Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [B][I]Czeeeeeeeeeeeeeeeść :evil_lol:[/I][/B] [B][I]przyszłam Ci nasikać :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/I][/B] Quote
Selket Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Selkeciku będzie Okej Asia wierzy w selkecika [/quote] Dzięuję :Rose: Teraz tylko wyniki :nerwy: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A kuku kukułeczko[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cześć Jabłuszkowe Dżapuszko:multi: [quote name='Iv_'] Selkecik pojechał zdawać egzamin i wcale się nie denerwował i my też nie ooooooo nooo [/quote] No już wróciłam...wczoraj...i padłam..... I siem stresuję, bo dopiero jutro wyniki :nerwy: ALe ja i tak tam nie zadzownię:shake: [quote name='Rinuś'][B][I]Czeeeeeeeeeeeeeeeść [/I][/B] [B][I]przyszłam Ci nasikać [/I][/B][/quote] Cześć:multi: Bidulko nadal nie trzymasz moczu?:diabloti: [quote name='Tengusia']Selkeciku [/quote] Tengusia:multi: Quote
Selket Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Na pewno zdałaś :) Nie stresaj się już ;)[/quote] Jutro zobaczymy...o ile ktoś zadzwoni po wyniki..jak nie to czekam na list z uczelni:diabloti: Nie będę się stresować jak już będę wiedzieć ;) Dzięki Asiu ;) Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Selkeciku :multi::multi::loveu: już wróciłam i znów pewnie będę tutaj pierszować :) nadrobiłam to co miałam do nadrobienia, zdjęcia Rudasa widziałam także jestem z siebie i pędzę dalej odwiedzać bo trochę tego się uzbierało :) :eviltong: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
emdziolek Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Selkeciku mły!:multi: WItam Cię:multi: I Gonzika:multi::loveu::loveu: Wygłaskać prosz:loveu:[/B][/COLOR] Quote
Dobcia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Trzymam kciuki więc do jutra;) Na pewno zdałaś;) Quote
Selket Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]cześć Selkeciku :multi::multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]już wróciłam i znów pewnie będę tutaj pierszować :)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nadrobiłam to co miałam do nadrobienia, zdjęcia Rudasa widziałam także jestem z siebie i pędzę dalej odwiedzać bo trochę tego się uzbierało :) :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Cześć Żonkilku:multi: Jakże miło, że znów jesteś :calus: [quote name='Tengusia']:hand: :hand: Selkecikowa :hand: :hand:[/quote] Tegusiasta:multi: [quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Selkeciku mły!:multi: WItam Cię:multi:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]I Gonzika:multi::loveu::loveu: Wygłaskać prosz:loveu:[/COLOR][/B][/quote] Czesc emdziolku:multi: Niuniek wygłaskany ;) [quote name='Dobcia']Trzymam kciuki więc do jutra;) Na pewno zdałaś;)[/quote] Hej Dobciu:multi: Jutro, o ile się dowiem to napisze co i jak ;) Chociaż mam nadal strasznego stresika, że coś poplątałam albo jednak nie byłam odpowiednio przygotowana. Teraz nic nie zmienię, ale stresik siedzi w mnie:shake: Quote
Selket Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Chciałam wstawić kilka zdjęć, ale niestety wadliwa konstrukcja visty zabrała mi wszystkie ikony, a nie chę robić resetu, bo mogę stracić neta :( postaram się jutro wstawić troszkę Niunia ;) Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jestem pierwsza :multi::multi: wygląda na to że wszystko wróciło do normy :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jestem pierwsza :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]wygląda na to że wszystko wróciło do normy :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ach to zwyczajność:cool3::cool3: Cześć:loveu: [quote name='Kinguska']Witam :p Gonzik jest słodziaszny :loveu:[/quote] Cześc:multi: A dziękuję ;) Dziewczyny możecie puścić kciuki.................. Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no iiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????????????????????????[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [SIZE=6][COLOR=red]Zdałam i przyjęli mnie[/COLOR][/SIZE]:placz::placz::placz: Boshe siedze i rycze jak głupie dziecko:placz: [SIZE=4]Dziękuję Wszystkim za wiarę we mnie za trzymanie kciuków i podtrzymywanie na duchu, za miłe słowa i wiarę i za wszystko :Rose: Rose:[/SIZE] [SIZE=4]Dziękuję[/SIZE] :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :multi::multi::multi::multi: Quote
Rahl Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ha ha, wiedziałam :multi::multi: Gratulacje :lol: Quote
Selket Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [quote name='AngelsDream']Gratulacje! :D[/quote] [quote name='Asia&gordonisko']Ha ha, wiedziałam :multi::multi: Gratulacje :lol:[/quote] Dziękuje:oops::oops::oops::multi::multi::multi: Boshe nastepne 6 lat studiów.... :shake::shake: Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [CENTER]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]SUPCIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Selket Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [quote name='Alicja'][CENTER]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][COLOR=red][B]SUPCIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Dziękuje:oops::oops::oops: Quote
jonQuilla Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]brawo kochana :multi::multi::multi: wiedziałam że tak będzie :buzi::calus::calus::calus::calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]brawo kochana :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]wiedziałam że tak będzie :buzi::calus::calus::calus::calus:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Dzięki:oops::oops: Ah wszyscy wiedzieli tylko ja taka goopia się stresowałam:mad: Następnymr azem zdam się na Waszą intuicję:eviltong: Quote
jonQuilla Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Selket']Dzięki:oops::oops: Ah wszyscy wiedzieli tylko ja taka goopia się stresowałam:mad: Następnymr azem zdam się na Waszą intuicję:eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w końcu mądrze gadasz :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]w końcu mądrze gadasz :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Taaak..... Miło, że to doceniasz....:diabloti: Quote
Recommended Posts