Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cimi']Takie tenisowki niszcza zeby ;).[/quote]

Moj i tak ma zniszczone :oops: A pozatym ciezko mi psa odpedzic od nich hehe :razz:
Ale z bazarku powinna nam przyjsc mniejsza gumowa pileczka :lol:
A co konkretnie robia :shake:

Posted

[quote name='DuDziaczek']Moj i tak ma zniszczone :oops: A pozatym ciezko mi psa odpedzic od nich hehe :razz:
Ale z bazarku powinna nam przyjsc mniejsza gumowa pileczka :lol:
A co konkretnie robia :shake:[/QUOTE]

Zeby sie szybko scieraja. Znacznie szybciej.

Posted

[quote name='monita']Mam takie szczotki dla psa ;)

PS : Twój starszy sznur, wygląda 100 razy lepiej od mojego :p[/quote]

Haha wklej zdjecie swojego :razz:

A moj jak mu szczotkuje tomu krew z dziaselek leci... :-(

Posted

ale jestem zla!!!
Ta zabawka ktora zampowila dziabi guma :angryy:
I pies nie chce wziasc do pyska albo z tego powodu albo dlatego ze jest tali tlumok :evil_lol:
Nie wiem teraz ja wyplukalam w goracej i zimnej wodzoie i jest na balkonie...
A i oczywiscie zeby sie domyslic o co mojemu psu chodzi wzielam ja do twarzy :oops: :diabloti::diabloti::diabloti:
I le... takie pieczace strasznie ech... :shake:

Posted

[quote name='monita']Co robi ... Pisz normalnie, a nie szyfruj [/quote]
Uprzedzam mam probemy z kawiatura ehhe.
NIe aleokazalo sie ze moj pies w domu taki tlumok.
Po wyjsciu na spacer... Poprostu lepszej zabawki nie widzialam!!!!
Lata nieziemsko daleko.
Mojpsiak spokojnie bierze do pysia.
A no i rece czysciutkie.
I powiem tak moja kol. byla ze swoim colaczkiem i jego ani pilka ani freesbi nie interesowaly ale na ta zabaweczke sie wsciekl. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[SIZE=1]
E... zrozumiale :roll:[/SIZE]

Posted

Wiesz mowiam ze tlumok :diabloti:
Nie dla mnie gumom dla kol. mojej mamy kokosem :evil_lol:
No w kazdym razie zabawke mialo w pysku kolo 5 psiakow jak na dzios i zaden nie wybrzydzal oprocz mojego w domu :razz:

Posted

Macie - suka spędziłą pół dnia próbując wyjąć dzwoneczek (wcześniej odgryzła sznurek) i przestała ją jakoś bardzo fascynować.
Wędka z zabawką na gumce też była hitem, dopóki nie połamała wędki, ciągnąc za zabawkę.

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Macie - suka spędziłą pół dnia próbując wyjąć dzwoneczek (wcześniej odgryzła sznurek) i przestała ją jakoś bardzo fascynować.
Wędka z zabawką na gumce też była hitem, dopóki nie połamała wędki, ciągnąc za zabawkę.[/quote]
U nas piłka z dzwonkiem jest na specjalne okazje- dostaje ja tylko na spacerach, na krótką chwile, za dobrze wykonane zadanie :cool3:, wiec nie ma kiedy i jak rozpracować dzwonka.
:p

a oto obiekt porządania:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/77/03426fedd332da8f.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='DuDziaczek']moon normalnie zachcialo mi sie wygrysc monitor tak ciagnie do dzwoneczka :razz:
[SIZE=1]ie no jakos mnie na zarty naszlo :evil_lol:[/SIZE][/quote]
Uwazaj, tej piłki broni 70 kilo psa:evil_lol:
[quote name='eria']jest taka jak nasz mniej więcej,ale my dzwoneczka nie mamy :placz::lol:[/quote]
bez dzwoneczka ? pfff marnie !! Musisz sprawić psom z dzwoneczkiem, to właśnie on jest magiczny;).

W sklepie były 2 prawie identyczne-jedna ferplastu, druga ta szara(figarowa) Nasza miała dzwoneczek, ferplastowa nie:shake:.

Posted

ta piłka u nas nawet bez dzwoneczke jest hitem !! daleko leci :loveu: i psy szybciej sie wymęczą :loveu: uwielbiam ten widok jak wracają po bieganiu z jęzorami do ziemi :diabloti:ale będę czatować na taką z dzwoneczkiem!