał(a):
To po mnie:placz: bo ja nawet nie pamiętam co komu żem podpisywała, ani na kogo głosowała. Bo mnie to zazwyczaj wisi:eviltong:

Pewnie Ci pokażą podpis czy Twój czy nie podrobiony ;)

Posted

Ale wiecie, dzwonie na gubernię i nawijam, że nie mogę przyjść, bo mam osobę po zabiegu pod opieką:evil_lol: (dla mnie mój pies to osoba więc nie scyganiłam) i że mogę dopiero po świętach, a miły pan policaj, że jak ja nie mogę, to on do mnie przyjdzie, tylko o której godzinie:-o
Pierwszy raz w życiu mnie zamurowało.:p

Posted

[quote name='shanti']Ale wiecie, dzwonie na gubernię i nawijam, że nie mogę przyjść, bo mam osobę po zabiegu pod opieką:evil_lol: (dla mnie mój pies to osoba więc nie scyganiłam) i że mogę dopiero po świętach, a miły pan policaj, że jak ja nie mogę, to on do mnie przyjdzie, tylko o której godzinie:-o
Pierwszy raz w życiu mnie zamurowało.:p

-panie władzo wybaczy Pan, nie mogę stawić się na wezwanie
-dlaczego??
-bo mam pod opieką osobę po kastracji:evil_lol::evil_lol:

buuuhahahhahhaha

dzwoniłam do Pani hotelikowej ;) jedziemy po Rogerka o 10tej rano,na szczepionko i na spotkanko z ewentualnym domkiem :multi: Roger je, suchą tylko dziubie ale mokrą (makaron z kurczaczkiem zjada w mgnieniu oka) . Warczy kiedy podchodzi się do niego podczas jedzenia,(dlatego warknął na mnie w schronie, bo Ala go karmiła) ale nie ma się co dziwić- pies zagłodzony chce mieć żarełko tylko dla siebie :p da się wyprostować kiedy zrozumie że to jego i nikt mu tego nie zabierze. Brzuchol się zaokrągla, żeberka zanikają :multi: dziś ganiał po ogrodzie... szczęśliwy jak dawno temu ... może :roll:

o więcej popytam jutro ;)

w telefonie jakaś pani krzyczała: wrzuć monete wrzuć monete :niewiem: :cool1: