Balbina. Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Czy ktoś z Was posiada tę zabawkę http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=11639? Zastanawiam się pomiędzy nią, a kongiem wobbler... obawiam się czy nie będzie za trudno wyjąć smaczki z tego cuda, ale zwykły kong u nas średnio się sprawdza- wypełniony zmielonym kurczakiem i zamrożony wystarcza na 10 minut :( Quote
Niewyspana Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Czy ktoś z Was posiada tę zabawkę http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=11639? Zastanawiam się pomiędzy nią, a kongiem wobbler... obawiam się czy nie będzie za trudno wyjąć smaczki z tego cuda, ale zwykły kong u nas średnio się sprawdza- wypełniony zmielonym kurczakiem i zamrożony wystarcza na 10 minut :( Nie wiem, jakiej wielkości jest twój pies, ale jeśli chcesz, to mogę Ci kupić tą wieżę z JW (pisałam o niej ze dwie strony temu), bo jeszcze u mnie jest w TK Maxx'ie po 45zł. Nawet z przesyłką wyjdzie chyba taniej niż tradycyjny Wobbler. Tym bardziej, że piszesz, że twój pies szybko rozprawia się z Kongiem :P Z JW powinien mieć chyba trochę więcej roboty :P Jak jesteś zainteresowana, to napisz na pw ;) Quote
Niewyspana Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Ogólnie sporo rzeczy :D Smycze automatyczne, miski na stojakach i bez, podkładki pod miski, sporo legowisk, smakołyki no i przede wszystkim zabawki - pluszaki, gumowe, sznury :P Quote
Balbina. Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Niewyspana- taka wieża, tak? http://toys4dogs.pl/jw-pets-treat-tower-s-wieza-lamglowka-na-smakolyki,id569.html Taką my też mamy w naszym Tkmaxxie, ale dziękuję za propozycję :* Może faktycznie się na nią skuszę, tylko czy ona działa tak samo jak wobbler? :D Wydaje mi się ,że chyba smaczki będą wylatywać jednak łatwiej, ale może tylko mi się wydaje? :D Quote
Niewyspana Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Tak ;) Nie wiedziałam że macie też u siebie, tak bym nie proponowała :P I wydaje mi się że właśnie trudniej z tego wylatują, niż z Wobblera :P Quote
Balbina. Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 No to mam dylemat :D A ta wieża w tk maxxie wiecznie na mnie czekać nie będzie :( Ktoś miał ją? Łatwo wypadają z niej smakołyki? Myślicie ,że mały pies(3 kg) poradzi sobie z nią? :D Quote
Niewyspana Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 No to mam dylemat :D A ta wieża w tk maxxie wiecznie na mnie czekać nie będzie :( Ktoś miał ją? Łatwo wypadają z niej smakołyki? Myślicie ,że mały pies(3 kg) poradzi sobie z nią? :D http://futraspecjalnejtroski.pl/?p=953- chyba ci się przyda ta recenzja :P Quote
Balbina. Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Dzięki, Niewyspana :*** Chyba jestem zdecydowana :D Mam nadzieję ,że chociaż na jakiś czas zajmie mojego wściekłego ostatnio psa, który znajduje sobie zajęcie we wpychaniu wszelkich piłek pod komody, szafki itp. i później włażeniu pod nie ;) Quote
klaudiaZak Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Czy w Poznaniu jest może ktoś, kto robi polarowe szarpaczki? Quote
angineuuka Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 U mnie kiedyś były S, jutro podjadę jeszcze do TK jak to obejrzę ;) Quote
kalyna Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 U mnie kiedyś były S, jutro podjadę jeszcze do TK jak to obejrzę ;) celuję w rozmiar L, ewentualnie M... Quote
.Agata. Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Na tytusku są chyba jak dotąd najtańsze znalezione przeze mnie chuckity ;) Quote
Kocurkotka Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 ja byłam e TKmaxx w galerii katowickiej były 2 sztuki piłek Chuckit duże L albo XL ? 2 duże xD Quote
Kazuro Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 w Poznaniu w city center też było kilka, ale same L Quote
Kesja Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 ja byłam e TKmaxx w galerii katowickiej były 2 sztuki piłek Chuckit duże L albo XL ? 2 duże xD A pamiętasz za ile były? ;) Quote
kalyna Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 w Poznaniu w city center też było kilka, ale same L A które dokładnie? bo Lki właśnie mnie interesują... Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Ala ogarne Ci jutro co za rozmiar jest :D Quote
Recommended Posts