Iv_ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]hmmm dziewczęta ja jeszcze nie pracuję więc to nie to...[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie wiem co się ze mną dzieje :niewiem::shake:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :hmmmm: nie pracujesz, a zmęczona ....to może jesteś zmęczona tym odpoczynkiem :crazyeye: Quote
Alicja Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]WITAM się z WAMI :p dziewczyny znacie te okolice ?? Selkeciku dało by sie jakieś kilka ogłoszonek :oops: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116358[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to nie zmęczenie :roll: po prostu odechciewa mi się wszystkiego kiedy ktoś mi mówi że wszystko jest ok a nie odzywa się do mnie :roll: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Iv_ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]to nie zmęczenie :roll:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]po prostu odechciewa mi się wszystkiego kiedy ktoś mi mówi że wszystko jest ok a nie odzywa się do mnie :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] ach, to takie buty :shake:, wiem o czym mówisz, takie sytuacje źle wpływają na emocje i rzeczywiście nic się nie chce i nie ma zapału do życia :shake: Każdemu potrzeba tego czegoś(drugiej osoby) coby wzniecała iskierki. potulkam Cię jeszcze :calus: :calus: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Iv_']ach, to takie buty :shake:, wiem o czym mówisz, takie sytuacje źle wpływają na emocje i rzeczywiście nic się nie chce i nie ma zapału do życia :shake: Każdemu potrzeba tego czegoś(drugiej osoby) coby wzniecała iskierki. potulkam Cię jeszcze :calus: :calus:[/quote] :oops::oops: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dziękuję :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
basia2202 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [COLOR=Purple][B]eloł gonzikowa :multi: pozdrowionka wtorkowe z Jastrzębiej Góry :loveu: przyszłam z rybką wędzoną :cool3: [/B][/COLOR][IMG]http://www.kalmar.pl/files/Image/produkty/ryby_mrozone/karmazyn-mroz-tusz-mini.jpg[/IMG] Quote
apple Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Iv_']o goopotach :-o :roll: no wiesz, to same poważne tematy-takie jak my :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahaha:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE] [COLOR=Purple][B]eloł gonzikowa :multi: pozdrowionka wtorkowe z Jastrzębiej Góry :loveu: przyszłam z rybką wędzoną :cool3:[/B][/COLOR][/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz...a mnie to nie przyniosłaś:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]cześć Selketka to ja:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 dawno sie nie witalam ale jakos czasu brak a i przeziebilam sie gdziesik w weekend i teraz zasmarkana chodem :hand: Quote
Tengusia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 przyszlam sie przywitac ale widze ze juz tu bylam wiec ide [IMG]http://amstaff-civ.home.pl/forum/images/smiles/elemeledudki.gif[/IMG] [IMG]http://amstaff-civ.home.pl/forum/images/smiles/jezyk.gif[/IMG] Quote
łapeczek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 heyoooo wam ... ja przychodze z pustymi raczkamii ale moze to nadrobie czyms dobrym potem xD Quote
łapeczek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ooooo mam skoro ktos tam z rybka wedzona przyszedl to ja przynoszeeee ....hm...wlasnie coo .... juz wiem ;] przynosze najlepsza potrawe gotowana w Poznaniu ;] BIGOSIK [IMG]http://www.lodz.e-leclerc.pl/spozywka/garmaz/daniagorace/rysunki/bigos.jpg[/IMG] Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='łapeczek'] BIGOSIK [/quote] Oooooohhh........uwielbiam bigosik [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/9/4dd8b9001b44e104.gif[/IMG][/URL] Quote
jonQuilla Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ehhh... chciałabym być dziś tu pierwsza ale właśnie zbieram się spać :roll: zmęczona dzisiaj jestem i mimo że humorek już lepszy to nie doczekam 24... no chyba że stałoby się coś niesamowitego...ale wątpię... więc powiem tyle ... jestem pierwsza o 23:06 ;) a gratuluję temu kto będzie pierwszy jutrzejszego dnia czyli za 54 minuty :eviltong: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] jestem pierwsza o 23:06 ;) a gratuluję temu kto będzie pierwszy jutrzejszego dnia czyli za 54 minuty :eviltong: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] A ja gratuluję bycia pierwszą po 23.00 :cool3: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Ziutka']A ja gratuluję bycia pierwszą po 23.00 :cool3:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przecież Ty byłaś pierwsza po 23 :evil_lol::evil_lol: Ty spójrz jeszcze 44 minuty do 24, może wytrzymam ;) ten czas jakoś szybko leci :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przecież Ty byłaś pierwsza po 23 :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] No to gratuluje bycia pierwszą o 23.09 :evil_lol: :eviltong: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Ziutka']No to gratuluje bycia pierwszą o 23.09 :evil_lol: :eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dziękuję :diabloti: Selkecik mi pomógł w byciu first :multi::loveu: odpisując jej na wiadomość nie wiedzieć kiedy spłynęły te 44 minuty :multi: tak więc dziewczęta... miszyn inpasybul została wykonana :evil_lol::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] tak więc dziewczęta... miszyn inpasybul została wykonana :evil_lol::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] No i tak trzymać cioteczko :loveu: :multi: tak trzymać :cool3: A już miałaś iść spać :eviltong: Quote
Iv_ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 :roll: dogo mi muli :roll: ale na podiuma sie jeszcze załapałam :multi: Gratuluję dziewczyny zajęcia I i II miejsca :loveu: Quote
Pandisia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Przyszłam z tradycyjnym berczysławem :loveu: :eviltong: a tu znowu klachały do 0.44 :evil_lol: I bigosik był :multi: Quote
jonQuilla Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Ziutka']No i tak trzymać cioteczko :loveu: :multi: tak trzymać :cool3: A już miałaś iść spać :eviltong:[/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a no miałam i gdyby nie Selkecikowa wiadomość to poszłabym do wyra te 44 minuty za wcześnie :evil_lol: [COLOR=Black]Iv_ [/COLOR]dzięki :multi: dzień dobry Panny i Pannowie :loveu::multi: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]a no miałam i gdyby nie Selkecikowa wiadomość to poszłabym do wyra te 44 minuty za wcześnie :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][COLOR=black]Iv_ [/COLOR]dzięki :multi:[/COLOR][/FONT][/B][COLOR=olive] [B][FONT=Georgia]dzień dobry Panny i Pannowie :loveu::multi:[/FONT][/B] [/COLOR][/quote] Witamy witamy :cool3: :loveu: :roll: jacy Pannowie tu są, bo ja nie widzem :roll: Quote
jonQuilla Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Iv_']Witamy witamy :cool3: :loveu: :roll: jacy Pannowie tu są, bo ja nie widzem :roll:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Gonaziasty? to że nie posiada jajek nie wyklucza go z grupy Pannów ;) :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Gonaziasty? [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to że nie posiada jajek nie wyklucza go z grupy Pannów ;) :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :splat:a ja durna, zapomniałam :oops: :biggrina: :biggrina: :biggrina: Quote
apple Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Selketowa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts