Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Selkeciku będzie Okej
Asia wierzy w selkecika [/quote]
Dzięuję :Rose: Teraz tylko wyniki :nerwy:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A kuku kukułeczko[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Cześć Jabłuszkowe Dżapuszko:multi:
[quote name='Iv_'] Selkecik pojechał zdawać egzamin i wcale się nie denerwował i my też nie

ooooooo nooo [/quote]
No już wróciłam...wczoraj...i padłam..... I siem stresuję, bo dopiero jutro wyniki :nerwy: ALe ja i tak tam nie zadzownię:shake:
[quote name='Rinuś'][B][I]Czeeeeeeeeeeeeeeeść [/I][/B]

[B][I]przyszłam Ci nasikać [/I][/B][/quote]
Cześć:multi: Bidulko nadal nie trzymasz moczu?:diabloti:
[quote name='Tengusia']Selkeciku [/quote]
Tengusia:multi:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Na pewno zdałaś :)
Nie stresaj się już ;)[/quote]
Jutro zobaczymy...o ile ktoś zadzwoni po wyniki..jak nie to czekam na list z uczelni:diabloti:
Nie będę się stresować jak już będę wiedzieć ;)
Dzięki Asiu ;)

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Selkeciku :multi::multi::loveu:

już wróciłam i znów pewnie będę tutaj pierszować :)

nadrobiłam to co miałam do nadrobienia, zdjęcia Rudasa widziałam także jestem z siebie i pędzę dalej odwiedzać bo trochę tego się uzbierało :) :eviltong:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]cześć Selkeciku :multi::multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]już wróciłam i znów pewnie będę tutaj pierszować :)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nadrobiłam to co miałam do nadrobienia, zdjęcia Rudasa widziałam także jestem z siebie i pędzę dalej odwiedzać bo trochę tego się uzbierało :) :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Cześć Żonkilku:multi: Jakże miło, że znów jesteś :calus:

[quote name='Tengusia']:hand: :hand: Selkecikowa :hand: :hand:[/quote]
Tegusiasta:multi:
[quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Selkeciku mły!:multi: WItam Cię:multi:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkorange]I Gonzika:multi::loveu::loveu: Wygłaskać prosz:loveu:[/COLOR][/B][/quote]
Czesc emdziolku:multi: Niuniek wygłaskany ;)
[quote name='Dobcia']Trzymam kciuki więc do jutra;)
Na pewno zdałaś;)[/quote]
Hej Dobciu:multi: Jutro, o ile się dowiem to napisze co i jak ;) Chociaż mam nadal strasznego stresika, że coś poplątałam albo jednak nie byłam odpowiednio przygotowana. Teraz nic nie zmienię, ale stresik siedzi w mnie:shake:

Posted

Chciałam wstawić kilka zdjęć, ale niestety wadliwa konstrukcja visty zabrała mi wszystkie ikony, a nie chę robić resetu, bo mogę stracić neta :( postaram się jutro wstawić troszkę Niunia ;)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jestem pierwsza :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]wygląda na to że wszystko wróciło do normy :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Ach to zwyczajność:cool3::cool3:
Cześć:loveu:

[quote name='Kinguska']Witam :p
Gonzik jest słodziaszny :loveu:[/quote]
Cześc:multi:
A dziękuję ;)

Dziewczyny możecie puścić kciuki..................

Posted

[SIZE=6][COLOR=red]Zdałam i przyjęli mnie[/COLOR][/SIZE]:placz::placz::placz: Boshe siedze i rycze jak głupie dziecko:placz:

[SIZE=4]Dziękuję Wszystkim za wiarę we mnie za trzymanie kciuków i podtrzymywanie na duchu, za miłe słowa i wiarę i za wszystko :Rose: Rose:[/SIZE]
[SIZE=4]Dziękuję[/SIZE] :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='AngelsDream']Gratulacje! :D[/quote]

[quote name='Asia&gordonisko']Ha ha, wiedziałam :multi::multi:
Gratulacje :lol:[/quote]

Dziękuje:oops::oops::oops::multi::multi::multi:
Boshe nastepne 6 lat studiów.... :shake::shake:

Posted

[CENTER]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]SUPCIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Alicja'][CENTER]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][COLOR=red][B]SUPCIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Dziękuje:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]brawo kochana :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]wiedziałam że tak będzie :buzi::calus::calus::calus::calus:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Dzięki:oops::oops:
Ah wszyscy wiedzieli tylko ja taka goopia się stresowałam:mad: Następnymr azem zdam się na Waszą intuicję:eviltong:

Posted

[quote name='Selket']Dzięki:oops::oops:
Ah wszyscy wiedzieli tylko ja taka goopia się stresowałam:mad: Następnymr azem zdam się na Waszą intuicję:eviltong:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w końcu mądrze gadasz :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]w końcu mądrze gadasz :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Taaak..... Miło, że to doceniasz....:diabloti: