WŁADCZYNI Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Czy znacie może jakąś firmę która produkuje piszczące zabawki dla bullowatych? Bo liczę że taka zabawka wytrzyma z moim psem - suka nie niszczy zabawek tylko unieszkodliwia piszczałkę:shake: Quote
kaskaSz Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ja znalazłam jakiś gryzak dla bullowatych, ale foto mi sie nie wyswietla [URL]http://www.marketon.pl/workingpitbulls/index.php?m=page&a=dir&id=11677[/URL] [URL]http://www.marketon.pl/workingpitbulls/index.php?m=page&a=dir&id=11678[/URL] Quote
DuDziaczek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [IMG]http://img219.imageshack.us/img219/4949/spacerq009xg7.jpg[/IMG] A u nas ON kest furora fajniutki i piszczy :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ja chciałam takiego miśka, ale z krótkim ''włosem'', a nie takiodstające nitki, bo mój pies nie niszczy, że rozgryza tylko wyciąga-skubie te nitki :evil_lol:A to z zoologa ta zabawka? Quote
DuDziaczek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 NIe my mamy Z przedluzenia prenumeraty MP Ale widzialam w zoologu i na wystawach :razz: Quote
dog_master Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Podobnego Pepsi dawala do 4ropakow cos kolo miesiaca temu ;] Tez mam, ale dam pudlowemu... kiedys ;) Na pewno nie teraz, bo ma inne zabawki ;) Quote
neonowka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 U nas żadne miśki nie mają szans na przeżycie. Natomiast z gumowej zabawki na sznurze po tygodniu została tylko ta gumowa część. :diabloti: Powiem tylko, że ASTa nie mam.:eviltong: Quote
kaskaSz Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Filmik jak się Foxi bawi nową zabawką :D [U][URL]http://video.interia.pl/obejrzyj,film,89720[/URL][/U] Quote
monita Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ktoś wcześniej podawał adres strony ( strona gappay ) i tam są porządne zabawki - wytrzymałe sznury :razz: Quote
Bzikowa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Kaska, super Foxi zabija miśka :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ale fajnie się bawi :loveu::loveu: Quote
DuDziaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='monita']Dobrze, że tylko miśka ;)[/quote] Od miskow sie zaczyna :diabloti: :razz: Quote
BlackSheWolf Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='DuDziaczek']Od miskow sie zaczyna :diabloti: :razz:[/quote] oj co ty chcesz tu wywróżyć :evil_lol: Quote
shangri_la Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 mozecie mi napisac opinie na temat KONGa ? kurcze gryze sie ze soba :wallbash: kupic czy nie kupic. nawet znalazlam ze najtanszego konga roz L kupie w karusku i przy okazji jeszcze jakies przysmaki ale musze to jeszcze przemyslec bo jednak 44 zeta na zabawke... :grab: co lacznie z przesylka i jakimis badziewiami ( bo i tak bym kupila jakies smakole do srodka bo sa w fajnych cenach) nawet nie chce myslec ile wyniesie, a potem sie okaze ze mycie tego ustrojstwa ( nie mam zmywarki) i odskrobywanie resztek doprowadzi mnie do szalu :huh: z drugiej strony Birnik uwielbia zarcie i mysle ze taki KONG dla niej jak znalazl ehhh... :cool1: :placz: pozdrawiam Quote
BeataSabra Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='shangri_la']mozecie mi napisac opinie na temat KONGa ? kurcze gryze sie ze soba :wallbash: kupic czy nie kupic. nawet znalazlam ze najtanszego konga roz L kupie w karusku i przy okazji jeszcze jakies przysmaki ale musze to jeszcze przemyslec bo jednak 44 zeta na zabawke... :grab: co lacznie z przesylka i jakimis badziewiami ( bo i tak bym kupila jakies smakole do srodka bo sa w fajnych cenach) nawet nie chce myslec ile wyniesie, a potem sie okaze ze mycie tego ustrojstwa ( nie mam zmywarki) i odskrobywanie resztek doprowadzi mnie do szalu :huh: z drugiej strony Birnik uwielbia zarcie i mysle ze taki KONG dla niej jak znalazl ehhh... :cool1: :placz: pozdrawiam[/quote] Ja mam konga. Myje sie super bez zmywarki. Można zamrażać lub zapiekać w mikrofalówce (króciutko)z serem żółtym lub topionym - po ostygnięciu ser twardnieje i trudniej się opróżnia. Nasz kong leży sobie na razie nie używany psica za szybko go rozpracowywuje. Quote
neonowka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Błagam o pomoc...:diabloti: Mam 6 miesięcznego szczeniaka, coś w stylu labradora. Psuje większość zabawek w kilka dni. Dzisiaj poradziła sobie z kolejną w ciągu 30 min:mad:. Naprawdę już nie wiem co mam jej kupić. Sznury odpadają bo z tym też sobie radzi. Gumowe zabawki...- to samo. Może macie coś godnego polecenia?:razz: Quote
WŁADCZYNI Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Mini piłki do koszykówki - w decathlonie do kupienia. A nie są bardzo duże. Piłki tenisowe Piłki z lanej gumy Piłki ze sznura (generalnie snury pomagają przy zmianie zębów jak są problemy) - tak zwana gałka bosmańka, psy lubią a stosunkowo tanie - tylko przed kupieniem liny sprawdź czy nie ma w niej druta (bo są i takie) i wiąż Quote
neonowka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='WŁADCZYNI']Mini piłki do koszykówki - w decathlonie do kupienia. A nie są bardzo duże. Piłki tenisowe Piłki z lanej gumy Piłki ze sznura (generalnie snury pomagają przy zmianie zębów jak są problemy) - tak zwana gałka bosmańka, psy lubią a stosunkowo tanie - tylko przed kupieniem liny sprawdź czy nie ma w niej druta (bo są i takie) i wiąż[/quote] Dzieki za szybka odpowiedz.:) Pilki mamy, szukam czegos innego. Marzy mi sie jakis gumowy gryzak z naprawde mocnej gumy. A ta galka bosmanska to cos takiego? [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images29.fotosik.pl/133/5badbf66426dd17f.jpg[/IMG][/URL] Quote
neonowka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='DuDziaczek']neonowka a moze kong :razz:[/quote] Kong to zdecydowanie za drogi interes.:eviltong: Quote
Recommended Posts