Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Chłodzi jojka:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images28.fotosik.pl/233/ce550a4a6962e77d.jpg[/IMG][/URL]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]sory ale nie moge skopiować adresu więc musze całą fote:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Chłodzi jojka:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[quote name='Izabela124.']Hejos
O znów tu temat o jedzonku[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nooo.. o jajkach :cool1::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']A co? ślinka kapie
Ja też bym zjadła ,a nie mam [/quote]
O patrzaj ja też nie mam:evil_lol:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]KCM :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Hmmmmmmm...................I jak mam się ustosunkować?:diabloti:

[B][FONT=Arial][COLOR=red]pośliń sie troszkę ...przywiozę Ci po niedzielce [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Obiecujesz???????:multi:
[quote name='Iv_'][B][SIZE=4]Ile????????????? u mnie są po 23-25 złoty za kilogram , w niektórych sklepach po 28 zł[/SIZE][/B]
tanie nie są to i dużo nie można pojeść [/quote]
no masz rację:placz: U nas też drogie;) Ale mamy biedronkę:eviltong:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ja kupuję w takim malym sklepiku ...poluję jak przywożą [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Alutka:cool3::cool3:
[quote name='gops']na moje szczescie nie lubie mietowych cukierkow
jedyne co uzywam z mieta to gumy i paste do zebow [/quote]
Ale na pewno lubisz coś innego:eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B] ale sobie dupala podmywa Gonzik [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://images31.fotosik.pl/291/2a5066bd3796dde8.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]czyścioszek [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Bo ona zadbany chłopak jest ;)
[quote name='Izabela124.']Hejos
O znów tu temat o jedzonku[/quote]
Jedzonko to podstawa :evil_lol:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nooo.. o jajkach :cool1::cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Były na kolację :evil_lol:
[quote name='Tengusia']witaj Gonzikowo Selkecikowa :hand:[/quote]
Cześć Tengusiasta ;)

Dżapko...on nie ma JAJEK!!!!!!!!!!! :mad:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witaj Selkeciku Ty Ty jeden Ty :multi::multi::loveu:

zatańczam sobie u Ciebie...
[IMG]http://img183.imageshack.us/img183/5573/176312610741d9b204735baax8.gif[/IMG]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']

Ale na pewno lubisz coś innego:eviltong:[/quote]

hmmm no napewno tak tylko co Ty masz na mysli to niewiem :razz:

hejka :eviltong:

Posted

[quote name='Selket']Czekaj, idę z Tobą:cool1:
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no czekam i czekam :cool1: kaj żeś jest :roll:

buuhahahhaha... żonkila :evil_lol: jaki taniec :roflt::roflt:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witaj Selkeciku Ty Ty jeden Ty :multi::multi::loveu:

zatańczam sobie u Ciebie...
[IMG]http://img183.imageshack.us/img183/5573/176312610741d9b204735baax8.gif[/IMG]
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:makarena :hmmmm:

cze Selkecik:multi:

sces mientówke:razz::razz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:makarena :hmmmm:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]gorączka sobotniej nocy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]witaj Selkeciku Ty Ty jeden Ty [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]zatańczam sobie u Ciebie...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive][IMG]http://img183.imageshack.us/img183/5573/176312610741d9b204735baax8.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Cześć:multi:
:crazyeye:ALe extra tancujesz:eviltong:
[quote name='gops']hmmm no napewno tak tylko co Ty masz na mysli to niewiem

hejka [/quote]
Czesc:multi: Ja tam nie wiem co TY masz na myśli:cool3:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no czekam i czekam kaj żeś jest [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]buuhahahhaha... żonkila jaki taniec[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Jestem a Cia nie ma :niewiem:
cześc:multi:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]makarena [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]cze Selkecik[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]sces mientówke[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Cześć:multi: Mam własną:eviltong: Ino nie z Goplany:-(
[quote name='Izabela124.']Witanko Gonzikowa pańciu[/quote]
[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jestem babolku[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]gorączka sobotniej nocy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Z tym to do lekarza:roll:

Posted

[quote name='Selket']
ALe extra tancujesz
[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nauczę Cię kiedyś :razz::razz:
urządzimy sobie prywatne Ju Ken Dens...
zmienimy nazwę na Ju Mast Dens :eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Selket']
Z tym to do lekarza[/quote]

j[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a chyba powinnam iść najpierw z głową :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]nauczę Cię kiedyś [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]urządzimy sobie prywatne Ju Ken Dens...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]zmienimy nazwę na Ju Mast Dens [/COLOR][/FONT][/B]

Kiedy to będzie????:cool3:
j[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]a chyba powinnam iść najpierw z głową [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No to już dawno powinnaś....Nie wiem tylko czy teraz nie jest już za późno.......:shake:
[quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=red]gdzie byłaś jak Cię nie było [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
W domciu :D Ukałam się :evil_lol: A potem dostałam taki list, w którym pani z biblioteki mnie do siebie zapraszała, bo się stęskniła....No to pognałam tam, potem do biedronki po miętuski i się dowiedziałam, że biedronkę zamykają od jutra od 16 na czas remontu...nie wiem ile ten remont będzie trwał:roll: A potem byłam na Wisłą i nas wielka burza złapała...A potem się ukałam...a potem zasiadłam przed necikiem i tak mi pozostało.....A no i w między czasie zrobiłam truskafki i się wykąpałam:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Selket'] Kiedy to będzie????:cool3:

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie wiem jeszcze....ale jak się dowiem to Ci powiem :eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]
No to już dawno powinnaś....Nie wiem tylko czy teraz nie jest już za późno.......:shake:
[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]też się nad tym zastanawiam :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień doberek :multi::loveu:

ja na sekunde bo zaraz spadam na lotnisko :)
ale żebyś nie mówiła że mnie nie było :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='basia2202'][COLOR=purple][B]heeej Gonziczki!! [/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple]powrócilim!! [/COLOR][/B]
[/quote]
hejka:multi::multi::multi:
[quote name='gops']hej
[/quote]
Cześć:multi::multi:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Berek melduję , ze już wstałam , zaraz idę z Ozzym na psacerek [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
cześć:multi: Wróćiłaś???:eviltong:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzień doberek [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ja na sekunde bo zaraz spadam na lotnisko [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale żebyś nie mówiła że mnie nie było [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Cześć:multi: Ja bym w życiu nie śmiała czegoś takiego powiedzieć:cool3: