Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś z Was posiada tę zabawkę http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=11639? Zastanawiam się pomiędzy nią, a kongiem wobbler... obawiam się czy nie będzie za trudno wyjąć smaczki z tego cuda, ale zwykły kong u nas średnio się sprawdza- wypełniony zmielonym kurczakiem i zamrożony wystarcza na 10 minut :(

Nie wiem, jakiej wielkości jest twój pies, ale jeśli chcesz, to mogę Ci kupić tą wieżę z JW (pisałam o niej ze dwie strony temu), bo jeszcze u mnie jest w TK Maxx'ie po 45zł.
Nawet z przesyłką wyjdzie chyba taniej niż tradycyjny Wobbler.
Tym bardziej, że piszesz, że twój pies szybko rozprawia się z Kongiem :P
Z JW powinien mieć chyba trochę więcej roboty :P

Jak jesteś zainteresowana, to napisz na pw ;)
Posted

No to mam dylemat :D A ta wieża w tk maxxie wiecznie na mnie czekać nie będzie :( Ktoś miał ją? Łatwo wypadają z niej smakołyki? Myślicie ,że mały pies(3 kg) poradzi sobie z nią? :D

Posted

Dzięki, Niewyspana :*** Chyba jestem zdecydowana :D Mam nadzieję ,że chociaż na jakiś czas zajmie mojego wściekłego ostatnio psa, który znajduje sobie zajęcie we wpychaniu wszelkich piłek pod komody, szafki itp. i później włażeniu pod nie ;)