Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A myślałam,że safestix jest niezniszczalny... nasz po roku jest w stanie idealnym, a chyba całą zime na dworze leżał (może nie pod śniegiem, bo w tym roku śniegu nie było), no ale... :D

Posted

Melduję, że kongowe żelki przetrwały tygodniowe wodowanie i obie nadal piszczą, a wodę udało mi się z nich wypuścić (dosyć długo to trwało XD), więc my będziemy ich dalej używać do wody - spisały się ;)

Posted

Melduję, że kongowe żelki przetrwały tygodniowe wodowanie i obie nadal piszczą, a wodę udało mi się z nich wypuścić (dosyć długo to trwało XD), więc my będziemy ich dalej używać do wody - spisały się ;)

Buuu a nasza świnka szykuje się do kolejnego klejenia... :/ gdyby nie fakt, że ciągle piszczy to odpuściłabym ją sobie...

Posted

Mógłby mi ktoś polecić jakąś fajną, podłużną, nietonącą zabawkę do wody? Mogą być i dwie :D Wytrzymałą, bo dla Jariego :)
Kupiłam coś ala gumowy patyk w tk maxx, na lądzie sprawdza się super ale niestety okazał się nie pływający :(

Posted

Mógłby mi ktoś polecić jakąś fajną, podłużną, nietonącą zabawkę do wody? Mogą być i dwie :D Wytrzymałą, bo dla Jariego :)
Kupiłam coś ala gumowy patyk w tk maxx, na lądzie sprawdza się super ale niestety okazał się nie pływający :(

http://tazo-sklep.pl/produkt/241,szarpak-duzy.html

albo kong safestix,

coś bardziej piłkowatego :P

http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/plywajace/wodne_zabawki/49229

Posted

Ja kupiłam jakiś czas temu taką zabawkę:

http://toys4dogs.pl/comfy-mint-dental-twister-fluo-m-zabawka-dla-psa,id699.html

Dorwałam ją w stacjonarnym sklepie Aquel Zoo, za 18 zł ;) jak na taką cenę jestem naprawdę zaskoczona jakością, bardzo wytrzymała, kilka goldenów się bawiło, gryzło, szarpało się, nawet śladu zębów ;) do wody także sprawdza się dobrze, pływa i jest całkiem dobrze widoczna na powierzchni wody ;)

Posted

Dzięki Ewa, ciekawe to, może zainwestuje jeszcze w przyszłym miesiącu :) Cena atrakcyjna w porównaniu do stixów Konga :P

A ja wcześniej dorwałam patyczek Zoluxa w stacjonarnym sklepie kar-ma.pl - pływa, ma piszczałkę i jest z mocnego tworzywa. Dla informacji, biedronkowe frisbee też pływa :D

3CgqhnP.jpg

Posted

Ja kupiłam jakiś czas temu taką zabawkę:
http://toys4dogs.pl/comfy-mint-dental-twister-fluo-m-zabawka-dla-psa,id699.html
Dorwałam ją w stacjonarnym sklepie Aquel Zoo, za 18 zł ;) jak na taką cenę jestem naprawdę zaskoczona jakością, bardzo wytrzymała, kilka goldenów się bawiło, gryzło, szarpało się, nawet śladu zębów ;) do wody także sprawdza się dobrze, pływa i jest całkiem dobrze widoczna na powierzchni wody ;)

Ewa ona jest raczej z tych twardych nie?
Posted

Wasze psy od razu pojęły ideę zabawy wobblerem? Zrobiłam dwa podejścia i zastanawiam się czy potrzeba im więcej czasu czy go sprzedać, bo nie wykazują zainteresowania zabawką :P

Posted

Polecacie Kong Jels? Warto go kupić? Bo zastanawiam się nad tą zabawką dla mojego beagla. On uwielbia piszczące zabawki. Tylko nie wiem też za bardzo jaki wziąć rozmiar M czy L. Bo piłka Kong Squeezz Ball w rozmiarze M jest dla niego trochę za mała, więc musiałam przyczepić do niej sznurek, a nie chcę aby była za duża/mała. Może ktoś z was ma tą zabawkę dla beagla, lub jakiegoś psa podobnego wielkościowo do beagla np. cocker spaniela ?